צנזורה בפורום!

אמור מעתה:

השונה הוא השפן רק מהיותו השונה -ואפילו ישמור על כל כללי הטקס. מרגיש יותר טוב עם הנאורות שלך, אמיר?

כן, אל השפן הזה התכוונתי ../images/Emo9.gif

אותה סאטירה שהעלת לצרכי התמודדות עם ואלהטודוהאפקידוטרול, משוייכת אלי רק מהיותי מעלה לכאן בעופטופיק את אשר אינו בקוריקלום של המיינסטרים. לא בגלל אף סיבה אחרת.

את זה כבר אמרת ../images/Emo13.gif

יאלה באמת הגיע הזמן שלויימלע. הגפילטע פיש הזה כבר מתחיל להתיבש.

זה בדיוק, ירחיקו מהפורום.

האיום של האפור לא היה רק הנפת יד כלפי הנושא. דובר כאן על חסימה מהפורום ורק בגלל הבעת דעה. לא רק יוציאו מחדר ההרצאות, אלא את חופש הדעה כשלעצמו יוציאו מחוץ לחוק. אתה תחשוב רק מה שאנחנו מרשים לך לחשוב.

סליחה, פה זה גלות פולין?

אוי אוי אוי! האנשים הרעים משתיקים אותי! אוי אוי אוי אוי! הייתי מדבר על זה אבל אתם לא מקשיבים, אני אשב לי בפינה בחושך ויבכה\ אוי אוי!

איך הורגים עדר של בנות יענה?

שים אותן על רצפת בטון, ותשלח כלב קשור ברצועה להתחיל לרוץ לכיוון שלהן. בטח שאני מדבר על זה וכותב את זה. בעידן האינטרנט, אי אפשר באמת להשתיק דעות. כפי שכתבתי, כשאתה סותם למישהו את הפה, אתה לא סותם את דבריו -אתה רק מאבד את ההזדמנות שלך להגיב. כשאתה מונע ממישהו לשאול, אתה מסיים בכך את העניין. רק שולח אותו למצוא את התשובה בעצמו.

תופעת הניקים הצצים משום מקום

במיוחד לשרשראות מסוימות, כדי להצית להבות בבתים לא-להם. נראה לי שאם אותו דיון היה מתנהל בין חברי פורום ותיקים(ועתיקים) ופעילים תחת ניקים מוכרים היה לו משקל אחר(רק משקל) לעומת דיון שבו צצים ניקים חדשים כפטריות לאחר הגשם, במיוחד כשהאמור בנושאי OFF TOPIC. לא היה מפריע לי אם ההודעות שלי, אשר עסקו בנושא הזה, היו נמחקות מטעמים של OFF קיצוני מדי לטעמם של המנהלים. (וכן, ברור לי שיתכן שמשתתף ותיק בפורום ילבש ניק חדש לצורך הפגנת דיעה שאיו לו אומץ לומר אותה תחת הניק הידוע שלו).

לא צצתי מאף שומקום לכבוד הדיון הזה.

ראשית, הניק כבר 'נחנך' בפורום לפני מספר חודשים ולא נפתח לצורך הדיון הזה. שנית, בנושא שנוגע ללב ליבו של הטוטליטריזם המחשבתי בישראל, ברור לך שהצעד הראשוני הוא להחליף את הניק הקבוע שלך. זה לא עניין של אומץ או לא כמו עניין של חוסר טפשות או כן.

הטוטליטריזם כפרה קדושה.

תתקשה היטב היטב, למצוא עוד נושא בפורום שבעקבות העלאתו באדיבות ומתן כבוד לזולת, מייד הונף גרזן על עצם העיסוק בנושא, והמשיך הגרזן בתנופתו היישר לעבר צווארו הוירטואלי של מעלה הנושא -באיום חסימה. העתק מושלם של התנהגות הראויה לנטורי קרתא, בהופעה חיה בציבור משכיל. ואם זו לא סיבה להחביא עצמך במעטה, אז מהי היא סיבה?

SVS1

New member
תגיד.... הכול בסדר בראש?

אוי שתוק כבר. אפשר לחשוב שהוציאו אותך מהבית ונידו אותך מהארץ. הייתה הודעה שלא הייתה במקום לדעת המנהלים והם מחקו אותה. זה לא דמוקרטיה פה. והמנהלים עושים עבודה מאוד טובה. יש לך פורום קונספירציות בשביל הדברים האלו. אם לא נאה לך לא נורא, משתמש אחד פחות לא יהרוג אותנו.

amir_aikido

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ראה הודעת המנהלים

שים
לסעיפים 9 ו-10 בהודעת המנהלים. ההודעה נוסחה לפני שנים רבות, בהתאם לדעות של רבים מחברי הפורום על אופי הפורום בו היו רוצים להשתתף ועל סמך נסיונם בפורומים בהם הניהול היה יותר פתוח. הנה מספר דוגמאות לדיונים שכאלה מהעבר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=148&msgid=16375433 עוד על פורום וושו ו"ניהול פורום פתוח": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=148&msgid=13440158 היו עוד הרבה מאוד ויכוחים עם ההנהלה, לדעתי, עדיף למחקם. אם אתה מעוניין להתדיין על תיאוריות קונספירציה, יש מספיק מקומות אחרים ברשת לשם כך. אנא, אל תלכלכך את הדוג'ו הזה בדיונים מסוג זה. אמיר

Zeev Foux

New member
מקום ציבורי

פורום תפוז הוא מקום מסחרי, לא מקום ציבורי. ממש כשם שקניון אינו מקום ציבורי, אלא שייך לבעליו. זאב

../images/Emo45.gif אך יש להדגיש שהמנהלים הם לא

הבעלים. מנכל תפוז מרוויח יותר כסף בין היתר ככל שיש יותר תנועת אנשים בפורומים. דיונים מסוג זה וריבים ומדונים הם בדיוק מה שמביא המון כניסות. בתיאבון.

אז אתה מזועזע

הפורום הזה אינו כיכר ציבורית. הוא משול למועדון פרטי, בבעלות סאני אלקטוריקה, ובניהול צוות תפוז. אני ושותפי נבחרנו על ידי תפוז לדאוג לכך שהפורום יזרום על מי מנוחות, ויהיה מקום מעניין ונעים להיות בו. לפעמים, כשמישהו מתפרע, צריך להרגיע אותו, ואם זה לא עוזר, להראות לו את הדלת. תחשוב עלי כעל bouncer ווירטואלי. לכן כל דיבורי חופש הדיבור לא רלוונטים לגבי. אם, לעומת זאת, מישהו היה אוסר אותך על כך שאמרת דבר כזה בכיכר העיר, הייתי זועק חמאס. לכל בעיה והערה שיש לך, אתה מוזמן לפנות לפורום משוב. נושא זה **אינו** נתון לוויכוח, והתפחותו לשרשור-על לא תראה בעין יפה על ידי ההנהלה. רק בריאות האפור

למעלה