ובכל מקרה, בהצלחה. עצה שלי, חכה עד שתרגיש שאתה סגור על זה ומוכן, ואז ביום אחד פשוט תקנה מוצרים פשוטים להכנה, של טבעול או משהו, ו... תתחיל להתקדם. אין לך מושג כמה תרגיש יותר טוב אחרי זה. ושוב, בהצלחה!
גם אני צמחונית מתחילה. אני יודעת, טבעול זה דוחה, אבל אתה תרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך. יש לי המלצה לדבר נורא כיפי- כשחברים שלך אוכלים גוויות של חיות מתות תפרט להם מה הם אוכלים! חחח
כשהתחלתי להיות צמחונית ממש לא אהבתי טבעול... טוב, אני לא יודעת אם "ממש", אבל שניצל נראה לי כל-כך יותר מפתה... אבל תסמכי עלי - את תתרגלי, בטוח. הייתה לי תקופה שצ'יפס ושניצלוני טבעול היו ארוחת הצהריים האולטימטיבית שלי. חוץ מזה שעם כל ההמצאות של היום... טעמת שווארמה טבעול?, כי למרות שלא טעמתי שווארמה אמיתית אני חושבת שהטעם די דומה... וגם אם לא, זה טעים. ובכלל, יש המון דברים טעימים... ויש בפורום המוני מתכונים, ואת תמיד יכולה לשאול... אם את באמת מתחייבת, זו ממש לא בעיה למצוא משהו שתאהבי.
(את יכולה לשלוח לי מסר אם מתחשק לך... אני אשמח לעזור.
אני דווקא אהבתי תמיד את השניצלים של טבעול וגם כשהייתי אוכלת בשר-הרבה פעמים הייתי מעדיפה את טבעול על השניצלים ה"רגילים" אף פעם לא הבנתי מה הבעיה איתם (חוץ מהביצים כמובן..)
חברה שלי אכלה טונה והתחלתי לספר לה על הרג דגים. וגם דיברתי על עיניים, כי תמיד שאכלתי טונה חשבתי שיש בזה עיניים... זה לא הגעיל אותה והיא המשיכה לאכול ואפילו שיתפה איתי פעולה! על חברות אחרות זה יותר עבד. בעקרון הצתמחנתי כי חברה שלי סיפרה לי שבמקרשע טוחנים את הכל, גם את הסחוס. מאז פעמים ניסיתי לאכול בורגראנץ' אבל לא הצלחתי כי היה לי רפלקס בחילה. הייתם מאמינים שהסחוס שבר אותי?!