צמחוני מתחיל

sayv

New member
אבל.. אתה בטוח שזה הקישור הנכון?

האגודה האיסלמית למדע????

Neta558

New member
זו הכתובת הנכונה ../images/Emo36.gif

שמופיעה גם בקישורים, שבדיוק עודכנו עם עוד קטגוריה, אגב... אלון-אתה לא כשרוני
האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים

Yael Floyd

New member
?!

"אני חופף את הראש עם כתפיים וראש (הד אנד שולדרס) ובעד המתת חסד לאפרוחים ע"י מכונה חשמלית (ללא כאב תוך 4-3 שניות)."

idoz

New member
אל תגידי לי שלא ראית כלבוטק

הייתה תוכנית אחת בדיוק על זה והם סיפרו שישנה מכונה שמרססת את האפרוחים בחומר מוליך חשמל ולאחר מכן הם מחושמלים למוות וכל התהליך הזה (עד למוות) אורך בין 4 ל3 שניות , במקום הסבל שלהם שנמדד בשעות הם יומתו בתוך שניות ספורות.

אה... אז זה בסדר.

זה מנחם אותי בערך כמו לשמוע נאשם אומר: "כן - אבל אחרי שאנסתי אותה, ליטפתי אותה לפחות 2 דקות. ואז הרדמתי אותה לפני שמלקתי לה את הצוואר." ממש נשמה טובה.

Gal-Mo0D

New member
אז אם אני אוהב בני אדם ורוצה לעזור

להם אני יכול לגדל אותם באחו מאחורי הבית ולרצוח אותם ב"שחיטה חופשית" ? אני יכול גם בבקשה לחבר כמה נשים למכונות, להפרות אותם באופן לא רצוני, לקחת מהם את הילדים שלהם, לדחוף להם ויטמינים ואנטיביוטיקה וכימיקלים ולחלוב אותן ? אבל תוך כדי לגדל בבית "בן אדם" מחמד ואותו אני אאכיל בשאריות של הבני אדם שאני מגדל באחו ואשקה אותו בחלב הטעים שהנשים מספקות לי ?!

קבל פרח ../images/Emo39.gif

בהצלחה
כאן תוכל לקבל תמיכה, מתכונים וסתם שיחות נטולות פואנטה... מומלץ

BLecker

New member
לאמשנה

לקח כמה דקות אבל היא נטענה בסוף. אך! מצגת קשה!

idoz

New member
צפיתי במצגת!

בסדר אז בפעם המיליון רואים אותם סובלים. מה לעשות מישהו חייב לעשות את העבודה השחורה בסופו של דבר, ואני אסביר את דבריי. האם תהיו מוכנים תמורת שכר של לא יותר מ5,000 ש"ח לחודש לנקות, לקלח ולדאוג לצרכיו השוטפים של קשיש בן 80 שלא זוכר איך קוראים לו? , לאסוף את איבריהם של אנשים שנהרגו בפיגוע?, לנקות את השירותים בתחנה המרכזית?. תודו בזה אלו העבודות השחורות, הן חיוניות לנו ומישהו חייב לבצע אותן. אגב, אני נגד ניסויים בבע"ח מי הזמר ששר את זה?

לאנה

New member
?!

אני ממש לא רואה את הקשר... אסיפת אברי אנשים שנהרגו בפיגועים, דאיגה לצרכיהם של קשישים, נקיון שירותים ציבוריים - כל אלה תורמים למדינה, לאזרחיה ולסביבה. איך הריגת בע"ח בדרכים אכזריות עושה את אותה הפעולה?

MooN aka asdfgh

New member
ואגב...

כן, בתור מתנדב מד"א תפקידי גם לאסוף חלקי גופות של אנשים והנסיעה הראשונה שלי הייתה טיפול בקשיש בן 89 שסבל מדלקת ריאות חמורה!

למעלה