צמחוני מתחיל

Awaken

New member
צמחוני מתחיל

לפני בערך שבוע ראיתי את המצגת הזאת (אני שם פה קישור) והחלטתי שאני רוצה להיות צמחוני. עכשיו- אין לי שמץ של שמץ של שמץ של מושג בנושא הזה והייתי רוצה טיפים או עצות לתחיל הדרך. אני יודע שזה יהיה קשה כי אני מת על בשר. אבל אני חושב שיש לי כח רצון מספיק חזק.

Awaken

New member
צמחוני מתחיל

לפני בערך שבוע ראיתי את המצגת הזאת (אני שם פה קישור) והחלטתי שאני רוצה להיות צמחוני. עכשיו- אין לי שמץ של שמץ של שמץ של מושג בנושא הזה והייתי רוצה טיפים או עצות לתחיל הדרך. אני יודע שזה יהיה קשה כי אני מת על בשר. אבל אני חושב שיש לי כח רצון מספיק חזק.

shahar15

New member
דבר ראשון- כל הכבוד! ../images/Emo6.gif

ברוך הבא לאוכלוסיה של יפי הנפש! (חחחחח...) אם זה מהאתר של אנונימוס, אני יודעת, וזה מאוד מאוד מזעזע.. אז ככה- בשביל להתחיל טוב, תזכור כל יום כל הזמן, את הקליפ הזה, ותבין, שאיפלו שאתה בעצם "לא משפיע כי במילא יהרגו אותם" אתה עושה א זה בשביל עצמך.. כלומר- בשביל החיות המסכנות שלוקחים את הבשר שלהם רק בגלל שהוא "טעים".. (what the fuck?!) טיפ ראשון- אל תחשבו על זה. פשוט תחשוב על זה שתה עושה את זה מרצון, ואל תהיה אובססיבי, כלומר אל תחשוב על זה 24 שעות, כי אתה רק תתגעגע יותר. קח הכל בפרופורציה, תלך עם אמאבא לסופר, תקנה את המוצרים של הצמחונים (חברת טבעול) ותהנה!! אפשר לחיות עם זה, וזה הרבה יותר בריא (זה מוכח) בהצלחה!!

guruyaya

New member
מספר הערות

נסיוני, ונסיונם של עוד כמה אנשים, המעבר לצמחונות ממש קל. אם אתה מחליט שאתה לא אוכל יותר בשר, מאד סביר להניח שלא יהיה לך ממש חשק לאכול בשר. דווקא כאן, ההתחלה היא קלה יחסית להמשך (שהמוטיבציה יורדת, והחידוש פג), וגם ההמשך זה לא ייסורי גיהנום. מעבר לזה, אני אישית אומר שאם אתה כבר צמחוני, עדיף ללכת על שניצל מוכן של טופוטבע, ולא של טבעול, כל השניצלים של טיבעול מכילים ביצה. חלק מהשניצלים של טופוטבע לא מכילים מרכיבי ביצה (ומכיוון שאני יודע שממש מעיק לחפש, אני לא אשלח אותך לעשות את זה, אלה אשחק משחק הימורים קטן).

shahar15

New member
היי כנ"ל אליך חבוב!!

אתה לא נכנסת אי פעם לאתר של השכבה שלי: www.tripim.up.co.il והשארת הודעה בפורום?

Yael Floyd

New member
כל הכבוד!! ../images/Emo140.gif

<אפילו האייקון מושיט לך פרח, האוכל הבא שלך מעכשיו
>

לאנה

New member
לא הייתי פה המון זמן...

זה מרענן לדבר על הנושא הזה שוב.
טוב, אז אני צמחונית כמעט שלוש וחצי שנים, עם הפסקה קטנה באמצע בה הייתי אוכלת רק שניצלי עוף כי היו חסרים לי ויטמינים... לא משנה. בכל מקרה, עכשיו, כשאני אחרי ההפסקה, ממש לא חסר לי הבשר. אז נכון, אף-פעם לא הייתי "משוגעת" על זה, אבל אני מסתדרת בלעדי זה בקלות... אני זוכרת שבהתחלה היה לי הרבה יותר קשה והיו לי "מעידות"... מה שאני מנסה לומר - אל תחשוב על כמה קשה בלעדי זה, אלא על כמה טוב בלי זה. אני מקווה שתצליח, תרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך...
ואתה מוזמן לשאול אותי, לדבר איתי, אני פה.

idoz

New member
עצה

אם אתה אוהב בשר תתעלם ממה שראית (ולהבא אל תצפה בכאלה מצגות) המחשב שלי בדיוק טוען את המצגת ואז אני אוכל להגיב יותר טוב אבל בינתיים. אם אתה אוהב בשר אל תוותר על זה!, פשוט תעבור לביצי חופש ושחיטות חופש (מגדלים את הפרה באחו ואז שוחטים אותה) אם יש כזה דבר. אתה יכול לתרום רבות לבע"ח ולהישאר (עדיין) אוכל בשר. קח אותי לדוגמה, יש לי כלבה בבית (ואנחנו מאכילים אותה בבשר כשיש הרבה וזה כל חודש), אני חופף את הראש עם כתפיים וראש (הד אנד שולדרס) ובעד המתת חסד לאפרוחים ע"י מכונה חשמלית (ללא כאב תוך 4-3 שניות). לנטע וטלי: אסור לי לנסות לשכנע אותי לחזור למוטב?

אה, כן. מומלץ להתעלם מ-idoz.

אזהרה: השימוש בהודעות של idoz מזיקות לבריאות. ולמוסר. ולהגיון. ובכלל.

עושים ניסויים בבע"ח...

וחלק מתאגיד ענק בשם פרוקטר אנד גמבל אשר הפך להיות סמל של נסיין בגלל כמות הניסויים בבע"ח אשר תחת חסותו.

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

אוי ואבוי, לא ידעתי את זה...! *זורקת הכל מהבית* אז שניה, תגידו - אם אין את הסמל של "לא נוסה על בע"ח", זה בהכרח אומר שזה כן...?

לא בהכרח...

מוצרים שלא נוהגים לסמן כמו למשל משחות שיניים את תוכלי להיתקל במשחת שיניים ש*לא* עושה ניסויים בבע"ח אבל לא מסומנת. בכל אופן, ניתן למצוא גם שמפו ש*יש* עליו את סמל הארנב, אבל החברה כן עושה ניסויים בבע"ח. סמל הארנב מבטיח לך שעל אותו *מוצר* לא נעשו ניסויים בבע"ח.

מדריך הקוסמטיקה של...

האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח (ISAV) או במקרה של מוצרים בינ"ל ניתן להיאזר במקורות מידע של אגודות בינ"ל. (PeTa למשל)

sayv

New member
אוי! שאני לא אתחיל לדבר על זה!!!

אבל תודה על הקישור.

למעלה