ציצי שפיצי

YaEloNeT

New member
../images/Emo99.gif. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

מקסים
. שני דברים שהפריעו לי: -הקווצות שיוצאות מקדימה משתלבות בשיער שמאחורה, ובגלל זה זה נראה כאילו השמלה קטועה >< אני ממליצה לוותר עליהם :) -בחלק העליון של השמלה נראה שהאור בא מצד ימין שלנו, אבל בשער הדולי מהמהרכז. זה לא הגיוני במיוחד
אני ממליצה "למרכז" את האור גם בחלק העליון

זוכרות אותה../images/Emo3.gif

בייס שלי. אמרתן לי לצייר צד אחורי לחצאית, איך? מהצדדים, מלמטה, לגמרי לא ברור לי.. אני אשמח גם עם הסבר בקובץ.. השיער - אני חושבת שהוא עדיין לא גמור. אני מרגישה שלא משנה מה אני אעשה, זה עדיין יראה כמו שערות בודדות על רקע. יש לכן רעיונות איך לשפר? מה עוד.. רעיונות לנעליים?^^.. ולא נעלי בובה>< משהו יור.. אלגנטי? מיוחד?>< וואו, באמת יש לי הרבה בקשות><

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifבטח שזוכרות

תעשי לה נעליים שחורות עם עקב קטנטן כזה....אלגנטיות אבל נראות כמו סנדל...אמממ מקווה שהבנת

broken winges

New member
היא פשוט מדהימה! ../images/Emo99.gif

אממ לדעתי החלק העליון ריק מדי.. תוסיפי לה איזו שרשרת כי ריק שם. תעשי לה גרביונים בצבע בהיר ומגפיים עדינות כאלו או משו ><.. השיער לדעתי בסדר גמור.. תוסיפי לה עגילים כאלו ארוכים ^^.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifטוב, הנה...../images/Emo122.gif

ניסית ילהסביר לך בדרכים יצירתיות מה לדעתי הבעיה. אז ככה, כשאומרים לך לעשות צד אחורי מתכוונים, לדעתי
, למה שמוצג בצבע ורדרד בקובצ
, מתחת לשמלה. כמובן שתעשי את זה פחות עילג ממני וכאלה
טוב ובצד שמאל ניסיתי להסביר לך למה השיער שלך נראה תלוש מהראש
את מתחילה את השיער למעלה מידי בראש והבייסים שלך, יש להם הרבה מצח
ואז השיער לא מסתדר שם.. עשיתי בדוגמא את ההתחלה של השיער, החלק הכי כהה
אממ, אה אל תתייחסי בבקשה לפרצוף שעשיתי>< אני אממ.. משועממת..

../images/Emo114.gifאוי נו, כמובן שהיא מדהימה

ומטרפת, והשיער יפהפה
אך השמלההההה
אפילו אחותי אמרה שזה "וואי איזה מדהייייייים!!
*0*" והיא לא אוהבת דוליז
D:

Radio Joe

New member
וואו ../images/Emo99.gif

היא מהממת :] בקשר לנעלים, אין לי רעיון, סורי
בקשר לעניין החצאית- את לא צריכה לעשות חלק אחורי. כי, החצאית נורא נפוחה, מה שאומר שהחלק האחורי שלה, בשום פנים ואופן לא יכול "להידבק" לרגליה. הבנת?

תודה על התגובות^^ עזרתן לי

וואו, עזרתן לי המון^^
אני אעשה נעליים שחורות-סגולות, אבל אין לי מושג איזה>< אני בטח אקח אחד מהרעיונות שלכן^^ אני אתקן מה שאמרתן^^ שרשרת, שיער (בדוליז הבאות><) צד אחורי - יאנה אמרה מה שאני חושבת.. זו חצאית נפוחה ומאחור היא גם קצרה יותר (יש תחת, זה "מקצר את החצאית", לא?><) אבל ניסיתי להוסיף צד אחורי בדרך אחרת, בקובץ. מה נראה טוב יותר?

YaEloNeT

New member
היימנוסאקורה. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

איזו גרסה עדיפה? [ההבדל בהצללה של הקוקו]. רעיונות לאביזרים ייתקבלו בברכה
צייר בלבד, טיפהלה השראה וחלק מהפלטות מלוטם, לאמרוצה.

broken winges

New member
אוף..

לא משנה מה אני עושה ומשקיעה ומנסה הכל הולך עליה רע !. היא מעצבנת אותי! למיס. בייס מהופ קפה. הימנית. עוד אין נעליים. הג'ק שם למעלה בחולצה הוא מין סיכה שמחזיקה את החולצה יחד עם החלק האחורי שמגיע מהגב ><.. לא להתייחס לדבר הגושי על היד שלה. רעיונות לצבע אחר לחולצה?

mirymoo

New member
היא מעצבנת אותך???../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif

היא פשוט מושלמת!דיי להתלונן!

YaEloNeT

New member
-ריר- ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

מדהימה
. השיער נורא מלא. זותומרת נורא מלא. אבל אני אוהבת את זה בכל זאת כי זה נורא מייחד אותה. ממליצה לך להקטין את הקוטר של הג'ק בפיקסל-שניים. המשבצות בחצאית צריכות להתעקל לפי הצורה של הקפלים.

כל כך../images/Emo45.gif^^

אני מתה עליהן^^ החצאית דווקא מוצאת חן בעיני כמו שהיא, שהמשבצות לא "מתקפלות" לפי הקפלים. חולצה? אני חושבת שיתאים ורוד חזק, משהו בסגנון של הצבע של החותלות, רק ורוד (הבנת?
) גם בורדו ואדום יכולים להתאים.. אני אוהבת את הדבר שעל היד, למה לא להתייחס?>< מדהימות^^

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

Dandoka

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

זה כ"כ יפה, אני לא יכולה! =[[[[ השמלה נראית כ"כ אמיתית, אני ממש אוהבת את איך שאת מצלילה, זה ממש מיוחד! בבובה הימנית רק טיפה הפריעה לי החולצה, הקפלים איך שהם הולכים לא נראים כ"כ אמיתיים "\ אבל החצאית מושלמת. נו אןף מה אני אגיד.. בעע איתך

נׁעה

New member
אוקי אז ככה

לא הייתי כאן כבר המון המון זמן. הסיבה לכך היא שהפסקתי לעשות דוליז. והסיבה לזה היא שפשוט הייתי גורעה וחסרת סבלנות. חפיף. לפני כמה ימים נתקלתי לגמרי במקרה באתר הזה שהזכיר לי עד כמה דוליז זה דבר יפה ושגם אני רוצה. שוב. מישהו זוכר אותי...?
קיצר, זו הדולי שלי. הבייס לקוח מהאתר שהזכרתי מקודם. אל תהיו אכזריות, תזכרו שכבר הרבה מאוד זמן לא עשיתי כאלה. אני מדברת יותר מדי. קיצר, תודה ולהתראות :)

נׁעה

New member
יאא! אני לא לבד בעולם?

חיח, לא באמת ציפיתי שיזכרו אותי איזה כיף לי :)

אני זוכרת אותך!../images/Emo54.gif

קראתי לך בראש שלי "נעה המגניבה"^^.כן.אני אשתוק.

למעלה