עככשיו יותר טוב .. סופסוף היא גמורה !!
S shi66 New member 15/2/06 #85 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifעככשיו יותר טוב .. סופסוף היא גמורה !!
ז זברה נוחרת New member 14/2/06 #74 ניסיתי לצייר בייס ../images/Emo122.gif../images/Emo97.gif אני לא מצליחה להצליל את הרגליים מהברכיים ומטה. הפלטות מאנג'י צ'אן, מישי ממש חמדמדה שמה את זה בפורום. תעזרו לי
ניסיתי לצייר בייס ../images/Emo122.gif../images/Emo97.gif אני לא מצליחה להצליל את הרגליים מהברכיים ומטה. הפלטות מאנג'י צ'אן, מישי ממש חמדמדה שמה את זה בפורום. תעזרו לי
K Karin917 New member 15/2/06 #97 ../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif לגבי השיער-תנסי להוסיף גוונים בצבע אדמדם/בלונד/ג'ינג'י.
../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif לגבי השיער-תנסי להוסיף גוונים בצבע אדמדם/בלונד/ג'ינג'י.
D Dandoka New member 15/2/06 #103 ../images/Emo140.gif אווו וואוו הבגדים מדהימים! כ"כ יפה.. ררררררר השיער קצת הפריע לי משום מה.. למעלה איפה שיש קווצות שיער זה יצא קצת גושי ובפוני חסר צל. אולי תוסיפי שני צבעים לפלטה, אחד כהה יותר ואחד בהיר לברק נוסף.. לפי דעתי.
../images/Emo140.gif אווו וואוו הבגדים מדהימים! כ"כ יפה.. ררררררר השיער קצת הפריע לי משום מה.. למעלה איפה שיש קווצות שיער זה יצא קצת גושי ובפוני חסר צל. אולי תוסיפי שני צבעים לפלטה, אחד כהה יותר ואחד בהיר לברק נוסף.. לפי דעתי.
L leonel knight New member 16/2/06 #115 ../images/Emo19.gif גאד, כמה שהשתפרת../images/Emo2.gif זה מדהים רק שזה שהשיער באמת קצת נראה דו מימדי קצת מפריע(בפוני ובקוקו). ממש אהבתי את הגדים שלה ואת ההצעיף |מאהבו| מדהים
../images/Emo19.gif גאד, כמה שהשתפרת../images/Emo2.gif זה מדהים רק שזה שהשיער באמת קצת נראה דו מימדי קצת מפריע(בפוני ובקוקו). ממש אהבתי את הגדים שלה ואת ההצעיף |מאהבו| מדהים
M Mrs Johnny depp New member 15/2/06 #88 ../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifבייס של רקיע^^ אין לי רעיונות להמשך >< אוף אני צריכה לנסוע לטרום פעילים ואין לי כוח. יהיה טוב בנות! לא להתייאש! D: @__________@
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifבייס של רקיע^^ אין לי רעיונות להמשך >< אוף אני צריכה לנסוע לטרום פעילים ואין לי כוח. יהיה טוב בנות! לא להתייאש! D: @__________@
D Dandoka New member 15/2/06 #104 חלקה! איזו פלטה יפה.. והצללה. אבל בפלטה תוסיפי צבע אחד יותר כהה, ושזה יהיה ברור לעין. כי ממש חסר בכמה מקומות צל חזק וברור.. במיוחד מתחת לחזה
חלקה! איזו פלטה יפה.. והצללה. אבל בפלטה תוסיפי צבע אחד יותר כהה, ושזה יהיה ברור לעין. כי ממש חסר בכמה מקומות צל חזק וברור.. במיוחד מתחת לחזה
י ינקיפנק New member 15/2/06 #102 מדהים../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אוך, השלמות..