ציצי שפיצי

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo23.gif

[רק אני אוהבת שבילים ישרים וחושבת שזה לגמרי בסדר וטבעי? [לי יש שביל בצד והוא לגמרי ישר ואני אוהבת אותו]
] אני אנסה לשנות אותו קצת או לעשות אותו קצת זיגזגי או משהו
הדובי נראה כאילו אחרי ששמו אותו בטעות במכונת כביסה או משהו
הוא לגמרי הזוי, והוא הופך אותה לאישה אבל ילדותית וזה משעשע אותי. והאמ, אני אנסה לתקן אותו או לעשות חדש
אוהבים את סיגנוני [יש מילה כזו, נכון?
], הידד DD: תודה רבה

Mary00

New member
../images/Emo55.gifואו../images/Emo99.gif

השיטה שלך פשוט מקסימה! מה שהפריע לי במיוחד, זאת העובדה שהשתמשת באפקט המראה לג'ינס. לדעתי זה יראה הרבה אבל הרבה יותר טוב, אם תעשי כל צד בנפרד. גם בנעליים, רק להכהות טיפה את הקווי מיתאר, או לשנות רקע, כי הם נבלעים. חוצמזה-

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif*עצלנות לשלטון*../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

תודה
השתמשתי האמת בהכל באפקט המראה, במכנס, בחולצה, בנעלים- חוץ מהשער P: וזה כי אני עצלנית. למרות שמחולצה טיפה שינתי כדי שיתסדר בשילוב אבל עדיין אני המון פעמים משתמשת במראה כי תמיד צד ימין הולך לי יותר מהר ויותר קל ואז שאני מגיעה להצליל את צד שמאל זה יוצא גושי ואני הולכת לאיבוד בהצללה עם הפיקסלים. ואז אני מתייאשת ועושה מראה ובדר"כ עורכת טיפה. אני מתחילה להגמל מלעשות את זה, אבל אני רק בשלבים מתקדמים מאוד בהתליך הגמילה מאפקט המרה, ולצערי [או שלא?
] אני אוהבת את הג'ינס הספציפי הזה כמו שהוא
אני אשנה רקע כדי שיראו את הנעלים [אבל, מחר, כי אין מצב אני אספיק עכשיו
] תודה שוב

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifואו ../images/Emo99.gif

הפריע לי שאין בשיער כמעט הצללה. מה עם ביטוי לשיערות?מה עם שורשרים [משמעותיים]? מה עם ברק שיבטא את החלוקה לשיערות? הוא נראה מאד זנוח ולא מושקע. חוץ מזה ברוב הדוליז שלך,גם פה,את עושה פשוט טונה כפלים
אם אני אבוא ואמתח לה את השרוולים הם יגיחעו לתחת

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה ../images/Emo23.gif

האמ, כל הקטע בדולי הזו הוא הצללה עם ממש טיפה גוונים, כי בדר"כ אני מצלילה עם מינימום 5 גוונים, אז ניסתי שלא יצא זוהר, ואני דיי אוהבת את זה. אני אנסה לתקן בכל זאת את השער, שיראה מוצלל ומושקע [למרות שהוא מושקע
] ובקשר לכפלים- תאשימי את האובססיה שלי
למרות שדווקא השרוולים זה הדבר הכי ראליסטי שיש בדולי הזו, וגם בשאר. כי שאני מיישרת את היד, עם סווצר כזה שיש לו מנג'ט כזה מגומי בסוף, זה תמיד עולה טיפה למעלה ואז שאר השרוול מקווצ'ץ' כזה ואז יש המון קפלים, וגם ברגע זה יש לי חולצה כזו ויש בשרוולים המונהמון קפלים, גם כשהיד ישרה, ולי זה גם נראה נורא הגיוני
אני פשוט אוהבת את זה ככה, ודוליז לא חייבות להיות זהות למציאות, כל הקטע בדוליז הוא להתפרע לפעמים וזהו
[והאמ, שהידים במציאות מגיעות טיפה אחרי התחת, אז משום מה השרוולים מגיעים לתחת X:
] תודה שוב

behind the masc

New member
|פיל../images/Emo99.gifרוית, כמה שהשתפרת!

להבהיר גוון הכי כהה בגינס. אממ עוד הצללה בדובי? ממש אהבתי אותה^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה רבה../images/Emo23.gif

באמת
יאיי DD:תודה
דובי חדש יופיע בתיקון
אני אוהבת את הגוון שהוא ככה, אבל אני אנסה להבהיר אותו טיפה [הרוב כאן משתלט עלי
הצילו
] תודה שוב

shirk5

New member
דולי חדשה גותית=>אני חדשה בפורום

יצא לי נחמד רוצה תגובה פליזזזזזז אני רוצה ביקורת ומדריכים להכול כדי להשתפר!! תנקס לוב אווליז שירוש

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifמיס פורום דוליזזז^^^^^

יאבלה יש מעקלים בבית שלא יקחו את המחשב לא טלויזיה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סורי
דולקאט למיס פורום דוליז, רק שמלה בנתיים

../images/Emo163.gifחמודה ../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

הקווים האדומים אמורים להיות הדפס? אם ככה, אז לא רואים
הקצוות של החצאית צריכים להסתיים לדעתי קצת יותר דק. במיוחד בצד ימין ושמאל למעלה זה כל ההערות
מדהימה!!11
שונאת אותך
טוב טוב אני לאא! בחיים לא יישנא אותך

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifה"פסים האדומים" הם כפלים../images/Emo12.gif

תודה על ההערות אני אתקן^^

יאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

מתה עליה
הסגנון שלך מדהים
אני ממש אוהבת את החצאית^^ חסרה לי בעיניים הצללה מתחת לה.. הנעליים מדהימות, אבל דבר קטן, מה דעתך לעגל את הקו הבהיר שמפריד בין הסולייה לחלק העליון של הנעל? אני אוהבת את הסגנון שלך, גם ההצללות וגם הבחירה של הבגדים והכל^^

כמה פעמים אני אצטרך להגיד לך את זה?

אני אומרת את מה שאני חושבת.. בקשר לדולי הגמורה, אני חושבת שהורוד של הסרט בוהק מידי יחסית לורוד של השמלה. אני חושבת שעדיף צבע אחר, רצוי גוון שקט, שישתלב עם השמלה. ירוק כהה מתאים לדעתי
אבל רק אם בא לך, זה לא ממש מפריע^^

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifהחצאית.

זה הסגנון של מעיין נטו. מה הטעם? זה לא הסגנון שלך ורואים טוב את רעיון ההעתקה בזה,ושזה לא יןוצא פשוט דומה למה שאת עושה >> לפחות תקחי רעיון ותשכללי אותו לסגנון שלך,אבל פה את פשוט מעתיקה. סליחה אם נשמעתי תוקפנית.

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo2.gif ממש לא!

העתקה? סליחה? אני אפילו לא הסתכלתי על הדולי שלה! אניאניאני אפילו לא נזכרתי בדולי כשעשיתי את זה...וחוץ מזה זאת שיטה שלי עם שכבות ו...את יכולה קודם לשאול לפני שאת מסיקה עובדות לא נכונות. אוף אני נשמעת תוקפנית, אבל זה די הרגיז אותי כי אני באמת לא העתקתי

למעלה