ציצים

Shusho

New member
ציצים../images/Emo110.gif

דולי אחת לשרשור ולכתוב מאיפה הבייס. אני ארביץ למי שלא תעשה זאת

fat luey

New member
../images/Emo99.gif

נמ, הצללות על ^^ והיא לתחרות חיבסקסית רייט? אז אולי תאפרי אותה באיפור ורוד? וכמו שאלאור [אאל"ט] אמרה תעשי אותה על רגל אחת. D:

תודה רבהD:

מ. הצללות על בסוף
. אני עובדת על הרגל אחת, לגבי האיפור אני קצת מסתבכת עם זה
. נראה כבר
תודה^-^

../images/Emo163.gifאת כבר יודעת, משני השעוו"ה

אין הערות
לפי דעתי הצבע בימין יותר יפה ויותר מתאים לחיה
המ.. אולי בגרביים עוד גוון בהיר?

broken winges

New member
היא מדהימה! ../images/Emo99.gif

אני אהבתי יותר את השיער הבלונדיני. אם את הולכת על שחור לדעתי תקחי פלטה עם הבדלים יותר גדולים. פלטות שחורות הן בעיתיות :S אהבתי מאוד את זה שהפכת אותה לורודה ^^. אהבתי יותר את הנעליים הקודמות אבל היא מקסימה ככה! אממ בקשר לפלאמינגו.. את יכולה לנסות להאריך לה את הצוואר כי לפלאמינגו יש צוואר כזה עקום ומתוח.. ואת יכולה לנסות לעשות לה מין מקור מוזר. אבל זה לא חובה גם ככה היא מדהימה!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gifמדהים

אולי תשארי את השער הבהיר או לפחות את השוונצים המקסימים שיוצאית מהגולגוליםP: ההצללות מקסימות וגם הרגל
והורד מוסיף מראה פלמאנוגאי אבל עדיין משהו חסר הממ אין לי ממש רעיון אולי מסוף חולת הבטן נוצות תלויות כאלה או סתם חוטים או אולי כמה צמחים גבוהים ליד בדולי כמו האלה שיש ליד הנהרות ירוקים מאגניבים כאלהP: זהו ואו

תודה כולן^-^

סשה- הרעיון עם הנוצות יותר ממקסים^^ וגם הקני סוףD: אני אנסה היום בלילה*-* |זוחלת לעבודה|

shmeksit

New member
ואוו היא מדהימה! ../images/Emo99.gif

באמת יותר יפה כשהיא ורודה זה ניראה יותר פלמינגואי XP אבל תשאירי את השער הבלונדיני הוא יותר יפה לדעתי. כמו שסשה אמרה תעשי נוצות זה יהיה מקסים! השרט שעשית בצד ממש יפה תוסיפי אותו לנעליים או לשיער זה יהיה ממש חמוד ^^ מדהימה! :]

DaRk ShinES

New member
ממש ממש מדהים../images/Emo99.gif

זו הגירסה הכי יפה
לא יזיק מין פס בהיר בנעל להדגיש מין סוליה כזו. השיער לא מצליל על הראש וזה בולט בגלל הצבעים

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif

דולי שיצאה מההסברים למתחילים באתר שלי, בגלל זה לא השתמשתי בשיטות הצללה הרגילות שלי אלא חדשות שניסיתי לדמות אותן לשל מתחילים. בכלל לא מרוצה , אבל אם יש דולי.
רום פור סקרוורס, דוחה אני יודעת.>>

fat luey

New member
*0*

החצאית והחולמה ממש יפים. ^^ ובקשר לשיער- נונו את עושה יותר טוב מזה
אם תתאימי את הצבעים[
] ותוסיפי אביזרים היא יכולה לצאת אחלה דולי. D: הצללות על.

למעלה