תגובונה ../images/Emo13.gif
אוקע, אז:
שיער: הממ ההצללה בסוודר גמור!! ^^ אבל עשית שם משו מוזר, בשיער שמתחת לראש עשית יותר ברק מהשיער שעל הראש וחשוף ליותר אור
אז תיקנתי קלות [הקובץ יצורף בהודעה הבאה]
חולצה: הקפלים לא היו ברורים. אז ניסיתי להראות לך איך אפשר לתקן
ובחזה ההצללה הייתה לא מובנת, אני לא יודעת להסביר
כאילו לא היה לו נפח, כאילו היה לה פשוט חתיכת קרטון שם בפנים. ><
חצאית: הממ הקפלים היו כמו זיגזג ואני פשוט חושבת שכשאני הולכת עם חצאית [למרות שאפ'פעם לא לבשתי כזאת] אין כאלו קפלים בזיגזג, לפחות לא כזה זיגזג גדול ובולט. אז הדרך הפשוטה ביותר שחשבתי להצליל, זה פשוט לעשות את הכפלים לפי הקווי מתאר שעשית. אז ניסיתי גם לתקן
נעליים: האמת, הצורה של הנעליים לא הייתה לי הגיונית. כי הרצועה של הנעל לא מתחברת לנעל
זה כאילו נעל שהיא כמו נעל ספורט [שהיא סגורה מסביב לרגל לגמרי] ושמו לה פלטפורמה.. אז מאיפה הרצועה צצה? עכשיו, גם שם ההצללה לא נראתה לי נכונה, כי בבייס הזה רואים גם את הגב[?] רגל, חיחי גב רגל... בכל מקרה את הצללת כאילו הוא לא היה שם. האמת שפה הפלטה הייתה לא טובה, השתמשתי רק בחלק מהגוונים שלה.
החגורה: היא הייתה בסדר גמור, פשוט רציתי שהגוון שלה יתאים לנעליים. כי איך שהצללתי את הנעליים מחדש עם רק חלק מהגוונים, הן נראו יותר בהירות. זהו
מקווה שלא נעלבת או משו, כאילו בסה"כ הדולי ממש חמודה, אבל ניסיתי לעזור לך, זה הכל! ^^ בהודעה הבאה צירפתי קובץ, זה אנימציה שתיראי יותר טוב את התיקונים, אז זה הדולי שלך והדולי אחרי התיקון כל הזמן מתחלפות, אז שמים לב יותר וב לתיקונים