ציציאדה

tamaguchi girl

New member
בבקשה..:)

|מזדהה| היתושים עשו גם עליי אמבוש וספרתי 18 יתושים רק ברגלים! ויש לי עוד מלא בידים ): יתושים זה קקה.

עוד תגובה ../images/Emo3.gif

הכובע קצת הפריע לי, הוא לא בסגנון של הבגדים. בלינק יש כובעים בסגנון שאני חושבת שיתאים: http://images.google.co.il/images?svnum=10&hl=iw&lr=&q=cowboy+hat את הקעקועים ציירת יפה
, אבל את הלב הייתי משנה לאדום חזק ואת החץ הייתי מדקיקה (מלשון דק.). פרנזים - החוטים הקצרים שמשתחררים למטה מהמכנסיים.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifואו ../images/Emo99.gif.

זה סגיד
. איזה תחרות בפינקלנד?הן לא סגוורת כולן?

Girl From Mars

New member
בייס מפרפקט פלסטיק.

מהשדח"ם הקודם. החולצה מוזרה לי.o_O כנראה הדול ילך לתחרות כוכבים בצ'רי אין ד'ה סנואו (שם זאת התחרות, נכון?>< *סנילית*)

Stinki Winki

New member
אממממ

בחולצה יש מין בליטה לא ברורה בצד ימין... כאילו זו חצאית מתנופפת או משו
לעומת זאת, צד שמאל מעולה
ג'ינס מדהיםםםם
גיטרה חמודה לאללה!^^
השיער גם יפה
יש בו 2 שוונצים שעפים למעלה מדי.. אולסטאר מצויינות.

The Evil Fairy

New member
../images/Emo45.gif+../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

לדעתי השוונצים בשיער קצת מפריעים לי.. הם אמורים להיות בסוף מאוד דקים אבל הם נשארים באותו עובי וזה נראה מוזר. כדאי גם לעגל אותם יותר. ברק בשיער מאוד יוסיף, בקושי רואים שם הצללה. גם לי משהו בחולצה לא הסתדר כמו שנועה אמרה.. אבל הכל ככ יפהה

Girl From Mars

New member
../images/Emo9.gif

תודה...
^^
אממ... נסיתי לשפר את החולצה.
במקור נסיתי לעשות משהו שלא יצא לי.XD עכשיו יותר טוב?:X פשוט הקטנתי את הקפל.XD בלה.:X ואני דווקא אוהבת את השוונצים השיער.

2ofir

New member
../images/Emo99.gif

יש משהו מוזר בחולצה..זה נראה כאילו יש לו קרש בתוך החולצה..הדבר המרובע הזה את רואה? תורידי אותו.. בשיער תמשיכי את הגוון האחרון ותוסיפי עוד גוון.. זהו ממש יפה!

Girl From Mars

New member
תודה לכולן.../images/Emo13.gif

טוב נסיתי לשפר את השיער גם.
נו הוספתי גוון (למרות שלא נראה לי שכ"כ רואים הבדל.
) ואת השוונצים עשיתי יותר דקים קצת, במיוחד בסוף. אממ. החולצה, נו, מה שכתבתי למעלה... אבל אני חושבת שגם הקפל הזה לא יצא משהו, אני פשוט לא יודעת איך לגרום לחולצה להראות שהיא עפה או משהו.XD

Stinki Winki

New member
ככה יותר טובה החולצה!

בקודמת הקפל נמשך עד החזה וזה פשוט לא היה הגיוני..

למעלה