ציץ רותח.

Nagboom

New member
כדאי להחליף את הפלטה.

ולגבי השיער- יש שם קטע שאין לא קווי מתאר, כדאי להוסיף. הצורה של הנעליים קצתתת.... פחוסה כזאת, איפה שהרצועה. תקטיני אותה. והכפלים גם לא משהו נכונים. אבל נראה לי שזה בגלל הפלטה.

tamaguchi girl

New member
איזו מותק ../images/Emo99.gif

רק השער לא מוצלל מספיק, תצלילי אותו עוד ואם אני לא טועה, היד אמורה להצליל על הבגדים וזהו סה"כ ממש אהבתי

גותית ^^

אני אוהבת אותה, למרות שהקצה של השמלה לא יצא לי כ"כ מדהים.. בייס nevermore

netaK

New member
עפ"י תיאור ../images/Emo9.gif

בייס אנג'י הרגליים של הבייס הזה הן הדבר הכי נורא שנתקלתי בו

tamaguchi girl

New member
נמ

אהבתי את השמלהה אבל המגפים מוזרות, בצורה שלהן
והשער לטעמי עם יותר מדי פסים צבעונים, אבל זה רק לטעמי.

2ofir

New member
היא מהממת!

זה באפקטים? בשמלה ךוסיפי עוד גוון והנעליים טיפי מוזרות בסוף

tamaguchi girl

New member
איזו פושית ^^ [מחמאה ../images/Emo9.gif]

היא ממש ממש דומה לילדה מהפרסומת לאורנ'ג...מתוקהה והסוף של הצמות, בשער, מעט גושי..תנסי לשנות טיפה את קווי המתאר או משהו ולהקטין את הקצוות.. שוונציםםםם! תצלילי על

Dreams2

New member
והדולי שלי../images/Emo176.gif

ביס מבאבל פיקסאלס,פעם ראשונה עם אפקטים בפוטו שופ-יצא מגעיל... אמורה להיות עם בגד ים,אבל לא יצא...

tamaguchi girl

New member
אמממממממממממממממממממממ

היא ממש יפה, יחסית לדולי באפקטים. אני ממש אוהבת את השער. הוא יצא מיוחד כזה... האפקטים גרמו לזה להיות מטושטש טיפה וזה מוזר אבל זה לא משו קריטי. תצלילי על ואני ממליצה לך לסיים אותה, היא ממש חמודה

sister15

New member
אה...כן.

הדולי המתוקנת מהשדח"ם הקודם. הבייס מבאבל פיקסל תודה לחביבה פלוס [=

DafnOosh1

New member
את!../images/Emo99.gif

תגובה: שיער: אני ממליצה לך בפוני לעשות את נקודות האור במרכז, ואת הצל בקצוות, זה ייתן לו יותר נפח. כדאי לעשות קצת יותר שימוש בגוון השני שבפלטה באיזור שליד האוזניים ובקטע שמאחוריי הצוואר. את הסיום של השיער אני חושבת שכדאי לעשות מעט יותר "זורם", כי הצורה שלו דיי מקובעת. חוץ מזה הוא מצויין, ההצללה שלו טובה. חולצה: היא נראית בעיני טובה, צריך להצליל אותה גם באיזור השרוולים. מכנסיים: מוצללים מצויין, וגם הצורה טובה. רק יש יותר מידי קפלים באיזור הירכיים, וצריך להפחית מהם. נעליים וגרביים: בגרביים כדאי להוריד קווי מתאר בין פס לפס (מצורפת דוגמה). הנעליים טובות, רק הרצועות מעט ישרות בעיני. -השרשרת טובה, רק כדאי להחליף לצבע בולט יותר. דולי מקסימה, מאוד השתפרת! קחי את כל מה שהצעתי כהמלצה בלבד
. הו, והסתכלי בקובץ. ^________^

Girl From Mars

New member
../images/Emo11.gif.

לתחרות שחור לבן. מה שהיא מחזיקה ביד אמור להיות ז'קט.
אהה, איזו חצאית עדיף? השמאלית או הימנית?

למעלה