צילומים

metl

New member
איך היו הצילומים../images/Emo35.gif

Kido2222

New member
וואי... אז ככה! :)

נתחיל בזה... שבהתחלה השעה שמכניסים קהל הייתה ב18:15... זה שונה ל 18:45, והודיעו לי על זה... כשהגעתי... היה לי מוזר שאף אחד לא שם... חשבתי שאיחרתי או משהו כזה... בועז ייצא וסיפר לי שהם דחו את זה ל19:45... נהדר... שעה שאין לי מה לעשות... חזרתי... וראיתי את בן דוד של מריאנו... הוא נורא נחמד דרך אגב... משהו לגביו בסוף... עוד פרט קטן שהיה עליי לציין... הגעתי לשם שאני חצי חולה... טוב... נכנסו ראשונים... אני נכנס לאולפן... ומתיישב לי באחלה מקום... שורה שלישית ככה... ליד הVIP... היה בסט... ואז גיליתי שהמיזוג בדיוק עליי... לא היה לי מה לעשות... הזמינו את איל להיכנס, איל עשה שמח... הזמין את דב פרידמן לימור ועלמה... אם אני אגלה לכם למה כל אחד היה מחופש... אני אהרוס לכם... תנו לי להגיד לכם... היה קורע... :) צפו לדמויות חדשות... :) התחילו את המערכון פאנל הראשון... הם מדברים... לקח שעה וחצע אבל בסוף הם סיימו את הקטע ואז עשו תיקונים... בתיקונים פרידמן היה צריך לעשות פיהוק, ופשוט לא ייצא לו... הם עשו את הקטע הזה לפחות עוד רבע שעה... (אני מזכיר שעדיין קר לי... :) ) בסוף עברו מזה ותיקנו עוד קצת... כמה קטעי וידיאו... שוב פנאל... ואז שגם שם עשו תיקונים, אנשים התייאשו וחלק התחיל ללכת לשירותים... ואז קיציס שראה את האנשים שהולכים צעק:" אז בואו נגיד תודה לאנשים שיורדים שם עכשיו במדרגות... תודה שהייתם איתנו!" וכולם הסתכלו עליהם... היה מבדר... :) בין הצילומים פרידמן עשה חיקויים של חיים יבין מפרסם חדשות מפוברקות... קורע! :) "גל הצונאמי פגע בבת - ים... מספרי החירום הם..." :) היה מצחיק... בהחלט יש למה לחכות... :) קיצר!!! מחר! תוכנית לפי דעתי ממש טובה... נהנתי מאוד... חוץ מהמזגן שהקפיא אותי כמעט למוות שם... הודעה הבאה, ספויילרים... :)

Kido2222

New member
../images/Emo58.gif מה יהיה מחר בתוכנית!

טוב אז ככה! שוב אני מזהיר... מי שלא רוצה לדעת מה יהיה מחר בתוכנית רצויי מאוד שלא יימשיך לקרוא... אז ככה... טל פרידמן התחפש לבוגי יעלון... היה פשוט קורע... היה קטע שהוא היה צריך לפהק... אני מניח שהמבינים יבינו מההודעה הקודמת שלי... הוא היה צריך לפהק... ופשוט לא הלך לו... בסוף הוא עשה איזה משהו שממש לא נראה כמו פיהוק והם אמרו שזה בסדר... לכו תבינו... אז אם תראו פיהוק מוזר... תבינו שההפקה מפגרת... :) היו לו טובים יותר... :) מיה בומבילה והאמרגן שלה סיסקו? נכון? היו... מיה כמובן בתלבושת של "מאמינה"... :) פרק הסיום של משפחת מוסקונה... מי ניצח... :) לפי דעתי זה היה ברור... האבא ניצח... :) היה מבדר... :) הלהקה בסוף הייתה "הלהקה"... שרו שירים מזרחיים במוזיקה של שירים ישנים... :) גם מצחיק... הקטעי וידיאו מצחיקים... היה גם קטע שפירדמן התחפש לחיים יבין... והוא חגג לעצמו יום הולדת... בסוף הנרות הציפו את העוגה בשעווה... וטל אמר:" גל צונאמי התקיף את עוגת יום ההולדת פרטים על כך בכתבתו של... ברוך הצלם..." זהו... אם יש עוד דברים שאנשים רוצים לדעת... שאלו... :)

greeneye

New member
דבר ראשון,

אמרת לימור במקום אורנה
וחוץ מזה, אמרת- "משהו לגביו בסוף" ולא היה משהו לגביו בסוף.

Kido2222

New member
תצטרכי להסביר לי יותר טוב...

... את ההודעה שלך... חוץ מזה... היה חסר קטע שלם! היה עוד צילום של קטע פאנל... לאן הוא נעלם?!

greeneye

New member
מה יש לא להבין פה?

קראת בהודעה שלך לאורנה "לימור". תבדוק בהודעה הראשונה שכתבת, זאת בלי הספויילרים. באותה הודעה כתבת גם משהו על בנדוד של מריאנו(?) ושיש משהו איתו בסוף, לוידעת, ולא הרחבת על זה בסוף. כן. נכון שזה נפלא לרדת כמה קילואים ואז להזכר שזה בגלל השפעת והכל יעלה חזרה בקרוב? אעעעע...

Kido2222

New member
את הקטע עם לימור הבנתי... :)

לגביי השני... הבנתי עכשיו... טוב... אז ככה... יש לי חדשות - סתם חדשות, חדשות רעות, חדשות רעות יותר... אני אנמק: הסתם חדשות - הכניסו בסוף את בן דוד של מריאנו... (למה לא הכניסו אותו אתם שואלים? פה נכנסו החדשות הרעות יותר...) החדשות הרעות יותר - אממממממממ... מהשבוע יש הגבלת גיל... :/ מיום שישי רק אנשים שהם בני 17 ומעלה יכולים להיכנס... לפי מה שהבנתי זו הוראה מהשבוע והלאה... מצטער לכל מי שהרסתי לו... :/ באמת לא פייר... ובסוף הכניסו את בן דוד של מריאנו עם אישור מיוחד... וגם זה היה הרבה אחרי כולם... והחדשות הרעות - הם עשו קטע שבכלל לא הופיע... לא יודע לאן הוא נעלם... היה ממש מצחיק... וארץ נהדרת יוצאת עכשיו לפגרה של חודש... (בדיוק הזמן טירונות שלי... :) ) אז יש קטע שאני לא יודע מתי יישימו אותו... מילא... פורום! אני מתגייס עוד 8 ימים!!

greeneye

New member
../images/Emo7.gif הו מאן, לא!

איך אני אשרוד השנה בלי צילומים?! ואיך...איך אני אעשה את הפרוייקט בצילום במגמת אומנות, שבניתי עליו כ"כ המון?!(לצלם מה מסמל בית...משמע, לצלם את הטריבונות וכאלה, הסמל של מימד, אנערף..)... לא לפגוש אתכם בתדירות של פעם בשבועיים פלוס מינוס?! לא...נו...אני חייבת צילומים...אני חייבת...אין, זה עושה לי טוב על הלב...
די...אולי הם יוותרו לנו? אנחנו הפורום! נאמ, הם יודעים שרובנו לא בגיל 17. מה מגיל 17?! למה 17? מה זה הגיל התקוע הזה? אוף. אולי בכל זאת? אני רוצה צילומים נו..

למעלה