וואי... אז ככה!
נתחיל בזה... שבהתחלה השעה שמכניסים קהל הייתה ב18:15... זה שונה ל 18:45, והודיעו לי על זה... כשהגעתי... היה לי מוזר שאף אחד לא שם... חשבתי שאיחרתי או משהו כזה... בועז ייצא וסיפר לי שהם דחו את זה ל19:45... נהדר... שעה שאין לי מה לעשות... חזרתי... וראיתי את בן דוד של מריאנו... הוא נורא נחמד דרך אגב... משהו לגביו בסוף... עוד פרט קטן שהיה עליי לציין... הגעתי לשם שאני חצי חולה... טוב... נכנסו ראשונים... אני נכנס לאולפן... ומתיישב לי באחלה מקום... שורה שלישית ככה... ליד הVIP... היה בסט... ואז גיליתי שהמיזוג בדיוק עליי... לא היה לי מה לעשות... הזמינו את איל להיכנס, איל עשה שמח... הזמין את דב פרידמן לימור ועלמה... אם אני אגלה לכם למה כל אחד היה מחופש... אני אהרוס לכם... תנו לי להגיד לכם... היה קורע...

צפו לדמויות חדשות...

התחילו את המערכון פאנל הראשון... הם מדברים... לקח שעה וחצע אבל בסוף הם סיימו את הקטע ואז עשו תיקונים... בתיקונים פרידמן היה צריך לעשות פיהוק, ופשוט לא ייצא לו... הם עשו את הקטע הזה לפחות עוד רבע שעה... (אני מזכיר שעדיין קר לי...

) בסוף עברו מזה ותיקנו עוד קצת... כמה קטעי וידיאו... שוב פנאל... ואז שגם שם עשו תיקונים, אנשים התייאשו וחלק התחיל ללכת לשירותים... ואז קיציס שראה את האנשים שהולכים צעק:" אז בואו נגיד תודה לאנשים שיורדים שם עכשיו במדרגות... תודה שהייתם איתנו!" וכולם הסתכלו עליהם... היה מבדר...

בין הצילומים פרידמן עשה חיקויים של חיים יבין מפרסם חדשות מפוברקות... קורע!

"גל הצונאמי פגע בבת - ים... מספרי החירום הם..."

היה מצחיק... בהחלט יש למה לחכות...

קיצר!!! מחר! תוכנית לפי דעתי ממש טובה... נהנתי מאוד... חוץ מהמזגן שהקפיא אותי כמעט למוות שם... הודעה הבאה, ספויילרים...