צילומים הבאים - 20/11

mati88

New member
אמממממממ....

תורידי אותי...אני אבוא שבוע הבא אני חושבת...או עוד שבועיים...

~*~gaL

New member
../images/Emo12.gif

למה? :( ורבית, בסוף זה לא מסתדר? אבל רציתי לראות אתכם, יכול להיות ששבוע אחרי זה אני לא אוכל לבוא. :\ -גל + 1 -זהר -שלי + 1 -ליהי + 1 ובכל זאת, אני רואה כמה שמות שחסרים. :** יאללה, אני צריכה שתתנו לי כבר תשובה.

לא יודעת אם מסתדר או לא...

ואלוהים יודע למה ביום של מבחן פנימי אני במחשב אבל לא משנה... בכל מקרה, אני לא יודעת כרגע אם כן או לא. סיכויים גבוהים שכן. אבל בגלל שאין כרגע מספיק כרטיסים לכולם- תורידי אותי.

lishhhh

New member
../images/Emo7.gif

בסוף אני לא יכולה השבוע... שאר התאריכים כן...

גגגגגגגלללללללל

תקשיבי... יום חמשי אני לא יכולה כי היום הודיעו לי שיש לי הופעה ביום חמישי... וגם אני לא רוצה ללכת לבד... אני מעדיפה שובע אחרי כדי שאני גם יוכל ללכת עם גל (לא המנהלת חחחח) סבבה?

פIלי

New member
רשימה ע"פ גל:

גל + 2 אני + 1 רבית + 1 שלי + 1 זהר בקיצור, יש נוכחות לא מרשימה הפעם, אבל עדיין לא ממש גרוע. זהר, את *בטוח* באה?

מר שיער

New member
רק רוצה להזכיר

שאם נשארים כרטיסים אני אשמח לקחת כי בינתיים לא נראה שאני אקבל מזה שהתקשרתי...

~*~gaL

New member
אז ככה.

אם זהר לא מגיעה (והיא כתבה שלא), אנחנו 9, מה שאומר שנשאר כרטיס. הבעיה היא שבסוף יש לנו רק 10. אתה תוכל להגיע לבד? :\ כי אם כן, בכיף, באמת. :) ומי יודע, אולי מחר יבטלו להם כמה כרטיסים ברגע האחרון, זה קורה. תנסה מחר לצלצל אליהם בסביבות הצהריים, ככה בשתיים, תשאל אם לפחות אפשר כרטיס אחד, או אפילו שניים ואז יער יביא איתו עוד חבר. כי אם הגעת בכוחות עצמך פעם שעברה סביר להניח שאתה מספיק גדול בשביל זה. ;) אז שווה לנסות מחר (כי אתה בטח לא תרצה להגיע לבד-לבד). קורה שמבטלים. תגיד שמצדך אם *כל* כסא וכסא יהיה מלא (מה שלא יקרה, תמיד נשארים קצת), אין לך בעיה לשבת על הרצפה.

לוּבּה

New member
יאאאאאייייי=) |אנ"ה|

אני עוד לא יודעת עם מי אני באה... קבעתי עם מישי אחת[[לינוי]].. אבל היא התחלתה היום.. אז כנראה שאני יבוא עם מישי אחרת[[דנה]] אבל דנה קצת *הרבה* קרציה...

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif כמו יער

אני לא אגיע אבל רק עם נעמה, גם עם עוד מישהו. שהרבה זמן רצה לבוא ולא בא. ועכשיו הוא יבוא.

לוּבּה

New member
אוקידוק../images/Emo9.gif|אנ"ה|

העיקר שנעמה באה
וגם העוד מישו שהרבה זמן רצה לבוא
האמת שיש לי בערך 4 חברים שרוצים לבוא...[[ועוד כמה שלא..]] וגם 2 בני דודים שלי רוצים לבוא אבל הם גרים בחיפה וזה סיבוכיישנס... ואם הם באים איתי הם צריכים אחרי זה לישון אצלי כי אני לא יכולה לחזור לבד...
אז אולי אני יביא אותם בחנוכה *הלוואי*

פIלי

New member
דווקא הוא נראה בחור חביב ../images/Emo3.gif

טחח איזה באסה, לא הצלחתי לסנג'ר היום אף אחד לקנות לי טוסט
(דווקא הייתי רעב). אף אחד לא הביא כסף. חצופים. כן כן... גם אצלי יש ביקוש, רציני אפילו. אז בינתיים נראה לי שאני יביא את מי שיכול לתרום לי הכי הרבה, זתומרת להחזיר אותי הביתה. אגב, אם יש עודפי כרטיסים עוד שבועיים אני ישמח לקבל אותם, כי הרבה אנשים (ונשים) בטוחים שהם באים פעם הבאה שאני הולך.. (משום מה).

mati88

New member
אתה בא?!?!?!?!?

בעוד שבועיים, אתה (, כריסי והדיוידיים אוף קורס) בא(ים)?!??!?!??! כאילו דיברת איתה?! והיא אמרה שזה פסדר, ואתה בא?!?!?!?! (אפשר לשאול את זה עוד פם? אולי עוד פם אחת? בבקשה...תודה
: אתה בא?!?!?!?!?) ידעתי שאני אשכנע אותך! גו מתי!! **וכולנו נשמח לקבל את העודפי כרטיסים (שלא נראה לי שיהיו....). ***אגב, בדקתי בקשר לחנוכה תאריכים וזה, ואם אני לא טועה, לא יהיו צילומים בחנוכה!

מר שיער

New member
בעיה...

אני צריך יותר מכרטיס אחד כי גם אני חייב לחבר שלקח אותי פעם שעברה וגם בשביל סידורי הסעות... אז אני אנסה באמת להתקשר שוב (למישהו יש את המיספר? אני איבדתי) ואגיד להם את מה שהצעת נקווה לטוב... בכל מקרה אם אני בא איך נפגשים כדי שתדעו מי אני?

למעלה