צילומים הבאים - 20/11

אממממ...

אני אגיע אם ישארו כרטיסים מיותרים. ככה שאל תוסיפי אותי בכלל כרגע לרשימה.

מר שיער

New member
אמנם אני חדש אבל...

איפשר גם 1+ כרטיסים? הייתי בצילומים האחרונים (ונהניתי למרות האיחור שהיה קצת מדכא) ושמעתי על הפורום אז הצטרפתי... נ.ב. - אני יודע שזה לא קשור לנושא אבל יש משהו מיוחד שצריך לדעת על הפורום?

kfm

New member
ברוך הבא לפורום......./images/Emo140.gif

יא....אנחנו גדלים נורא....מיום ליום ממש....
מקווה שתהנה פה..(:) ו...משו מיוחד שתה צריך לדעת על הפורום? א...לא. אא...שומדבר. מה, הוא צריך לדעת משו? אא...יש בכלל משו מיוחד ומסויים מאוד שצריך לדעת על הפורום שלנו? מה? מאמרתם? שרוטים? מי, אנחנו?? זהו. ידעתי שלא.
אה כן..אני מתן
(ואני בת....) כמו מעיין- אבל הפוך. אא...כן.

~*~gaL

New member
ראה, *בסגנון של קצב*

בכיף תבוא, אבל אפשר לתת לזה עוד שבוע ככה? זה לא אישי נגדך, אני בטוחה שאתה 100% תשאר פה אחרי זה (נכון?
) אבל אני לא רוצה לפתח סטיגמה כזאת על הפורום, שכל מי שנכנס פתאום לפורום יכול להגיע לצילומים, כי אז הוא פשוט יכול לנצל אותנו. למרות ש... אם הגעת שבוע שעבר, אתה יכול להזמין לבד, לא?
ונראה אותך שם! ותכיר אותנו.. ותראה עד כמה אנחנו מוזרים... במיוחד כמה אנשים מסויימים! וברוך הבא! :))
(אגב, איך שמעת? אולי בגלל הצעקות הלא מעטות שהיו בחוץ על זה שקיים פורום כזה?) בכל מקרה, נסה להתקשר ולהזמין, אם לא תצליח - תודיע לי. :)

מר שיער

New member
אני לא מתכוון לעזוב בקרוב...

אוקיי יש לי הרבה תגובות להגיב
- אני מבין שאת לא יכולה ואין בעיה, אם ישארו כרטיסים אני מעוניין - התקשרתי אבל אני לא בטוח איך זה עובד שם... הם אמורים להיתקשר אליי? - ואיך שמעתי עליכם? טוב, קודם כל אותך (גל) כבר ראיתי ואני יודע מי את (מפחיד לא?) פשוט ראיתי שקיציס ופרידמן כל הזמן דיברו איתכן (את ומי שישב לידך לפני שעברת לקצה השני [עקבתי אחריכן - עוד יותר מפחיד לא?]) והילד שישב ליידי שאל אותך בהתחלה אם את המנהלת של הפורום ואמרת כן....... אוף אני כבר מבלבל את עצמי... אין רצף בסיפור שלי.... ובסוף שאלתי אותו איך אתן מכירות את קיציס ופרידמן והוא סיפר לי על הפורום... (דרך אגב, אם הילד שעליו אני מדבר רואה את ההודעה הוא מוזמן להזדהות
) וזהו אני מקווה...

kfm

New member
וואי אתה נורא מסתורי....בוא נעשה

סרט אימה ביחד, טופ? אתה תביא תסריט, תפאורה, תאורה, פאות, תלבושות,מיקרופונים, כותבים,מסיעים, מפיקים, שחקנים, ש=ב=ר=א=ש=ם "ה=זמר הלאומי" ששמו בישראל הוא פיקה צביק, ואני אביא קונכיות מהים. מאתה אומר? יש סטארטאפ?

kfm

New member
טוב נו, שיהיה.../images/Emo8.gif

גל- תגידי מקום ושעה, תביאי כיפה, אני אביא כוס ומתחתנים.

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ע-נק! וגיא - זה באמת נשמע קצת כמו סרט אימה
בכל אופן - מתי עברתי לקצה השני? לפי מה שאני זוכרת הייתי כל הזמן בקצה אחד.
ואיך הילד שלידך ידע שאני המנהלת?
אגב, השם שלך כל הזמן מזכיר לי את קאזן איט.

mati88

New member
אוווווו גל! יכול ליות שאני באה!

|מאושרת ומוחאת כפיים| אממממ..אבל אני צריכה עוד לברר קצת עניינים....אבל יש סיכוי טוב שאני באה...אבל אם אני באה אני ח-י-י-ב-ת +1 אלא אם כן אני אמצא איזה שהוא פיתרון קסם...

~*~gaL

New member
אז -

-גל + 1 -זהר -שלי + 1 -ליהי + 1 -רבית + 1 -מתי + 1 שזה כבר גרוע, כי יש לנו 11..

Testicles

New member
נו, טוב...

אני אוותר על הכרטיס שלי גם השבוע... סססססס... העיקר שלאחרים יהיה כרטיס

למעלה