ציטוט

ציטוט

הציעו לכם תרופות "מרגיעות" לילד? הבטיחו לכם שזה עובד? שהתוצאות מיידיות, ו....שהמורה תהיה מרוצה וילדכם יישאר במסגרת?
האם באותה הזדמנות סיפרו לכם שהתרופות הללו מוגדרות כפסיכיאטריות?! שהמבנה הכימי שלהן זהה כמעט ל"אקסטזי" ושהן מוגדרות בקבוצת הסמים המסוכנים בארה"ב יחד עם ...קוקאין?!
מן הסתם שכחו לספר....

טוב אז זו הסיבה שאני מתנגדת לשימוש בתרופות, איני כותבת מאין זה צוטט כי יאשימו אותי בפרסומת, אבל זה חומר למחשבה.
אבל לא כל הספקנים, שיכנסו לאתר המדבר על התרופות המוגדרות בקבוצת הסמים המסוכנים בארה"ב ויחליט לבד

צר לי לאכזב אותך אבל לא

אולי הם עשו שימוש לצרכיהם אבל זה לא ציטוט מקורי שלהם תבדוק יותר לעומק אם זה חשוב לך

arana1

New member
זה התשובה הסטנדרטית

כל מי שלא מתיישר לחלוטין עם הכת הפסיכית מייד מזוהה כחבר בכת אחרת
הפסיכולוגים יודעים לברבר הרבה מאוד על "השלכה" ועל נזקיה ותועלתה, הם רק לא יודעים לזהות שהם אלה שעושים את זה בצורה הכי גרועה ומזיקה

אבל דברים דומים נאמרו גם בהצעת חוק של כנסת

ישראל, אומדברי הסבר
בשנים האחרונות התפשטה בארצות הברית מגפה של סימום המוני ילדים ונוער בסמים מסוכנים וממכרים, בעידודם של מורים ורופאים, פסיכיאטרים ופסיכולוגים, במטרה שילדים אנרגטיים "ישבו בשקט ולא יפריעו".
תופעה זו, בעיקר של מתן סמי מרץ מסוג "ריטלין" התפשטה לממדים עצומים והביאה להתנגדות רשות הסמים הפדראלית האמריקאית. "אופנה" זו של טיפול בילדים על ידי מתן סמים אינה מקובלת במדינות רבות בעולם ובעיקר באירופה. ישנו חשש שהתופעה שהגיעה לישראל בשנים האחרונות, תתפשט גם כאן בקצב מהיר. על פי נתוני משרד הבריאות עלה השימוש בריטלין בכ-30% בשנים האחרונות.
הסיבות להתפשטות מכת הסם בארצות הברית ובישראל הן רבות, לדוגמא – יצרניות התרופות המובילות מנהלות זה שנים מסע תעמולה מתוחכם בקרב פסיכיאטרים, רופאים, מורים והורים על נפלאות התרופה המשקיטה ילדים.
המורים רואים בכך פתרון קל ונוח להתמודדות עם ילדים המפריעים בכיתה ולכן מעודדים את מתן הסם לילדים.
כאמור אין שום בדיקה רפואית או מדעית היכולה לגלות "מחלה" כלשהי המצדיקה מתן "תרופה" כזאת. מאידך קיימים עשרות מחקרים המצביעים בבירור כי סמים אלו גורמים לנזק מוחי.
בישראל מתפשטת התופעה בה מנהלים ומורים מאיימים על הורי התלמיד ש"אם יסרבו לתת לו ריטלין – הילד יסולק מבית הספר".
כאשר הילד נשלח בלחץ בית הספר לרופא וזה אינו מוצא דבר, שולח אותו בית הספר לרופאים נוספים עד שמוצאים רופא המוכן לרשום את הסם "בלי לשאול שאלות".
מטרת הצעת חוק זו היא למנוע מצב של התפשטות תופעה דומה בישראל, דבר שעשוי לפגוע בילדים ובבני הנוער. על הרשות המחוקקת לעצור כל התפשטות של סמים מסוכנים בקרב ילדי ישראל ולבלום את האופנה המסוכנת הזאת.
הצעת חוק דומה בעיקרה הונחה על שולחן הכנסת החמש-עשרה על ידי חבר הכנסת אלי בן מנחם וקבוצת חברי כנסת (פ/1527). הצעת חוק דומה בעיקרה הונחה על שולחן הכנסת השש-עשרה על ידי חבר הכנסת אלי בן מנחם (פ/1338).
הצעת חוק זהה הונחה על שולחן הכנסת השבע-עשרה על ידי חברת הכנסת סופה לנדבר (פ/2934/17) ועל ידי חבר הכנסת יורם מרציאנו (פ/2409/17).

---------------------------------
הוגשה ליו"ר הכנסת והסגנים
והונחה על שולחן הכנסת ביום
ז' בניסן התשס"ט – 1.4.09

נם קצת ארוך אבל שווה לקרוא את הסוף:

יורם מרציאנו היה גיבור והודה שלוביסטים

סיינטולוגים הטעו אותו.

בלי קשר, אינם סמכות לשום דבר. הדעות שלהם חלוקות כמעט בכול עניין והרבה מהם הוכיחו את עצמם כליצנים גמורים. הדבר היחיד שבו חברי כנסת מבינים טוב יותר מאחרים הוא אופן התנהלות הכנסת.

שוב סיינטולוגים

אתה כנראה מכיר אותם טוב שאתה מרבה להשתמש בהם כתירוץ, צר לי בכל הקשור לסיינטולוגיה איני יכולה לענות כי איני מכירה את הנושא טוב, לגבי השאר, גם ה- PDF האמריקאי הוא סיינטולוגי, תקרא מה הם אומרים על ריטאלין לדוגמה ועל עוד תרופות נוספות, מספיק לקרוא לעומק את העלון המצורף לריטאלין בשביל להבין במה מדובר.

עידו אין לי כוונה להמשיך

ולהתנצח איתך, ברור שהפרוש שלי הוא מגמתי אני מרוויחה מזה המון כסף. איזה סיבה יש לי לפרש בצורה מגמתית משהו? מה הבעיה שלך לשמוע דעה של אדם שמתנגד לתרופות, זכותך לעשות מה שאתה רוצה אבל שוב זכותי להביע גם עמדת נגד. משום מה כל תגובה שלי אתה לוקח באופן אישי ומגיב בנימה אישית. אולי תבין סוף סוף אנחנו לא שני מחנות ואני לא עושה שום תחרות מי צודק יותר, בסך הכל מביע עמדה, זה דבר שעדיין מותר לעשות בארצנו אם אני לא טועה. אין לי בעיה לקבל הערות תגובות שכנגד, אבל שתהנה ענייניות ולא אישיות. ואם אינך מסוגל לכך, שוב אודה לך אם תתעלם מכל מה שאני כותבת אתה באמת לא חייב להגיב לדברי, לפחות מה שאני כותבת אינו מכוון אליך באופן אישי, פשוט נותנת זווית נוספת למצב נתון או לגישה אחרת. אם טוב לך במקום שאתה נמצא, בדרך בו אתה מטפל בדברים לבריאות אני האחרונה שתגיד משהו והלוואי שכל דרך שתבחר תעבוד ותצליח בה למען ילדיך

את מוציאה לי שם של נרקומן. זו השמצה פרועה.

זה לא עניין של גישה אחרת. את משמיצה.

מאחר והתגובה הקודמת נמחקה בטענה זו או אחרת

אנסה לאמר זאת בעדינות, אני לא מוכנה שתאשים אותי בהאשמות שקריות, מתי קראתי לך נרקומן, יתכן והתחלתי להזות? אין לי בעיה שתיקח תרופות בוקר ערב וצהריים אם זה עושה לך טוב שיבושם לך רק אל תאשים אותי בדברים שלא אמרתי. דבר נוסף, אתה משום מה לוקח כל דבר אישי בפתיחת השרשור לא היפנתי אליך דבר ולא בקשתי את תגובתך, בסה"כ הסברתי למה אני נגד תרופות ולכן מאחר ואני לא מעוניינת להתייחס לאנשים שמייחסים לי אמירות שקריות איני מעוניינת בשום דיאלוג איתך

אמרת שרטלין זה כמו קוקאין ושמי שלוקח אותו

זומבי. אמרת שאני נותן אותו לילדים שלי כדי שיהיה לי שקט מהם ושאני לא מבין שהילדים שלי בני אדם. את אומרת וטוענת שלא אמרת ושוב אומרת ושוב טוענת שלא אמרת. אני בכלל לא מבין למה לא חוסמים אותך.

abashel13

New member
דיברת באיזשהו מקום על תרבות דיון אז הקשב נא

יש חילוקי דעות בעניין תרופות פסיכיאטריות... המצדדים מגזימים את תועלתן כמצילות חיים וכמעיינות הישועה

והמתנגדים מגזימים את נזקיהן כממיתות, מחלישות פוגעות מססמות ועוד כיוצא באלה...

אני אישית אין לי מושג מה הנזק או מה התועלת, לא בדקתי, לא מדדתי, ואיני מצדד בהן כמו שאיני יוצא נגדן...

כאשר מופעל לחץ על הורה תמים להשתמש בתרופות ע"י מוסד חינוכי (דבר שאינו חוקי בעליל). ונדרש ממנו להביא

פתק מהפסיכיאטר שהילד מטופל ומהן ההמלצות הטיפוליות של הפסיכיאטר וכל הדעות המצדדות בתרופות הללו

נופלות עליו זה נראה כמו מסע שיווק ויחסי ציבור למופלאות הפסכיאטריה בשרות החינוך... ולא היא... חינוך רשות אחת

וסבלותיה ובריאות רשות אחרת וסבלותיה. הזיווג בין שתי אלה מוליד ממזר שנקרא לקויות למידה... משהו גבולי בין בריאות לחינוך

שמתפשט על פני 10-15 אחוזים מכלל התלמידים. (אין לי סטטיסטיקות וזוהי הערכה לא מלומדת)

כאשר הורה או אדם בוגר פונה לפסיכיאטר מרצונו לבקש מרפא בידיעה שהפסיכיאטר הוא המוסמך להמליץ ולמנן

התרופה כמקובל ברפואה המצב שונה לחלוטין.

וכאשר מי שטופל בתרופות פסיכיאטריות טוען שהתרופות הזיקו לו ובלעדיהן מצבו טוב יותר שוב המצב שונה לחלוטין.

לכן השאלה החשובה בעניין היא לא האם נכון לקחת תרופה פסיכאטרית או לא אלא מהן הנסיבות בהן הייעוץ הרפואי הזה

נעשה...

וסיפור קטן - לפני שנתיים התקשיתי להירדם אחרי איזושהי טראומה וחשבתי על כדורי שינה. באתי לרופאת המשפחה שלי וסיפרתי לה

והיא, שתהיה בריאה, אמרה לי: יש לי שאלה קודם. האם יש לך מחשבות אובדניות? אמרתי לה שלא.

היא רשמה לי תרופה פסיכיאטרית תואמת חרדה כמדומני. ואני בסה"כ ביררתי אם יש משהו שיעזור לקשיי ההירדמות.

schlomitsmile

Member
מנהל

abashel13

New member
לכן הדיון באיזו תרופה יקח מי

הוא דיון בין חולה לרופאו... או במקרה הנפוץ בפורום בין הורה לרופא של ילדו...

ואם התרופות הפסיכיאטריות עולות לדיון ציבורי אף נוטל תרופה

אינו מבין יותר ממי שאינו נוטל.... ובחירה להימנעות מנטילת תרופה

כמוה כבחירה לנטילת תרופה... אין יתרון ואין חיסרון לאף אחד...

arana1

New member
לא,יש כאן אנשים שמביעים דעה שונה משלך

אף אחד לא קובע כאן שאתה חייב ליישם את הדעות והתחושות האלה
הן מוצעות כחלק מנסיון חיים של אחרים
לא כל מה שלא מדבר אליך צריך מייד להשתיק

אני לא מתווה תרופות ולא מיישם טיפולים ולא קובע לאחרים מה הם צריכים לעשות ולא מחלק הוראות וגובה סכומים עצומים תמורת רעיונות הזויים ומזיקים
מי שמשחק את האלוהים זה האנשים שאתה הולך אחריהם בעיניים עצומות
אני מעולם לא ביקשתי את זה
בדיוק להפך
ביקשתי שתחשוב
ולכן אתה ואחרים לא יכולים לסבול אותי

אמרת שמי

שלא נותן לילדים שלו תרופות הוא מזניח ומקדם רעיונות על הגב של הילדים שלו.
אני לא אמרתי בשום מקום שמי שלוקח ריטאלין הוא נרקומן הבאתיציטוט שאגב זה נכון מה לעשות שהריטאלין בארהב מופיע תחת קטגורית סמים מסוכנים. אז אם קשה לך להתמודד עם האמת זו בעיה שלך ורק שלך. לגבי הזומבים אמרתי שאת בתי זההפךלזומבי לא דברתי על הילדים שלךאו של כל אחד אחר.
לגבי לחסום אותי ילה בוא נחסום את כל מי שדעותיו שונות משלך וסגרנו עניין, זה שוב נסיון להשתיק את מי שלא במיין סטרים צר לי שאתה רוצה לשמוע רק אתקולך ואת אלהשחושבים כמוך, אבל לצערך אני כאן בשביל להשמיע דעות אולי פחות פופולאריות אבל גם הן קימות וכמו שאמרתי אלף פעם, פשוט אל תכנסלהודעות שלי ולא תהה לך שום בעיה.

למעלה