ציטוטים של מורים...

gun the LOVE

New member
ציטוטים של מורים...

תגובות על תירוצים *מעניין שבהפסקה לא כאב לך הראש. *למרות גילי המתקדם אני עדיין רואה. *כואב לך הראש? זה סימן שיש לך ראש. *אל תגיד לי 'זה לא אני'. *חם?גם לי חם. *שכחת?זה בטח לא היה שווה שתזכור. *כשאתה תהיה מורה, אז אתה תסביר לכיתה. איומים, אזהרות ועונשים *אימא שלך מאוד תשמח לשמוע איך הבן שלה מקשיב בשיעור... *הבא שמדבר, עף החוצה כמו טיל. *אחר כך שלא תבואי אלי עם דמעות בעיניים. *עכשיו אתה צוחק. כשתראה את התעודה שלך כבר לא כל-כך תצחק. *אני רוצה לראות מחר את ההורים שלך, אם הבנת את הרמז. באסיפת הורים *יש לו פוטנציאל, אבל הוא פשוט עצלן. * זה לא שהוא לא יכול, הוא לא רוצה. *אני מודה שגם אני מתחילה להרים ידיים. *ואיך הוא בבית? *אני רואה בעיניים שלו שהוא מקשיב. *חבל שאת זה לא סיפרת בתחילת השנה. *היום להישאר כיתה זה כבר לא כתם כמו שהיה פעם. שאלות ותהיות *אולי תשתף גם אותנו, שגם אנחנו נצחק מהבדיחה:? *לא דיברת? אתה בטח רוצה לשכנע אותי שאני גם לא רואה? *את לא מבינה עברית? *אני רוצה להבין, אתה העורך דין שלו? *את צריכה הזמנה מיוחדת? על משמעת והקשבה *יוסי, תדבר יותר בשקט כדי לא להפריע את מנוחת השכנים. *ווקמן באמצע השיעור? תכף תתחיל גם לרקוד. *מה אתה מסתכל החוצה? אני לא שם. *עוד,עוד. אני רוצה עוד אצבעות. *בשיעור שלי אין מסטיקים. *ואתה אפילו לא מבין למה זו חוצפה. זה מה שמדהים. על מבחנים וציונים *אתה תשב כאן, אני רוצה אותך לידי. *אתם ניגשים לבגרות, לא אני. *למבחן במתימטיקה לא צריך להתכונן. מתימטיקה צריך לדעת. *ציונים זה לא הכל. זה הרוב. *רק שלא תעתיק גם את השם של החבר שלך. הקנטות ועוד * אם לא היה צלצול היית ממשיך לישון גם בהפסקה. *אתה עם האיחורים שלך כבר לא צריך שעון. אתה צריך לוח שנה. *אתה תשב בשורה הראשונה, שלא תגזור לאף אחת את הצמה. *להתעורר מיד. טוב שלא הבאת גם כרית. קיטורים ותלונות *לפעמים יש לי הרגשה שאני מדברת אל עצמי. *גם אני הייתי תלמידה, ולא כל כך מזמן. *אני זה לא כל המורות. *אני פה, אם עוד לא שמתם לב. *הראש שלך לא יפול אם לא תחזיק אותו. בחדר המורים *מילא שהמפקח הזה נרדם לי באמצע השיעור. אבל לפחות שלא ינחר. *מה,כבר צלצלו? רק הרגע ירדתי. *תלמידים החוצה, כאן זה חדר מורים. *המורה מיכל, אימא של רונן מחכה לך בחוץ. *היתה לי שעה, לאויבים שלי אני לא מאחלת. תשובות לקנאים *תאמין לי שזה לא בשביל הכסף. *אבל זו בדיוק הבעיה שלי, שאני אידיאליסטית. *מותק,עם אידיאלים לא קונים במכולת. *בית ספר זה לא מפעל. *מבחוץ זה באמת פשוט. מקווה שצחקתם לפחות טיפה

את זה אני ממש אוהבת:

עכשיו אתה צוחק. כשתראה את התעודה שלך כבר לא כל-כך תצחק. כי תמיד אני אומרת שדווקא הנכשלים הכי צוחקים..
כי הם צופים את זה.. מה שכן למורה שלי יש משפטים מיוחדים ולא קשורים לכלום.. בעצם לכמה מורים שלי: 1. בתגובה להפרעות של תלמידם- "מה אני חתול?"- מה הקשר אין לי מושג.. 2. "אני רואה שאת אוהבת למצוץ"- זה היה אחד המצחיקים 3."אני לא כל כך קטנה" 4."אתה רוצה שאני אגלה לך סוד?" (ואז היא אומרת את הדבר שהכי לא סוד..) 5."מי שמדבר לשיעור הבא מביא לי סנדוויץ'"

כן בצפר.. חחח ויש עוד מלא אבל אין לי כוח..

מממ הראשון אנטולי, הוא מהמורים הרוסים שלא יודעים עברית טוב בכלל, הוא מורה לכימיה עם בעיות קשות בשפה (וגם בעיה של הזעת יתר מטורפת) ומאוד קשה לו להביע את עצמו בעברית.. =\ השני זה מורה מטורף לפיזיקה, גם הוא רוסי, והוא סתם מטומטם, מדבר עברית סבבה אבל יש לו משפטים כל כך דפוקים והוא חושב שהוא מצחיק, הוא מדבר בצורה כזאת לתלמידות.. (וזה מגעיל) והדברים שהוא אומר נשמעים הרבה פעמים כאילו הא מציע הצעות לא לעניין.. השלישי והרביעי זה הסגנית (היא גם מורה לתנ"ך), היא ג'ינג'ית בגובה 1.60 בערך.. ואם מסתכלים עליה יותר מחצי דקה מגלים את הדמיון המטורף לבולדוג (ניסיתי) היא מצחיקה, וכל כך כיף לחקות אותה..
האחרון זה משפט של המורה לתנ"ך המורעבת שלי שניסתה להוציא מאיתנו בכל דרך אוכל, המשפט הזה היה גם מתאים למורה שלי לספרות (הדבר הכי קטנטן שתמצאו- גם רזה-מקל וגם נמוכה) ובכל זאת טוחנת אוכל בלי סוף..

את רצינית קארין../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

שכחת כבר שאני גם נמצאת בבית ספר הזה
את מתכוונת ליפה
( עם התיאור של הבולדוג
) כי היא יותר נראית כמו טרול חחח ^^ מי הייתה המורה שלך לתנ"ך
ויוו כל כך ידעתי שאת מדברת על ציפי,בואנה כמה האישה הזאת אוכלת ונשארת רזה
אחרי כל שיעור איתנו הייתה מוציאה חבילת שוקולד כדי להירגע.

רצינית לגמרי..

ויפה ממש ממש ממששששש דומה לבולדוג בגלל הלחיים פעם הסתכלתי עליה נאום שלם ופתאום התפוצצתי מצחוק בלי קשר-בגלל זה.. והמורה שלי לתנ"ך זאת רבקה..

ניסיתי באמת להבין מה הבעיה שלו שהוא ככה

מתפרץ עלי.. אבל לא חשוב.. זה סתם יגרור ריב ובלגן... צודקת..

gorck

New member
בכעס על כיתה ז'-

"...אתם ה-א1 הכי גרוע שהייתה לי אי פעם-> (מחפשת בעיניים אותי ושולחת אצבע מאשימה לכיוונ) ועופר, אתה עומד בראש רשימת המפריעים ואפילו לא יודע את זה....****צלצול ללכת הביתה****

חחח../images/Emo13.gif

האמתי גם לי יש מלא,כי הייתי אחת מכותבות העיתון הכיתתי,שבו ה-מדור הכי מוצלח היה הציטוטיאדה. אבל אין לי כח עכשיו להעתיק לפה ולצנזר שמות של מורים ותלמידות
[מה גם שבהרבה יש בדיחות פרטיות]

rotemikig

New member
"תוריד את הכפפות מה אנחנו במעבדה?!"

"שם את הרגליים על השולחן חושב הוא בבית קפה"

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifזה הכי דבילי חחח

מי שם רגליים על השולחן בבית קפה? XD

למעלה