אני כאן מעמוד הפורומים
שלום שלום לכם
אין לי ממש ציטוטים, אבל זה גם מצחיק: *תלמיד ישן* מורה: "סליחה רז אנחנו מפריעים לך?" או במקרה של המורה שלי לאנגלית: *צחוק מטורף של סכיזופרנית* look at him, he's sleeping, should I wake him up?" oh well why not. "good morning, would you please read the answer to question 2 in the workbook *תלמיד במבט לא ממוקד, מנותק מהעולם ועונה: "הא?"* *מורה:* oh nothing, I just wanted to laugh"." *כיתה נשפכת מצחוק* תלמיד: "המורה, היא *אני* מציקה לי כל הזמן והיא גנבה לי את הקלמר." המורה לפיזיקה: "את הצקת לו?" אני: "מה? לא מה פתאום?!" *האמת היא שכן* המורה לפיזיקה:" למה לא? הוא ראוי להצקות, תציקי לו, נו נו!" המורה לכימיה (עם מבטא רוסי מצחיק): "גל, יש לך את הדפי עבודה?" גל: לא שכחתי, אני אביא בשיעור הבא. מורה *מתחרפנת*: " לא! לא לא לא לא לא! אם את לא מביא לי דפי עבודה, אני רושמת לך הפרעה. אתה מבין, אני לא דורשת נוכחות פיזית בשיעורים שלי, אני דורשת דפים ועבודה. עכשיו הולכת להירשם." אה כן, וזה הכי מפגר, מהחטיבה עם המורה הסתומה והארגנטינאית לספורט: תלמידה:" המורה, כואבת לי הבטן." המורה: "ולמה זו בעיה שלי? כואבת לך הבטן? תחליפי בטן." *תלמידה אוזרת אומץ ומנסה לשכנע את המורה שהיא במחזור והיא לא יכולה להשתתף* "אבל המורה, יש לי מחזור! ממש כואב לי" " אז מה, גם לי ואת לא רואה אותי כאן חצי מתה כמוך" וזה השלב שבו לתלמידה נעלם כאב הבטן הממוצא, והגיעה הבחילה, כי המורה הודתה שיש לה מחזור