ציטוטים של מורים...

../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

"משו מצחיק אותך? עכשיו תצחק כול הדרך לפתק הפרעה
"

alonj

New member
"אני לא מאיימת, אני מודיעה"

זה היה משפט מפתח של המורה שלי למתמטיקה בחטיבה. בד"כ המשפט הזה היה מלווה ברמיזה שהאיום האירני הוא ברכת בוקר-טוב לעומתה

gun the LOVE

New member
המורה שלי למתמטיקה

עד עכשיו אני לא מבין מה היא רוצה..: "בשיעור שלי אף אחד לא נירדם,אף אחד לא חולם ואף אחד לא מדמיין..."

halloo

New member
אני כאן מעמוד הפורומים

שלום שלום לכם
אין לי ממש ציטוטים, אבל זה גם מצחיק: *תלמיד ישן* מורה: "סליחה רז אנחנו מפריעים לך?" או במקרה של המורה שלי לאנגלית: *צחוק מטורף של סכיזופרנית* look at him, he's sleeping, should I wake him up?" oh well why not. "good morning, would you please read the answer to question 2 in the workbook *תלמיד במבט לא ממוקד, מנותק מהעולם ועונה: "הא?"* *מורה:* oh nothing, I just wanted to laugh"." *כיתה נשפכת מצחוק* תלמיד: "המורה, היא *אני* מציקה לי כל הזמן והיא גנבה לי את הקלמר." המורה לפיזיקה: "את הצקת לו?" אני: "מה? לא מה פתאום?!" *האמת היא שכן* המורה לפיזיקה:" למה לא? הוא ראוי להצקות, תציקי לו, נו נו!" המורה לכימיה (עם מבטא רוסי מצחיק): "גל, יש לך את הדפי עבודה?" גל: לא שכחתי, אני אביא בשיעור הבא. מורה *מתחרפנת*: " לא! לא לא לא לא לא! אם את לא מביא לי דפי עבודה, אני רושמת לך הפרעה. אתה מבין, אני לא דורשת נוכחות פיזית בשיעורים שלי, אני דורשת דפים ועבודה. עכשיו הולכת להירשם." אה כן, וזה הכי מפגר, מהחטיבה עם המורה הסתומה והארגנטינאית לספורט: תלמידה:" המורה, כואבת לי הבטן." המורה: "ולמה זו בעיה שלי? כואבת לך הבטן? תחליפי בטן." *תלמידה אוזרת אומץ ומנסה לשכנע את המורה שהיא במחזור והיא לא יכולה להשתתף* "אבל המורה, יש לי מחזור! ממש כואב לי" " אז מה, גם לי ואת לא רואה אותי כאן חצי מתה כמוך" וזה השלב שבו לתלמידה נעלם כאב הבטן הממוצא, והגיעה הבחילה, כי המורה הודתה שיש לה מחזור

מה יא

New member
כדאי לתת קרדיט../images/Emo96.gif

לספר (אוסף משפטים) שזה נלקח ממנו: "הצלצול נועד למורים" של אורי אורבך.

shir92

New member
../images/Emo6.gif ענק!!!

המורה לפיסיקה: "אתם יכולים... שלי מוגבל!!!"
התכוונה להגיד שאנחנו יכולים לשרטט ישר את השירטוט של הצל והאור
אבל היא לא כי אצלה הסרגל מוגבל בתנועה על הלוח

vicz

New member
זה מזכיר לי את ימי הבית ספר

המורה למתמטיקה: ****************** מישהו פותח את הדלת של הכיתה בזמן השיעור, צועק משהו ובורח. המורה: "מהר, תתקשרו לגן חיות, צריך לבדוק מי חסר להם.." אותו מורה, יש להגיד בקול מאיים ומבטא רוסי כבד (אותו משפט גם לבנים וגם לבנות): "אתה אידיייוט, אתה לא יודע מתמטיקה" המורה לגיאוגרפיה: ****************** כל שיעור, קורא את השמות, מגיע לשלי, מרים את המבט, מסתכל עליי זמן מה, תוך סימון V ביומן: "את יודעת שיש מדינות שהלבוש הזה הוא נגד החוק". (נגד החוק או לא, אבל יש לי 100 בגיאוגרפיה ואני איפלו לא יודעת איך נראה אטלס...
)

maor tur

New member
המורה להיסטוריה, אחרי קבלת מבחנים:

"הכניסו את המבחנים לתיקים, כזכור, אנחנו עוסקים בציונות, ולא בציונים." המורה למתמטיקה, אחרי כישלון המוני במבחן: "אתם כיתה של מתחכמים ולא מתוחכמים!" "חזירים! כפויי טובה! נתתי לכם שיעורי בית ושמתם פס!" "שיעור מתמטיקה שווה זהב." "מה זאת אומרת למה אני מרצה לכם על התפתחות התיאטרון באירופה במאה ה17? זו לא אשמתי שאתם צרי אופקים." (לא מצחיק, אבל אותי מדכא ברמות קשות) המורה, בקול של בובת טלטביז: "זה הזמן לכיופי בית!!" והיא מתכוונת לשיעורי בית. -_- "ריבונו של פתח תקווה!" הורג אותי כל פעם מחדש!!!

MILLI1985

New member
../images/Emo8.gifעשית לי את היום

וויאי הרבה זמן לא צחקתי ככה,תודה גרמת לי הקלה בשפעת

spelling

New member
יש לי כמה...

שיעור אזרחות: (פלאפון של מישהו מצלצל) מורה:"דוקטור זה קשור בהשתלת לב או כבד שחיפשו אותך?" תלמיד:"לא" מורה:"אז כבה את הפלאפון!" שיעור מתימטיקה: מורה לתלמיד :"תפסיק לשחק עם קקי" (תלמידה מציקה למורה ואומרת לה "וואי המורה איזה בת חמודה יש לך ראיתי שהוצאת אותה מהגן אתמול") מורה:"זה בןןןןןןןןןןןןןןןן יש לו בול-בול!" שיעור תנך: (מורה לתלמידה):אני מבינה שיש לך קצר במוח ובגלל זה לא עובר לך שם כלום??" מורה לאזרחות "סתום סתמי סתמי סתמי סתום סתום סתמי" מורה עומדת לידי ליד המכונת ממתקים :אתה רואה משהו מעניין פה?" המחנכת שלי :תגיד לי מה אתה מפגר??ממוצע 90 לא טוב לך?"

Beyond Perfect

New member
עכשיו אני באה מהצד השני..

נכון שאני בבית ספר יסודי.. וכן, אני סוג של מורה :) "בית ספר זה הבית השני שלכם" "גם בבית אתה זורק דברים על הרצפה?! אני בטוחה שאמא שלך לא אוהבת את זה בכלל" "רון, עידן - מחברות קשר אלי עכשיו!!!" "מי שמפריע ישאר איתי פה בהפסקה!" "אתה תהיה בעונש, לא תלך לשיעור ספורט ובמקום תשאר איתי בחדר מורים!" "יש לי את כל הזמן שבעולם, ועכשיו אני מתחילה לכתוב על הלוח את התלמידים שנשארים איתי לשעה החופשית שלי" "רון אם אתה לא יושב ברגע זה במקום, אני הולכת אחרי בית הספר אליך הביתה.. ואני יודעת טוב מאוד איפה אתה גר" אני סופרת עד שלוש, 1,2... 2 וחצי... 3 כולם בשקט!!!!" "מי מתנדב למחוק מה שכתוב על הלוח?" יום טוב לכולם :)

למעלה