ציטוטים של מורים...

Efrat K

New member
אני לא אכתוב כאן ציטוטים

אבל היה לי סיפור שנה שעברה עם הקטע הזה. הייתה מורה שלימדה אותנו תקופה מסויימת בין 8-10 שעות בשבוע,בגלל שהיינו רואות אותה הרבה החלטתי לצחוק קצת ולצטט דברים שהיא אומרת. עשיתי את זה כמעט כל שיעור והייתה לי רשימה ענקית,בנוסף אני וחברה שלי הכנו ביוגרפיה שלה מהמידע שהיא העבירה לנו בעצמה כל שיעור מבלי שהיא יודעת. בסופו של דבר עשינו לה מסיבת הפתעה באמצע שנה ובתור מתנה נתנו לה את הציטוטים והביוגרפיה,היא ממש צחקה והתלהבה
.

Nightborn

New member
הגעתי לכאן דרך העמוד הראשי,

ולמזלי, אני את הבגרויות שלי כבר עשיתי. אבל הנה מבחר: *נוסטלגיה* - יפה מאוד, כיתה י'2. תמשיכו כך וגם בשנה הבאה תהיו י'2. - בקנדה התלמידות הרבה יותר צנועות מבישראל. - *בבחינה בהיסטוריה* אל תילחצו, יש לכם עוד שתים-עשרה דקות. - למי ששכח, נא לכבות פלאפונים. *הפלאפון של המורה מצלצל* - אחד, גברת מיטשל. אחוז אחד. איך את מסבירה את זה? - טרי, הספר שלך. בטח שאני יודעת שזה שלך. מי עוד קורא דברים שהכותרת שלהם היא "יסוריי אדם"? - מגמת אומנות זה בכיתה השניה. - לא, אי אפשר את יעל. - לאאאאאא, רות, תרדי משם, בבקשה! *היועצת נדחפת בניסיון להציל את רות מלעמוד על הגג, והורסת למגמת תקשורת את הסרט* - יוסי, אולי אני אכנס לרשת שלך ואז יגידו שתפסת פרפר? *המורה המזדקנת לביולוגיה למדריך בביוטופ* - אני לא אתן לכם הרבה שיעורים, בטח יש לכם כבר הרבה, אבל תכתבו את ההקדמה, ההשערות, מהלך הניסוי והדיון, ותעשו את תרגילים 11-98 במיקרוביולוגיה... וגם את 56-120 בביוטכנולוגיה. אני לא נותנת הרבה כי יהיו גם מעבדות במהלך החופשה.

Nightborn

New member
אה, וגם-

- בנות,דעתן קלה עליהן, והן לא יכולות להבין את העומק והמשמעויות של הלימוד. *נאמר לכיתה של בנות* - מאז הגלות ניתנה הנבואה לנשים ושוטים. *כנ"ל* - מה פתאום, זה בכלל לא גזעני. אנחנו לא מאמינים שצריך להרוג את העמים הנחותים מאיתנו. הם צריכים לשרת אותנו. מפניני המורה לגמרא. - אישה טובה היא זו העושה רצון בעלה. ושלא תקום עכשיו הפמיניסטית שתגיד שזה לא נכון. - הרבי מלובביץ' אמר פעם... - לא באמת צריך "אהבה" כדי להתחתן. אהבה זה משהו שיבוא עם הזמן. אי אפשר לגדל חמישה ילדים משלך בלי לאהוב את אבא שלהם. מה זה השטויות האלה על פרפרים בבטן ומשיכה? משיכה זה תאווה ותועבה. המורה לתנ"ך מחנכת טינאייג'רים לפמיניזם. - צריך להגיד- "וואו, אמא, תודה רבה על הסוודר שקנית לי!". - בנות זה רע. רע מאוד, ומסוכן. - גם אם הבת שלך מתה, צריך להיות שמחים, כי הכל לטובה." ציטוטים מהרצאות אלה ואחרות.

liorhikri1991

New member
נראה לי שאני מחר אנסה לצטט מורים...

נראה מה יהיה. בינתיים יש את המשפטים בעיקר של המורה לתעבורה: *תשתוק כשאתה מדבר אלי. *אלוהים סולח,בכר לא.(בכר זה שם משפחתו). *תסגור את הדלת כדי שלא יצאו דברי חוכמה.

מה עם...

אני לא יודעת מה איתך אבל יש לי את כל היום עכשיו תגיד לי שהנהג שכחת את מסלול הנסיעה שלו אני תבגרות שלי כבר עשיתי.. אתם הכיתה הכי טובה שלימדתי **וזה נאמר בכל הכיתות** שוב המורה ללשון אכלה תעוגה שלי? התבלבלת בין הקיוסק לבין חדר המורים? עדיף שפעם הבא פשוט לא תבוא עם זה לא מעניין מישהוא הוא יכול לקום ולצאת ויש עוד הרבההה חחחח

never cry

New member
זה מזכיר לי..~הגעתי מהעמ' הראשי~

שאמרו לחברות שלי שעשינו בלאגן "עם זה לא מעניין אותכן אתן מוזמנות לצאת" אז קמנו ויצאנו. אח"כ שאלו אותני "מה אתן עושות בחוץ?" אמרנו שהיא אמרה שאם לא בא לנו לשבת בכתה אנחנו יכולות לצאת.. ומשו שקרה לחברה שלי "את יכולה לבוא אלי בסוף השיעור?" היא:"לא!". המורה להסטוריה: "כולם כבר יודעים שיש לי עיניים בגב" "פעם הבאה שאני רואה מישהי עם מסטיק היא תשב עליו" "הרם הראש ישר הגב כי על הארץ אין זהב" נכנסת לכתה באמצא משפט של השיעור(היא תמיד מתחילה ללמד מהמסדרון) מישי"לא אמרת שלום" המורה"אמרתי שהתחלתי את השיעור!" היה לי עוד אבל שכחתי..

© h i l a ©

New member
איך שכחתם נו באמת

מה עם העוגות? "הבא שמאחר\שהפלאפון שלו יצלצל מביא עוגה לשיעור הבא"

זה היה לי בקורס פסיכומטרי הרבה..

ופעם אחת היה יום שצלצלו איזה 10 פלאפונים.. למחרת עשינו מסיבה..

goldy

New member
אימא שלי מורה ../images/Emo122.gif

אני שומע את כל הרשימה כל יום
.

gun the LOVE

New member
עוד משפטים

1.איזה חלק מהמשפט 'תהיה בשקט' לא הבנת? 2.תסגור את הדלת מה אתה חי באוטובוס 3.הבחינה הזאת הייתה ממש קלה אני לא מבינה איך חצי כיתה נכשלה 4.אני אישאר עם תלמידים שרוצים ללמוד 5.אם אתם אוכלים בשיעור לפחות תאכלו בשקט 6.מספיק עם הקשקשת הזו 7.מורה למורה אחרת שניכנסת לכיתה:"תראי אין לי תלמידים .." 8.אני אשלח מכתב להורים 9.יש ריכוזים גם בחופש מי שלא בא יצטרך להשלים את החומר 10.כיתות א' מתנהגות יותר יפה ממכם 11.מה זה פה? שוק? 12.קום, כך ת'דברים שלך וחכה לי ליד חדר מורים 13.יש לך פוטנציאל 14.אני לא מקנאת במי שידבר עכשיו! 15.מי שלא רוצה שלא יהיה פה...(התלמיד קם ויוצא)..אל תחזור בלי אמא. 16.חם לי, תסגרו את המזגן, תפתחו חלונות! 17.איך לא הלכת לשירותים בהפסקה כזאת ארוכה?! יאללה זהו להיום,מקווה שגם הם מצחיקים

Lizzie4

New member
יש עוד כמה ../images/Emo3.gif

כללי: *אני פה עד שלוש וחצי, אתם יכולים להישאר איתי. *30 שנה אני מורה ולא קרה לי דבר כזה! *יש פה גרעין קטן של תלמידים המפריעים. של בכר (המורה לתעבורה): *אני לא רוצה שתצאו פראיירים, אז אף אחד פה לא ידבר חינם. *נו י'2 יש לכם שלוש אפשרויות; או שתשתקו, או שתסתמו, או שתהיו בשקט. של גיטר (המורה למתמטיקה): *תלמידה: אפשר להוריד 4? גיטר: להוריד אפשר מכנסיים! *תלמידה: אל תתפוס אותי במילה... גיטר: לתפוס אותך במילה, מה פתאום, שאני אתפוס בחורה ישראלית במילה! *גיטר: מישהו כבר יודע את התשובה? כמה אנשים מצביעים..."נו, בואו נשמע 'בחורה' קודם". *לא, זה לא תרגיל קשה, זה לא תרגיל לחמש יחידות. *אם אתם לא רוצה להצליח בחמש יחידות, אל תעשו את שיעורי הבית. *צריך לקחת ולפתר את כל מורים למתמטיקה בחטיבות הביניים! רומה (עוטד מורה למתמטיקה): *אתם באים מהחטיבה ריקים! ויש עוד הרבה..אבל לא עולה לי עכשיו.

למעלה