ציטוטים של מורים...

Beyond Perfect

New member
אם כבר.. אז עוד כמה :)

1,2,3 כולם לעמוד מאחורי הכסא!!! "איפה המחברות שלכם?!" "עוד מילה אחת ואתה עף מכאן עם מכתב לתיק האישי!" "עוד סימן אחד ומחברת קשר אלי!" "מי לא הכין שיעורי בית?!" "טל, גש אלי מיד אבל!" "ילדים, עיניים אלי.. אני לא מבקשת עוד פעם" "אני מזמינה את בר א. לגשת אל הלוח, אני מזמינה את אלה לגשת אל הלוח, אני מזמינה את בן להביא לי כוס מים מחדר מורים ואני מזמינה את רון ללכת עם בן ולהשאר שם עד סוף השיעור"

liorhikri1991

New member
פשוט מאוד...

את רושמת "הדגש" ללא מרחאות כמובן בתוך שני תווים נקרא להם,כאלה | | בהתחלת המשפט ובסוף המשפט את רושמת "סדגש" כמו בקודם עם כאלה | משני הצדדים. עכשיו תראי|הדגש(|)ראית|סדגש(|) ומה ששמתי בסוגריים אל תשימי,כי זה היה מדגיש אם לא הייתי שם אותם בסוגריים,שימי אותם ללא הסוגריים. עכשיו תראיראית?

k e r e n m

New member
גמני מהצד השני(ביה"ס יסודי)

אני לתלמידה שמזמזמת באמצע השיעור: "את רוצה לשיר לנו שיר? כולנו נשמח להקשיב" תלמידה: מה פתאוםםםםםםםםם!! אני לתלמידה שנשכבת עם כל גופה על השולחן: "אני משעממת אותך? כי אם כן את מוזמנת לצאת מהכיתה" אני :קום עעעכשיו וצא מהכיתה .תלמיד מסרב.. "אוקיי אז המנהלת תגיע לכאן", תלמיד: "טוב טוב אני יוצא" אני לתלמיד: "איך קוראים לך"? תלמיד: "חננה" אני:" אוקיי חננה תכף נברר עם המנהלת מה שמך", התלמידים בכיתה צועקים לי "קוראים לו ליאור". בכל אופן קל מאוד להיות תלמיד, מהצד שמעבר זה לא פשוט בכלל..

Beyond Perfect

New member
גם אני בית ספר יסודי...

חחח אין אין כמו השטויות שאנחנו אומרים לתלמידים, קשה להודות בזה ולהבין מאיפה המורים ממציאים את השטויות שיוצאות להם מהפה.. עד הרגע שהולכים למורה :) אני בטוחה שגם להיות תלמיד זה לא קל, אבל הרבה יותר קשה להיות מורה... זה נכון :)

אמנם אני בחטיבה..אבל לא נורא..../images/Emo3.gif [באתי מהראש

י] המורה שלי למתמטיקה..קורעת..
: -איזה לחץ פה..כמו חדר לידה! -המורות למתמטיקה יודעות רק ABCD. אנחנו לא כאלו חכמות.. וגם עוד כאלו בסגנון
-אני לא יודעת לעשות מכנה משותף,ואני לא יודעת לחלק. אבל אני עושה את זה בכל זאת. -אתה רואה פה את המורה לגיאומטריה? תדבר איתה על זה! וגם: המורה לגיאומטריה לא הגיעה עדיין.. [היא מלמדת גם אלגברה וגם גיאומטריה] -תלמיד:בשביל מה אנחנו צריכים מתמטיקה? מורה: הסברתי לכם כבר מאה פעמים- אתם לא צריכים מתמטיקה. מתמטיקה זה בשביל שתהיה לי משכורת. -חוק העברה מ.ש.ל: מה שמלכה לימדה. זהו בינתיים..יש עוד מלא,אבל אני לא זוכרת..

אני בחט"ב, אבל תסלחו לי.

1."I hate happy students" 2."רק בכיתת מחוננים דבר כזה יכול לקרות. באף כיתה אחרת לא מעבירים פתקים מוצפנים!"(אני מוחה. יש עוד כיתות) 3. "שב במקום! בפעם הבאה אני אדביק אותך לכיסא עם סלטייפ!"(נא לדמיין את המשפט במבטא רוסי כבד ומפחיד) 4."רק בכיתת מחוננים. רק בכיתת מחוננים מתלהבים מהחציון" 5."היא 'עבדה עליו', כמו שאומרים בסלנג"(למה? למה נותנים למורות לספרות להרגיש מגניבות ולתת להן ללמד בלדות סקוטיות?) 6."העבודה כלל לא ענתה על הדרישות בכלל" 7. "העיקר אנחנו מחוננים. תשתחוו לנו". (מי בא להסכים איתה?) 8."מה נשאר לי, לתת לכם לצייר את גוטנברג?".(מזל שהיא לא נתנה לנו לעשות את זה, אחרת הציון שלי בהיסטוריה היה הולך קפוט.) 9."ארבעת האומנים המפורסמים ביותר הם צבי הנינג'ה"(מי אמר שטלוויזיה לא מחנכת?) 10. "אני אוריד לו טוטאלית ספציפית ציון". 11."אני רוצה לשמוע את זה בכתב". 12. "עד שמונה אני יודעת לספור".(וזו מי שמלמדת אותנו אלגברה. ואח"כ היא מתפלאת שאני גרועה) 13."שאלה מאוד שאלתית". 14. "אני יכולה להתחיל להמשיך?". 15."תסתכל למטה ותראה שיש זין"(לא כזה זין, סוטים. סעיף ז'.) 16."מה זה רצח עם לעומת חטיפה של פיקאצ'ו?!".(המורה שלי להיסטוריה אחרי שההרצאה שלה על רצח העם בסודאן נקטעה ע"י שתי מדריכות נוע"ל שדיברו על חטיפת פיקצ'ו, ויצאו.) 17. "את יוצאת החוצה, כי יש לך פה גדול במיוחד". 18."המטרה היא לא לפגוע. לעצבן כן, אבל לא לפגוע". 19."אני בשלב יצירתיות"(הכיתה הטיפולית זה בהמשך המסדרון
) 20."הרגשה הרגשתית". סליחה על המגילה

חחחחח גמני הייתי מעבירה פתקים מוצפנים..

אבל אני גם מחוננת חחחח נו אנחנו מתוחכמים.. המצאנו אני וחברה שלי כתב סודי עם ריבועים משולשים עיגולים ונקודות... והעברנו בו פתקים..והיועצת תמיד הייתה לוקחת את הפתקים וקוראת בקול.. יום אחד היא תפסה את הפתק שלנו וראתה ריבוע עיגול קו נקודה.. חחחחח היא לא הבינה כלוםםם זה היה כזה מצחיק היא שעה עומדת ומנסה לסובב אותו ואז היא פשוט זרקה אותו לפח וחייכה חחח

ברודי

New member
הכי מצחיק../images/Emo6.gif

שכולם כותבים את הציטוטים שלהם איך הם הפריעו למורה, עם טריליון שגיאות כתיב. יאללה כנסו בחזרה לכיתות... [הי, סיימתי תיכון לפני איזה 4 שנים, נראה לי שזה אומר רשמית שעברתי לצד השני לא?] ציטוטים מצחיקים מהלימודים, היו לי כמויות כאלה... כשאני אזכר

hodik

New member
משהויים קטנים:

מישהי ישנה- מורה:תעירי אותה. תלמידה: אבל המורה היא ישנה!!!! (להההההההה-תשבעי!!!) "צאי החוצה, תחזרי עוד חודש/שבועיים/אחרי טו בשבט/שנה הבאה" מתמטיקה: או שהפונקציה יורדת עד מתחת לאדמה או שהיא מגיעה ע-ד השמיים. "אם יש פלוס אז הפרבולה מאושרת!" (לא שמחה, לא מחייכת- מ א ו ש ר ת :)) ------------ "ועכשיו טיפים לדייט" ----- ספרות, המורה מדברת על משו (לוידעת מה) במשך חצי שעה ואז: "טוב עכשיו אנחנו נמשיך עם השיר שלנו" (מה עשית עד עכשיו??????) ------ המורה צייר משו על הלוח כדי להסביר תחומר. תלמיד: המורה זה כאילו כדור הארץ? מורה: לא, זה מכונית. "(?????) שיהיה לו עוד אני יוסיף- בטוח יש עוד- פשוט אני לא מקשיבה אף פעם.

חמדונה

New member
אני אוהבת בעיקר את

"זה לא מתפקידי ללמד. יש הסברים בספר." (מורה למתמ', כיתה ט'. לא פלא שהחינוך נראה כמו שהוא היום!)

נושבו

New member
גדול../images/Emo6.gif אני מתה על ציטוטים של מורים...

יש לי כמה.. * המורה לתושב"ע: "אני מאמין בדרך של רק מה שאני רואה קיים..חוץ מהמוח שלי..!" * תלמידה: "אני בשוק!!" המורה לתנ"ך: "את יכולה להיות בשוק,זה לא ממש מפריע לי!" * המורה לתנ"ך: "איפה נחמה?" תלמידה: "הלכה לשירותים" המורה: "נעלמה בשירותים! טבעה שם!" * המורה להיסטוריה: "יש שלוש תופעות.." תלמידה: "אבל שבוע שעבר אמרנו שיש רק שתיים!" המורה: "שיקרנו!" * המורה: "אני טובה מאוד בלקנות בגדים..!" תלמידה: "רציני? סטיילסטית.. אולי תהיי הסטייליסטית שלי?" המורה: "תמורה סכום סמלי, בוודאי.." * המורה לתנ"ך: "אתם בכיתה א' או י"א?! (סתומה) * מורה נכנסת באמצע שיעור: "יש מקרי גניבות בבצפר" המורה שלימד: זה לא אני!! * תלמידה: "נו מזה לא שומעים!!" המורה להיסטוריה: "תקשיבי חזק!" * המורה לתושב"ע: "אני לא מתכוון לרדוף אחרי בנות לגבי המבחנים.. את זה כבר הפסקתי לעשות בתיכון" * תלמידה: "המורה את צריכה להסביר!!" המורה למת': "דירה להשכיר!"

kordilia snake

New member
../images/Emo6.gif! על כול השרשור. שנה שעברה בשבוע הראשון ללימודים שלא היה קיים מורה אחד שלא התחיל את השיעור הראשון שלו לכיתה שלי בכמה מילים על המלחמה.באמצע שיעור גאוגרפיה מצלצל פלאפון. המורה:מה אתה?ראש הממשלה?שר הבטחון?הרמטכ"ל?שאתה צריך להיות עם פלאפון פתוח למקרה שתפרוץ עוד מלחמה? המורה למת':למה שלא תצא לאיזה סיבוב בחוץ להתאוורר?אגב אם אתה פגוש בדרך את החבר שלך אתה מוזמן להגיד לו שאני עדיין מחכה לו... המורה לספורט:תשימו את היד על האגן, למי שלא יודעת האגן זה הטוסיק,זה שהחור שלו מציץ כול פעם שאתן לובשות מכנסיים שרק אלוהים יודע איך אפשר להכנס אליהם.

למעלה