הגיע זמן לפילוסופיה ../images/Emo132.gif
היי צפע - אה זה שוב אתה הבחור מלמעלה - האחד והיחיד
. בפעם השלישית גלידה ו
על חשבונך
אכן שאלת שאלה מאוד לגיטימית. אני חושב שאתה משפיע על המקום בו אתה נמצא והמקום משפיע עליך - לא תמיד באותה מידה אך יש מושפע ומשפיע. אמר משוטט אהובי הייקר
חשוב לזכור שההתנהגות שלנו היא תלויית תרבות ותלויית מקום.. כן בהחלט ההתנהגות שלי השתנתה בתל אביב - זה לא ממש יוסי שהגיע מחיפה. בהתחלה הייתי בשוק מהחוצפה הרווחת כאן, הקצב היה מטורף, הפתיחות הגדולה הזאת הייתה חדשה לי. לאט לאט הבנתי שאנשים "מנצלים" את השקט הזה במקום העבודה ובכלל. אז הרמתי שרוולים ואמרתי לכולם עד כאן
הצבתי גבולות, נהייתי קצת חצוף כשצריך וכו'
. צריך רגע לצאת מתל אביב כגורם משפיע יחידי, אם תיסע לגור בירושלים, אתה לא תוכל להתלבש כמו בתל אביב, לפחות חלק מהזמן, אם תיסע לחיפה ותגור שם, משהו בך יישתנה מעט או הרבה תלוי לאן אתה נסחף. הרבה שואלים אותי איך אתה כזה רוחני וגר בתל אביב
ואני אומר מה הקשר
יש אנשים בתל אביב והם רבים שלא ממש שמים זין (סליחה על הביטוי ) על צו האופנה או על איך אמורים או צריכים (מושג מזעזע) להתלבש או להראות וללכת. לא כולם בתל אביב מושפעים, נכון יש קו מנחה אחד גדול, אבל זו גם תרבות כזו. לא אנחנו יכולים לראות ולקבל לבוש וסגנון חיים כזה או אחר באירופה וכשזה מגיע לארץ אז אנחנו יישר נאמר "יאללה שחצן, או מה הוא בדיוק חושב לעצמו וכו' וכו'." יש כאן המון ביקורת זו הבעיה. אנשים בתחת של השני. ברגע שכל אחד ייתחבר לתחושות הפנימיות שלו וירגיש איתם טוב, הוא ירגיש כך כל הזמן. צפע כפרה לשבת בחוף הילטון עם כל הפסלים הרומיים זה לא באמת נותן בטחון גדול אך ברגע שאתה תאמר לעצמך שאתה לא הולך להתחרות עם אף אחד, ואתה אוהב את איך שאתה נראה אתה תרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך. וחוץ מזה שלא כולם נראים כאלה...... ושוב מיותר לחזור על המילה רדידות! לילה טוב אירופה מי בא לים מחר
יוסף.