צ'יזס אני כזה מעפן

שום דבר בחיים זה לא קל

לך לקח שנה שלמה להגיד לי שלום מגומגם?! אתה מתכוון שאיתי חטף עצבים שהיכש"מ לא שם זין לכיון שלו לכן הוא שלח לו פתק עם ידידה שלו בכדי שזה יצור איתו קשר! אם אתה מתכוון לדייק בפרטים הקטנים! אבל....איזו נשיקה שאיתיוש קיבל במגרש חניה....

yosef 30

New member
היי צפע ידידי ../images/Emo20.gif

תראה אני לא יודע מאיפה בדיוק הבנת מההודעה שלי שאני חושב שאתה חושב שאתה הדבר הטוב הבא - אתה לא
. אני נתתי רק דוגמא יקירי. הדוגמא באה לומר שאם אני אלך בגישה שכל מי שלא רוצה אותי מפסיד - שזה נכון למען האמת
אז הרי היחיד שיישאר כאן מתוסלכ זה אני ולא אף אחד אחר. אם מישהו בחר שלא להכיר אותי זה יכול להיות מכלכך הרבה סיבות שאין אנו יודעים עליהם. ולכן, עם כל הבאסה שיש בעניין הזה. כדאי ועדיף להמשיך הלאה בכוחות מחודשים וכמובן לבדוק לעיתים מה אנחנו אולי משדרים, באישזה הרגשה אנחנו מגיעים לדייטים וכו'. איך אתה תתמודד מול עולם שהוא חושב שהוא הדבר הטוב הבא. אולי לעבוד על הדימוי העצמי שלך, אולי ללכת פעם בשבוע פעם בשבועיים למטפל/ת לפרוק קצת תיסכולים לעשות "ריסטרט": לנפש. דברים כאלה מאוד עוזרים לנו לצאת רגע מהשגרה ומהרוטינה של היומיום ולהיות רגע עם עצמנו. אני יודע ומאמין שזה רק עושה טוב לאדם. אין לי תרופת קסם איך לגרום למישהו אחר לרצות אותי. אתה צודק החיים בתל אביב מבחינת זוגיות כמעט ונהפכו לבלתי נסבלים. אנשים נהיו "סגורים" בתוך הבועה של עצמם, מפחדים להיפתח ולהתנסות, שוללים כל דבר על הדרך, רק סקס ואורגיות וסמים קשים ניתן למצוא בכמויות. הגועל נפש הזה שרץ על החלון של הצ'אט - אני לרוב בשוק איך מישהו מסוגל לרשום על עצמו כאלו דברים. אני באמת שמנסה ללמוד להיות כמה שיותר ליברל - מודה שיש קטעים שממש קשה לי מולם. אתן לך עוד דוגמא למרות שבטח ובטח לא חסר לך. אני לרוב מברך את אנשי היום הולדת באטרך ביום הולדת שמח. מחוויה אישית שלי זה מאוד כייף ומחמם את הלב לקבל כלכך הרבה ברכות מאנשים שלא מכירים אותך. אז אני רוצה להמשיך להעביר את הכייף הזה הלאה. לא כולם אומרים תודה, ויש כאלה שמסתכלים לך בכרטיס ולא מגיבים. קצת אנושיות רבותיי. מישהו הסתכל לי בכרטיס וכתב על עצמו שהוא בחור שחום ונחמד - אז רשמתי לו בחזרה שהוא באמת נראה בחור נחמד הוא לא הגיב ואף מחק את העקבות - אותי זה הצחיק - אל תענה אבל אל תוריד את העקבות, תגיד תודה, ומתוך כך ניתן להבין שאנשים מתחילים לפחד מהצל של עצמם. הרי זה לא נורמלי. ואני מצד אחד מבין אותם, כי לא אחת נפגשתי עם אנשים כאלה הזויים, שהיום אני ממש מבין את אלה שרושמים "לא מעוניינים להכיר חולי נפש". אני מסכים איתך שזה לא קל, כדאי לך לחזק את עצמך, אל תבהל ממה שיש בחוץ זה הכל רק הצגה אחת שלמה. של כיסוי על כלכך הרבה תסכול. מאחל לך ולי ולכולם שנמצא את בחיר ליבנו ושיהיה בנאדם עם ערכים ויכולת להנות מהחיים. ישנם הרבה זוגות - והם המודל שאמור לתת לנו את הכוח והאמונה שזה קיים. וזה קיים. יוסף.

אחרון במערכה? הרי רק מהכתיבה שלך כאן רואים...

שיש לך "קוביות בשכל" כפי שכתבת. אתה יוצר רושם של אדם נבון, מתחשב, אוהב. תכוון להר ותראה שתקלע למטרה!

sidoni

New member
יש לי רק מלה אחת להגיד על הנושא...

או אולי 2 מילים ... 1. עצוב. 2.חבל. וכולם הפכו לכאלו לא רק ההומואים , העניין הוא שאצל הסטריטים /יות זה מתאזן עם מזמן הכרות.

אז אחזור ואגיד שאתה טועה יקירי

בטחון עצמי נבנה אך ורק על ידי האדם עצמו! גם אם הסביבה חושבת שאתה כונף רצח או אל יווני בפוטנציה, הדרך שבה אתה רואה את עצמך היא זו הקובעת. אתן לך דוגמא - לי ולך יש מכר משותף שעוד בתקופה שהיינו חברים טובים תמיד אבל תמיד מצא לנכון להעיר. על כל דבר. החל בחולצה, דרך הרגלי התזונה וכלה בדייטים. ביקורת בונה מהולה במעט רעל. ואני כמו ילד טוב בלעתי הכל. בסופו של דבר החלטתי שדי. מיציתי. גם אם עליתי 5 ק"ג, גם עם החולצה שלי לא הכי מחמיאה וגם אם אני מכור לגבינה צהובה זה ממש לא עניינו של אף אחד! אם בכל יציאה אני אתחיל לנתח מה חושבים, מה אומרים, די. לא יהיה לזה סוף! אני זוכר שהייתי יוצא למסיבות בתאטרון וחצי ערב הייתי עסוק בלדאוג אם השמנתי או לא, אם רואים שהשמנתי או לא ולמה אף אחד לא מתחיל איתי?! מה זה בגלל שאני שמן?? היום זה קצת עובד אחרת, כי א. אני גם מתאמן ושומר על מה שאני אוכל מבחינת קלוריות, אבל מצד שני זה לא עיקר עולמי, ממש לא. בדיוק כמו שנפטרתי מהקולה כך גם נפטרתי מאנשים שלא עשו לי טוב, שבמקום להרים הם רק הורידו. אם אטרף דייטינג לא עושה לך טוב, תבטל את הכרטיס שלך שם.

צ פ ע

New member
קשה לי עם הטיעון הזה

אבל- כאמור- בבסיס אנחנו מסכימים. אולי אני צריך באמת לבנות לעצמי את הבטחון. לא יודע איך, אבל אולי כן. השאלה הגדולה היא - ונראה לי שזה מעט פילוסופי מידי- האם אתה התאמת את עצמך לעולם, או שהעולם יתאים את עצמו אליך? האם באמת באמת לא בא לך לשתות יותר קולה? או שזה משהו שהסביבה "השרישה" בך? בכל מקרה - לא זו הנקודה, ואני סתם מתפלסף..

זה הכל מערכת יחסים אחת שלמה

ואתה בוחר בכמה מתוכה אתה דומיננטי ובכמה לא. אני הפסקתי לשתות קולה כי נמאס לי לשבת מול המחשב המון שעות ולהרגיש לחץ באיזור הבטן, מכאן זה התחיל. זה המשיך בזה שרציתי לראות אם אני מסוגל, החלטה של עכשיו, בלי התראה מוקדמת וזה נמשך לזה שלא הרגשתי נוח עם הגוף שלי ואני רוצה ליצור שינוי. בשבילי. כדי שאני אלך לים בקיץ ולא ארגיש לא נוח עם עצמי. העולם שלך הוא חלק ממך, ולכן אתה חייב לשמור על איזון.

../images/Emo124.gif העמק השווה

לי דווקא נשמע שגם צפע וגם יוסף ואיתיוש צודקים - כלומר האמת (אם בכלל יש אמת אחת
) נמצאת איפה שהוא באמצע. חשוב לזכור שההתנהגות שלנו היא תלויית תרבות ותלויית מקום. כלומר - המקום שבו אנחנו נמצאים משפיע על ההתנהגות שלנו, השפעה לא מועטה. יוסף - אתה עצמך אמרת שכשעברת לת"א אז גילית דברים חדשים ואולי גם ההתנהגות שלך השתנתה מעט (או יותר). למקום שבו אנחנו חיים יש השפעה על מגוון דברים בחיים שלנו. אז נשמע הגיוני שצפע צודק כשהוא אומר שבת"א יש השפעה חזקה יותר של הסביבה על הדימוי העצמי. יכול להיות (סביר להניח) שכשמתרחקים מת"א - ההשפעה הזאת יורדת. לדוגמא - החיים בשבדיה כל כך רגועים ושלווים (יותר מדי, ברוב המקרים) וזה בהחלט משפיע על ההתנהלות הפנימית. וכשאני מגיע לישראל, שם החיים מהירים ולחוצים יותר - גם אני משתנה בהתנהגות שלי. מממ...נשמע הגיוני ?

yosef 30

New member
הגיע זמן לפילוסופיה ../images/Emo132.gif

היי צפע - אה זה שוב אתה הבחור מלמעלה - האחד והיחיד
. בפעם השלישית גלידה ועל חשבונך
אכן שאלת שאלה מאוד לגיטימית. אני חושב שאתה משפיע על המקום בו אתה נמצא והמקום משפיע עליך - לא תמיד באותה מידה אך יש מושפע ומשפיע. אמר משוטט אהובי הייקר
חשוב לזכור שההתנהגות שלנו היא תלויית תרבות ותלויית מקום.. כן בהחלט ההתנהגות שלי השתנתה בתל אביב - זה לא ממש יוסי שהגיע מחיפה. בהתחלה הייתי בשוק מהחוצפה הרווחת כאן, הקצב היה מטורף, הפתיחות הגדולה הזאת הייתה חדשה לי. לאט לאט הבנתי שאנשים "מנצלים" את השקט הזה במקום העבודה ובכלל. אז הרמתי שרוולים ואמרתי לכולם עד כאן
הצבתי גבולות, נהייתי קצת חצוף כשצריך וכו'
. צריך רגע לצאת מתל אביב כגורם משפיע יחידי, אם תיסע לגור בירושלים, אתה לא תוכל להתלבש כמו בתל אביב, לפחות חלק מהזמן, אם תיסע לחיפה ותגור שם, משהו בך יישתנה מעט או הרבה תלוי לאן אתה נסחף. הרבה שואלים אותי איך אתה כזה רוחני וגר בתל אביב
ואני אומר מה הקשר
יש אנשים בתל אביב והם רבים שלא ממש שמים זין (סליחה על הביטוי ) על צו האופנה או על איך אמורים או צריכים (מושג מזעזע) להתלבש או להראות וללכת. לא כולם בתל אביב מושפעים, נכון יש קו מנחה אחד גדול, אבל זו גם תרבות כזו. לא אנחנו יכולים לראות ולקבל לבוש וסגנון חיים כזה או אחר באירופה וכשזה מגיע לארץ אז אנחנו יישר נאמר "יאללה שחצן, או מה הוא בדיוק חושב לעצמו וכו' וכו'." יש כאן המון ביקורת זו הבעיה. אנשים בתחת של השני. ברגע שכל אחד ייתחבר לתחושות הפנימיות שלו וירגיש איתם טוב, הוא ירגיש כך כל הזמן. צפע כפרה לשבת בחוף הילטון עם כל הפסלים הרומיים זה לא באמת נותן בטחון גדול אך ברגע שאתה תאמר לעצמך שאתה לא הולך להתחרות עם אף אחד, ואתה אוהב את איך שאתה נראה אתה תרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך. וחוץ מזה שלא כולם נראים כאלה...... ושוב מיותר לחזור על המילה רדידות! לילה טוב אירופה מי בא לים מחר
יוסף.

deja vu 23

New member
האמת..

אני לא דוגל בשיטת הפתק עם מספר הטלפון. ממש לא. בטיפשותי עשיתי את זה פעם בצבא, לאחד המאבטחים. חשבתי שנוצר קשר עין חח והבאתי לו פתק עם מספר טלפון. הבחור היה בהלם. מאז אני יותר לא עושה את זה. להתחיל עם מישהו זה לדבר איתו, עיניים, פלירטוטים. אבל לא להביא פתק עם המספר טלפון לפני שבכלל דיברת עם הבנאדם והבנת מיהו מהו. זו דעתי.

yosef 30

New member
השאלה היא למה אתה מתכוון עובדת../images/Emo35.gif

הגישה הזאת משאירה אותי שקט, רגוע, עם אותו בטחון, לפעמיים קצת מתבאס, אבל הכי חשוב משאירה אותי שפוי לחלוטין
לא ממורמר, לא מתוסכל, לא ציני, לא חסר אמונה שאני אמצא אהבה. נשאר אופטימי לגמריי.

לי יש קצת בעיה עם כל ענין ההפסד

אם אדם פנה אלי ודחיתי אותו אני ממש לא חושב שהיה כאן הפסד, ואותו הדבר גם הפוך. מה שכן היה פה זה חוסר ענין, משיכה או כימיה, שזה בסדר ולגיטימי. אני ממש לא חושב שגישת ה"לא רוצה אותי? שילך לחפש!" היא גישה נכונה, מאחר ויש בה משהו ילדותי, הוא לא רצה? אז לא.

yosef 30

New member
ידידי המתוק

אני חושב שאתה עושה כלכך הרבה דבירם נהדרים למען עצמך וכמו שאמרתי לך כבר, אני שומע בדברייך רק ביקורת עצמית מאוד חזקה. ביקורת לא תורמת לך בכלל, להפך היא רק מקניטה אותך. כל פעם אתה משתף אותנו במשהו "חדש" שאתה עושה, ואתה כל הזמן הולך ובודק עוד ועוד גבולות של עצמך שאני חושב שזה נהדר, שזה מצויין, שאתה לומד להכיר את עצמך מרחיב את גבולות ההאומץ להתנסות בדברים חדשים. תכבד את הקצב שלך, אל תמהר לשום מקום. תראה כמה אתה עושה למען עצמך. זה דורש הרבה אומץ וכוח ואתה מתחיל לבנות את זה בתוכך, אל תבקר את עצמך, אל תעניש ואל תרד על עצמך. להפך, תפרגן לעצמך כי אתה בדרך הנכונה
. אני מתחבר לכל העצות שנתנו לך פה. לך תתנסה, תתרגש קצת, תפחד קצת, תתבאס קצת. זה בסדר מותר לנו להרגיש מגוון רחב כזה של רגשות ככה אנחנו לומדים. מחכה לשמוע ממך וממעליליך - באהבה גדולה
יוסף.

sidoni

New member
אולי...

קדימה ...אל תתביש אין לך ממה תן לעצמך תנופה ...תביט עליו עוד כמה פעמים ותתחיל לדבר איתו ..ו...לשלב הבא ...\ תן לעצמך את המקום להתביש אך לא להפסיד בגלל הבישנות . לא הבישן למדכמו שאמרו חז"ל.

למעלה