ציור שציירת לי פעם...

Mr Coffee

New member
לא להתעצל

מילא האתר אבל הדף של מחשבות.. הרבה משמעות בקצת מילים.... מחלקת מי שמתעצל שיתנצל מי שמתנצל שיתחצל

ושוב תגובה שלא קשורה בכלל

רק כדי להוריד הודעה אחת מכוערת שנמצאת בפורום ושאין אף אחד שיוריד אותה איציק ניסה, אבל קשוח שינה את הקוד ככה שנשאר לחכות שמישהו יבוא ויעיר את קשוח.... אוהב ישראל

nogit..

New member
מנסה לעזור לאוהב ישראל

וגם לקבל תשובה מה זה יתחצל מרקו מרקו:))) יש תשובה?:)

וונדר.

New member
לעניות דעתי

יתחצל=יהפוך לחציל ואם כבר חציל עדיף מטוגן, לא? בציפייה לגאולה וונדר

התרנגול

New member
היי, וונדר!!!

את ענקית!!!! יש כאן היום איזה פרץ של יצירתיות של אנשים מאוד מוכשרים.... תמשיכו לכתוב!!! וכמו שאס` אמרה לי פעם אחרי שיר שפרסמתי- שיש 3 סערות פנימיות שמתרחשות, כשמפרסמים כאן שיר/ סיפור וכדו`- 1. כשהכותב כותב את השיר 2. כשהוא מחליט סופית להעלות אותו לכאן 3. כשהוא רואה את התגובות עליו מה שמזכיר לי שמזמן לא פרסמתי פה משהו כזה... אולי השירים שלכם יעודדו אותי להעלות לפה עוד דברים... ד``א- לאיפה נעלמה הצדיקה??? היא חסרה פה בזמן האחרון.... מקווה לגאולה תרנגול נ.ב. לא הייתי פה יומיים, ולקח לי איזה שעתיים להשלים את הכל, אז אנשים- תרגיעו עם הקצב. אני לא אספיק לענות על הכל (צריך לקום מחר לעבודה...), אז שתדעו שגם אם אני לא עונה, קראתי ה-כ-ל, וגם אם לא מגיבים לכם (שזה לפעמים ממש מבאס- לעבוד על משהו שעות, ובסוף אין תגובות....)- תדעו שיש מי שקורא (ופשוט אין לו זמן להגיב על כל הדברים הנפלאים כאן......). ליל מנוחה, אושר, וגאולה תרנגול

ברוך הבא!!!!!1

ממש כבר התגעגעתי לשמוע ממך ובאמת יומיים לא להיות בפורום זה כמו נצח להתראות אוהב ישראל

התרנגול

New member
ברוך הנמצא....

ועושה פה עבודת קודש, ומגביר את אהבת ישראל.... מקווה לגאולה תרנגול

וונדר.

New member
תרניייייייייי

כמה התגעגעתי : בדיוק עמדתי לשאול לאן נעלם התרנגול, וא מצאתי אותך פה!!!! מהמצפה לקרוא את ההודעות היפות שלך ומתפללת לגאולה וונדר

למעלה