ציור שציירת לי פעם...

במקור זה היה- וונדר וומן :)

בועה, מחשבות, וונדר, אתם מדהימים בכל פעם מחדש. בועה- זה רק נדמה לי, או שיש בשיר שלך התכתבות עם ``עקבות בחול``? בכל אופן, ממש יפה :cool:

...Oo

New member
תודה....

בס``ד התכוונתי לעקבות יותר אנושיים :) אלא מ``עקבות בחול`` נמצאות שם תמיד ושום גאות לא תוכל לתשטש אותם...

וונדר.

New member
מחשבות תגיד

גם לך יש דברים שאתה לא מסוגל לדבר עליהם? לא יכול לשתף בהם איש- רק את בורא עולם? זה נורא יפה מה שכתבת: ``בכמה שורות אפשר לכתוב חיים שלמים`` כמה שזה נכון.... בציפייה לגאולה

וונדר

יש לי ידידה, שלה אני יכול לשטוח את כל הדילמות וכל הקשיים שלי, אוזן קושבת, ואני אותו דבר כלפיה. אבל ישנן מחשבות שאי אפשר לתרגם למילים, שאותם רק אני והבורא יודעים.

התרנגול

New member
מוכר, מוכר....

אני כ``כ מבין אותך, ומכיר את ההרגשה..... את אותם תחושות, שנמצאות שם עמוק, שאתה רוצה, וחייב להשאיר, כי גם אם תרצה, לפעמים- לאותם רגשות- לא קמו חכמים שימציאו מילים מתאימות.... אז אם זה סתם כי לא בא, ואם זה כי פשוט אי אפשר- ההרגשה בהחלט מוכרת וידועה, ואתה- עם המחשבות נשאר... לילה טוב!!! תרנגול

Mr Coffee

New member
אשת חיל (ונדר וומן)

גם צדיקה גם מוכשרת מרגישים שהשיר בא ממקום מאוד עמוק.. (תקני אותי אם אני טועה אבל בטח היתה לך התלבטות קשה באופן מיוחד כדי לחשוף את השיר המדהים הזה....) זה מזכיר לי משהו מתקופת התיכון.... ברור שזה לא משתווה אבל זה קשור לקוצים ולעלים ---------------------------- אני שמח כשאת יפה ועצוב כשאת רוקדת ואת יפה כשאת רוקדת כמו זר של שושנים עלי כותרת וקוצים אני לא יכול ליגוע בזר של שושנים אני גם לא יכול לרקוד איתך כשאת בוערת בשלל צבעים והקצב שלך זורם בעורקי האהבה שאת רוקמת נושכת בכתפי ואת יפה כשאת רוקדת ואני כינור שלך על כתפך כמו ילד נח.... -------------------

Mr Coffee

New member
נוגית יקירה

מה איתך ? אנחנו לא זוכים לטעום מפרי עיטך .... מחלקת ענקים לגרגרותיך (מי יורה בצרורות?)

nogit..

New member
עוד מעט יקירי

מחכה למשהו הקנה מתחמם... בע``ה בקרוב...:)

וונדר.

New member
וואו לשמוע

שאני מוכשרת מכישרון כמותך- זה באמת מחמיא! ונכון זה בא ממקום עמוק- לא בטוחה שכולם הבינו על מה זה מדבר אבל... אז מה- כבר בתיכון היית כזה מוכשר??? בציפייה לגאולה וונדר

לוונדר, ולכל כותבי השירים

שמעתם על האתר במה חדשה? אתר שנותן לך דף חינם לפרסם את היצירות. אחרים יכולים לראות ולהגיב. כדאי לבדוק.

nogit..

New member
קצת עצוב

אבל אתה נשמע קצת אחרת מאז (עבר הרבה?) המון שמחה יקירי:))) נוגית

אין לך מושג

כמה עבר מאז שפרסמתי את השירים. באותה תקופה הגעתי לדיכאון כבד שכמעט נגמר בהתאבדות. . . אבל כיום, אני בן אדם יותר אופטימי, והכי חשוב - חי.

nogit..

New member
מכירה את ההרגשה

אבל לפעמים מה שיוצא, השיר הזה או שניים ממנו הם הרבה יותר אתה הרבה יותר משמחים לקריאה הרבה הרבה יותר.. לא יודעת מה המילה... אני מניחה שאתה מבין:) נוגית

וונדר.

New member
מחשבות

לא יכולתי להפסיק עד שסיימתי לקרוא את כל הדף... אז אמרת שהרבה השתנה מאז, וגם הכתיבה- אז אולי תכתוב לנו משהו חדש? מאחלת לך המון שמחה והמון אושר ומתפללת לגאולה וונדר

למעלה