ציוני בגרות

*הלם טואטלי* ../images/Emo3.gif

84 בכימיה 3 יח"ל הייתי בטוחה שאני אכשל וציון סופי 92! לשון הלך בקלות, 93 בבגרות ו97 סופי ו74 בהיסטוריה, אבל יש לי 82 בציון סופי, מה אתם אומרים, לשפר?

enigma14

New member
אוף מה נסגר איתכם?כולכם עיוניים?

אני המב"רית היחידה עם ציונים ממוצעים להחריד?? לשון-67 היסטוריה-65 בהגברה-88 מתמטיקה-100 (אני יודעת שזה פורסם מזמן,אבל אני רוצה קצת להציל קצת מהכבוד שלי
)

enigma14

New member
אני מב"ר!אין לי זכות בחירה!

הכיתה שלי מגבירה לימודי א"י,והתחלנו כבר השנה בניגוד לעיוניים שמתחילים מי"א..

asaf105

New member
טוב אין לי ממש מושג מה זה מב"ר../images/Emo254.gif

ולמה בכלל קיים הדבר הזה אבל למה העיוניים מתחילים בי"א? את המקצועות של עיוני לומדים רגיל מי' וממשיכים עד סוף י"ב, ואפילו יש בגרות בי'

supercoconut

New member
פרסמו!../images/Emo6.gif

82 בהיסטוריה
87 בלשון
98 בערבית,
טוב שנזכרו נבחנתי בינואר XD

asaf105

New member
לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קיבלתי 90 בלשון, מגן 93(אמור להיות 94 אבל המורה המפגרת לא שינתה
)- סופי 92 ערבית 100, מגן 100- סופי 100!! מתמטיקה 100, מגן 95- סופי 98!!! הסטוריה זה הבאסה הכי גדולה
מגן 95, ציון בחינה 83
וסופי 89 לעזאזללללללללללללללללללללללל עם הציון הזה!!!!!!!!!!!!!!! שילכו לעזאזל כל המשרד הזה

asaf105

New member
בתור בגרות שחרשתי עליה

והוצאתי את הנשמה שלי ולמדתי כל כך הרבה והשקעתי ציפית לציון יותר גבוה כנראה אף אחד בפורום הזה לא יכול להבין שום דבר בנוגע לזה

Xx Reut xX

New member
אתה לא לבד,אמנם סמויה אבל מרגישה אותו דבר.

קיבלתי אותו ציון כמו שלך בהיסטוריה, ואני מאוד!!! מאוכזבת.
וזאת עוד אמורה להיות הבגרות הקלה לא?...

asaf105

New member
כן, שנה הבאה יותר קשה

בכלל בי"א זה פשוט למות, להוציא את הנשמה בכל מקצוע ולהשקיע בהכל לפחות בהסטוריה ב' אני חייב להוציא מעל 90, שיהיה שקלול סופי מעל 90

JeykinsN

New member
אם זה מעודד..

הציון שלי במתמטיקה של מועד ב' עומד על 48. אבל תמיד מזל שיש את המועד הראשון שעומד על 59. יאיי.
אני אפילו לא יכולה לשפר את הדבר הזה אם אני מקבלת 100 בשני השאלונים הבאים!! oh well

noam270

New member
אכן oh well.

במילא כל מה ששמים עליו באוניברסיטה זה הפסיכומטרי, הם כנראה לא סומכים על משרד החינוך

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifפרפקטיוניסט.

בנאדם - תירגע. 89 זה ציון מעולה!! זה לא סוף העולם ובטח שלא צריך להתבכיין על זה. מקסימום מקסימום תמיד תוכל לשפר למרות שאפילו המורה תצחק עליך בקשר לזה... גמאני הוצאתי את הנשמה וקרעתי ת"תחת" מה שנקרא לבגרות הזו , והלך לי כ"כ חרא שאם אני אקבל 50+ אני אהיה שמחה..(והמגן שלי מעולה יחסית לזה שלא השקעתי כל השנה וישבתי על נכשלים..) תמיד תסתכל על חצי הכוס המלאה..

למעלה