ציוני בגרות

asaf105

New member
שהבצפר הזה יישרף מתישהו!~!!!!!

באתר בצפר שלנו פורסמו מערכות השעות ובא לי למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל יום יש לי שעת אפס, יום ראשון אני מסיים בשעה שמינית(3 ורבע) יום שני שעה שישית, יום שלישי ורביעי שעה תשיעית(4) חמישי שעה שביעית(2 וחצי) ושישי שעה חמישית ספרתי את השעות במערכת, זה בסה"כ 50 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהבצפר הזה יישרף כבר!!!!!

Tom Sawyer10

New member
אני חושב שבתור אחד שמתבכיין על

98 ב005 ו89 בהסטוריה א' שלפחות ישמח לשבת עוד קצת בביצפר כדיי לשפר את ה"התרסקות" הנוראית.

Tom Sawyer10

New member
לא בקטע של מצחיק אלא בקטע של עצוב

כדאי לך לחזור ולקרוא את כל ההודעות שלך מתחילת אוגוסט... ואז אולי תשים לב למה שכולם רואים כבר ממזמן

asaf105

New member
איזה תמימות../images/Emo4.gif

כאילו שאתה לא היית לחוץ מי"א, וכל אחד פה אולי אף אחד לא כתב פה ורק אני הזכרתי את זה אבל תעשה לי טובה אני בטוח שכל אחד פה לחוץ מהשנה הזאת ובטח בטח שלא רוצה להגיע לזה
אז מה אני אעשה, היו פה שרשורים ושאלונים שהיו קשורים גם ללימודים, אז כנראה אי אפשר לשכוח מזה כל כך מהר בחופש

מה הקשר?

ברור שכולנו לחוצים מי"א, אף אחד לא אמר שום דבר אחר. אתה פשוט מתבכיין מכל דבר קטן, שהמורה נוראית ושהבית ספר נוראי ושאתה כזה מסכן שקיבלת 89 ציון סופי וכו' וכו' וכו'. סה"כ תיכון, סה"כ בגרות. יש דברים הרבה יותר קריטיים בחיים.

אוי! 50 שעות!

תגיד תודה שאשכרה משקיעים בכם שעות לימוד. ביסודי היו לי יותר שעות לימוד מהבצפר החש יצירתי הזה

asaf105

New member
אצלי כל יום שעת אפס

ואני משתגע למה זה לא נפסק כשיש חוק ישן כבר שאוסר על לימודים לפני 8

noam270

New member
אני לא מאמינה.../images/Emo2.gif

קיבלתי בלשון יותר מבהיסטוריה. *הלם* אז סופי בלשון 91, ובהיסטוריה סופי 89. את שניהם הגישו אותי על 92. *עדייןבהלם* טוב נו, ביחס לזה שלא ממש עשיתי משהו לפני הבחינות זה סבבה
וערבית 97
אין לי מושג איך זה קרה, אבל מתאים לי! יחידה מתנה!

JeykinsN

New member
יאוווו

מתמטיקה השיפור היה יותר גרוע מהמועד א'
חוץ מזה היסטוריה+לשון 90 האמת ציפיתי ליותר ובאנגלית מועד ב' כמו מועד א'
איזה התרגשות אבלללל ^-^

Tom Sawyer10

New member
במתמטיקה מועד ב' ב005 יצא גרוע יותר אבל...

עדיין נשאר מועד א'!
91 ב005 הסטוריה: מגן 86, סופי 83- תכלס ציפיתי ליותר מ85 :-\ תושב"ע: מגן 95, סופי 95
וזהו לשנה הזאת

GgUuYy2

New member
מועד ב' היה הרבה יותר טוב

יש לי הפרש של 20 נק' בין שני המועדים! :)

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהמועד ב' היה זוועה.

סתם , האמת הוא היה דיי קל וקלטתי בשנייה שסגרתי את הדלת אחרי שיצאתי מהכיתה...פתרתי רק את ההסתברות נכון חח כל השאר לא פתרתי בכלל. לא נורא , אני עם 70 סופי ב005 ו4 יחידות לנצח! :)

למעלה