ציוני בגרות

GgUuYy2

New member
חח אני רק בהסתברות סעיף ג' טעיתי

כתבתי כזה הסבר מטומטם שםXD 95 זה גם טוב. בחורף אני אגש שוב

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif95 זה מעולה O_O

היה צריך הסבר? אני לא זוכרת...נדמה לי גם אצלי ההסבר דפוק חח

asaf105

New member
אני לא מבין למה לא נתנו פקטור

היתה שאלה מוזרה
ובכלל מה שחשבתי זה היה טעות, לא הבנתי למה המאורעות כן תלויים, מה מסביר את זה בדיוק?

GgUuYy2

New member
אני יודע שזה מעולה

אבל אני גם יודע שבמתמטיקה אני יכול לקבל 100 במקוצועות אחרים כמו היסטוריה היתי מאושר מ95 הזה.. במת' לא :/

asaf105

New member
אותו דבר כמוני בדיוק

בשביל כל אלה שמתחילים לרדת עליי רק בגלל זה אולי כבר תבינו משהו

D:

לשון א': מגן 88, ציון מבחן 94 וציון סופי 91. המגן דפק אותי.
הסטוריה א': מגן 88, ציון מבחן 82 (
ואני חשבתי שהלך לי כ"כ טוב), ציון סופי 85. לא מה שציפיתי, אבל חפיף, עדיין ציון ממש טוב לדעתי. ערבית: מגן 100, ציון מבחן 93 וציון סופי 97. אני זוכרת שטעיתי שם בנכון/לא נכון, קראתי מילה אחת לא נכון בטעות והתבלבלתי. כזאת טיפשה.
סה"כ, אני מה זה מרוצה :) זה עושה אותי אופטימית כזאת, חח.

HanAn189

New member
יאללה, אני גם רוצה - חדש בפורום ../images/Emo24.gif

חנן, בן 16.5, לוד
עולה לי"א, מדחיק את העובדה שביום ד' הקרוב מתחיל להתעורר בשעה האכזרית ביותר בעולם, לשנת לימודים עם 10 בגרויות סיוטיות. שום מחשבות חיוביות לא יעזרו כאן
מגביר ביולוגיה + מגמה מדעית הנדסית |ירייה-בראש| מקווה להשתלב, אחרי שהייתי קורא סמוי במשך תקופה מסוימת. ממש מגניב פה
ציוני בגרות תש"ע שלי: היסטוריה - 91. לשון - 93. צרפתית [שאלון 01] - 100 צרפתית [שאלון 02] -100 שיהיה אחלה ערב!

HanAn189

New member
יאללה, אני גם רוצה - חדש בפורום ../images/Emo24.gif

חנן, בן 16.5, לוד
עולה לי"א, מדחיק את העובדה שביום ד' הקרוב מתחיל להתעורר בשעה האכזרית ביותר בעולם, לשנת לימודים עם 10 בגרויות סיוטיות. שום מחשבות חיוביות לא יעזרו כאן
מגביר ביולוגיה + מגמה מדעית הנדסית |ירייה-בראש| מקווה להשתלב, אחרי שהייתי קורא סמוי במשך תקופה מסוימת. ממש מגניב פה
ציוני בגרות תש"ע שלי: היסטוריה - 91. לשון - 93. צרפתית [שאלון 01] - 100 צרפתית [שאלון 02] -100 שיהיה אחלה ערב!

חח, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

צרפתית? איזה מגניב O: אני רוצה לעשות בגרות ברוסית, החלטתי היום.

JeykinsN

New member
גם אני ממש רציתיייי

אבל זה היה רק לדוברי רוסית מהבית
אחח רוסייית

HanAn189

New member
תודה רבה!

אני גם רציתי לעשות בגרות בצרפתית [בתור דובר של השפה בבית..] אבל זה לא הלך כי צרפתית היה בראש סדר העדיפויות

למעלה