ציוני בגרות

ציוני בגרות

http://meyda.education.gov.il/ כנראה היום פרסמו את הציונים, מסקנה זאת בגלל שמלא מפרסמים בפייס ואממ.. האתר קרס מעומס XD אז את שלי אני לא יודע כי האתר קרס, וגם אין במשו''ב, מישהו פה יודע?

tritone

New member
כתוב "נשוב בקרוב"

איזה מבאס! אני אנסה יותר מאוחר או מחר מוקדם בבוקר, אני מתה מסקרנות

asaf105

New member
טוב זה די צפוי שהאתר יקרוס

ביום שפורסם מיקוד חומר הלמידה לבגרויות, האתר קרס אני לא מבין אותם, לא חושבים שצריך לטפל בכל העומסים??

noam270

New member
../images/Emo45.gifאשכרה, לא לומדים מטעויות? ../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

noam270

New member
אעאעאעה קרס. ../images/Emo10.gif

לא נחמד! אני ממש סקרנית לראות אם גם בבגרויות החיצוניות המגן דפק אותי, כי בשתיים הפנימיות שהיו לי הוא כן
אניוואי, גם מחכה לראות אם בהיסטוריה באמת היה לי כל כך קל וטוב כמו שהרגשתי כשיצאתי, כי כשעשיתי את הבחינה זה היה כאילו הם צוחקים עליי.

GgUuYy2

New member
גם לי היה בדיוק כמוך בהיסטוריה=/

ועוד חפרתי למורה שלי כל כך הרבה שתעלה לי את המגן למשהו שלדעתי לא מגיע לי והיא הסכימה.. אני מקווה לציון דומה אחרת לא יהיה נעים לי ממנה=/ וקראתי בפורום אחר שהאתר לא קרס (גם ככה לא היה נראה לי הגיוני שיפרסמו לחלק מהתלמידים ואז יסגרו אותו לשידרוגים) מישהו אמר שהוא התקשר למשרד החינוך ואמרו לו שיפרסמו ציונים מחר בשעות הבוקר

tritone

New member
בגרויות פנימיות? מה זה?

חשבתי שיש פנימיות רק במקצועות שלא עושים בהם חיצוניות...? :-*

noam270

New member
אממ..

אצלנו כל הבגרויות במדעי החברה הן פנימיות, כאילו, שני דיאלוגים (עבודות חקר כאלה שהביצפר המציא ומשרד החינוך אישר להם לבגרות) ומבחנים שהמורים שלנו כותבים... והאמת שגם ספרות השנה יהיה לנו פנימי, זה הרבה יותר נחמד מחיצוני..

noam270

New member
כן, כי המורים עצמם כותבים את הבגרות

הם לא מגלים לנו מה הולך להיות או משהו, אבל אפשר לסמוך על זה שאף אחד לא יתקיל אותך במשהו שלא למדת

supercoconut

New member
זה גם מרגיע

שמי שלימד אותך יבדוק לך את הבגרות/עבודה. [גם אם לא הם ספציפית, עדיין מישהו מהביתספר, זה ביתספר קטן יחסית אז יש סיכוי גבוה שמכירים את המורה שבודק] הם גם מכירים את הסגנון כתיבה שלך וכו'. ואם יש איזה שהן בעיות ישר אפשר לפנות. זה ממש מרגיע.

tritone

New member
כן ולא...

הייתי כל שנה שעברה במגמת ספרות, השקעתי את הנשמה, הייתי בכל אחד מהשיעורים!! אבל לקראת סוף השנה המורה החליטה לפסול לי עבודה אחת ולתת לי בעבודה אחרת 80 כשכולםםם קיבלו מאה. בקרוב, אמורים התלמידים להגיש עבודת יחידה, אבל אחת הסיבות שאני עזבתי הייתה שידעתי שהיא מתכוונת לתת לי ציון נמוך אז אין לי טעם להשקיע בזה שוב כל כך הרבה.

Tom Sawyer10

New member
בראשון הזינו את הציונים!

אני הבנתי שהיום הציונים כבר מתפרסמים... ותגידו, איך אני יודע מה הסיסימא שלי ומה הציון שלי?

noam270

New member
ואנשים מוכשרים *אהמ* מאבדים אותה ../images/Emo6.gif

מודה באשמה >< מזל ששיניתי סיסמא

למעלה