ציונים נמוכים

limorlim

New member
אם כך אני אנטיתזה מושלמת

יש לי כתב קטן, צפוף ומכוער במבחנים - ככה זה כשיש הגבלת מקום.

sacrament

New member
בתור אחת שמקלידה מבחנים, זה ממש לא נכון

אני מקלידה עבור האגודה לעיתים מבחנים... המבחנים הכי טובים זה אלה עם הכתב הכי מכוער והכי לא קריא יש לציין כי יש לי יכולת קריאה מיוחדת של כמעט כל כתב שיש (עבדתי אצל רופאה, אוקיי?
) ועדיין- אפילו אני הרמתי ידיים מספר פעמים לאחר שלא הצלחתי לקרוא אפילו 2 מילים ברצף

נראה לי עיקר הבעיה היא להבין את כתב היד של

המתרגל כי תמיד בפתרונות יש מלא סימני שאלה בהערות שלהם..

הייבי

New member
לפי דעתי המתרגלים עושים את זה דווקא

אם את לא יכולה לקרוא את ההערה של המתרגל, את גם לא יכולה לערער...

הייבי

New member
../images/Emo45.gif וחבל שכך

אחרת היתה לי עבודה יותר קלה בהקלדות...

הייבי

New member
צריך לשנות את הסטנדרט

עקרונית אין שום סיבה שאם את שואפת ל-90 לא תעבדי קשה בשביל להשיג אותו וזה שזה אוניברסיטה לא אומר שצריך להתפשר על 70. אבל (וזה אבל ענק)- לא כל מה שרוצים משיגים בחיים. וגם למה שמשיגים יש מחיר בצידו. בעיקרון בגלל התקנון 80 זה לא ציון נמוך, אלא ממוצע. 50-60 הם ציונים דיי נדירים ורוב האנשים סובבים בין ה-70 ל-85 (לפחות ממה שרואים בהתפלגויות ציוני מבחן). החוק הוא שתמיד אפשר להשקיע יותר- תמיד אפשר לקרוא עוד פס"ד, לשבת עוד שעה על עבודה, ללמוד עוד יום למבחן, לגשת לעוד מועד ב' וכו' את תמיד צריכה לשאול את עצמך מה המחיר של זה ומה זה ישיג לך? אישית, אני גם הייתי רגילה להיות מצטיינת ולשאוף הכי גבוה ובהתחלה שקיבלתי 70 ו-80 זה דיי זעזע אותי. עם הזמן למדתי לשנות את הרף ולקבל ש-80 זה בסדר ו-85 זה אפילו טוב. וההמלצה שלי היא תעשי הכי טוב שאת יכולה מבחינתך, תשאפי גבוה ותדעי שלא על כל 80 ומשהו שווה לרוץ למועדי ב' ושיפורים, לפעמים עדיף להנות מקצת חופש במקום.

למעלה