ציוד למכירה

asafh1

New member
ציוד למכירה

מעונין למכור את ציוד הצלילה שלי ! מאזן חדש !!! VECTOR 1000 של MARES (צללתי איתו פעם אחת בלבד !!) תיק נשיאה גדול של MARES חדש !!!! חליפת ברמודה של MARES מידה 5 חדשה לחלוטין !!!!! המחיר 2200 ש"ח בלבד (מחיר סופי)!!! לרצינים בלבד

mto

New member
איזה מידה המאזן ?

כמה אתה רוצה רק עליו ?

מה המציאה כאן ?

בקורל סי דייברס מוכרים את הציוד הזה , עם חליפה טרמיק, שני חלקים בפחות כסף.... והכל חדש.

אילוניק

New member
בלי קשר לאסף יש תופעה מדהימה

כולם מוכרים ציוד משומש ממש חדש היה פעם פעמיים במים וכדומ בשביל מה אתם קונים ציוד למכור אותו אחרי צלילה אחת לא יותר קל להשכיר במועדון אילוניק היפה IHB

decompresion

New member
למכירה: משקפת ובלון חמצן חדש חדש

היה רק 100-200 פעמים במים, כמו חדש. צבע כחול דהוי. לא כל כך עובד, כמו חדש. במחיר מציאה 1000 ש"חX10 תשלומים, כמו חדש.

אילוניק

New member
כמו חדש

כחול דהוי ולא כל כך עובד יעני ישן מתקדם ומחיר בכלל לא מציאה אילוניק היפה

menimm

New member
בל נשכח את הטיעון המנצח !...

פעם ידעו לייצר דברים ..היום מייצרים רק דברים חד פעמיים... לכן ווסת חלוד ששוקל 15 ק"ג עם קצת ירוקת.. עדיף על פני ווסת קליל וחדש.. הרי טיטניום היה גם לפני 20 שנה ואם לא עשו ממנו ווסתים כנראה שידעו למה.. מזכיר לי מישהו שהיה בעסקי הסטריאו, והיה מכור לציוד ישן... הוא טען ובדיעבד קצת צדק, שמגבר טוב שוקל הרבה..
כך שהוא היה מוכר מגברים על פי ק"ג.. :)

אילוניק

New member
מני בחומרים אני לא מבין ולכן

תקנה מה שאתה רוצה אבל לפי הטענה שלך גם מכוניות כבדות יצרו לפני 20 שנה אבל מה יש על הכביש יותר שננו יודעים ומיכל פלדה אצל עמית מסקובפרו עןלה חדש מבריק עם רשת מגן טסט ל5 שנים 2000 שח ותקין עם אפשרות דחיסה ל 230 BAR ופלדה היום ולפני 20 שנה נשאר פלדה אז מה המציאה ב 1000 שח ועוד לא כל כך תקין לא ידוע מתי הטסט הבא וטסט עולה כמה מאות שקלים שלא לדבר על שרות של סקובפרו ושל עמית בכל השנים הללו ואפילו אחרי אבל זה רק ערך מוסף אילוניק היפה IHB

puffush

New member
אולי... אך לא תשים מכשול בפני עוור

ומן הראוי שנספק פה מידע שימושי ומדוייק למי ששוקל לרכוש מיכל.

אילוניק

New member
מכשול בפני עיוור

אני מצטט את ההודעה היה רק 100-200 פעמים במים, כמו חדש. צבע כחול דהוי. לא כל כך עובד, כמו חדש. במחיר מציאה 1000 ש"חX10 תשלומים, כמו חדש. איך כחול דהוי לא כל כך עובד ועוד כמו חדש ועוד רק 100-200 פעם היה במים אני יודע כמה המיכלים שלי צללו בסטי של 5 אחוז כאן הסטיה במאה אחוז תוסיף טסט תיקון לתקן את הלא כל כך עובד ולאן הגענו שחדש עם אחריות אצל עמית 2000 שח חדש נוצץ עם רשת קפה ומפלדה אילוניק היפה

decompresion

New member
כפרה עליך!!!!KUKI

תגיד לי בבקשה איש יקר...מה ההבדל בין מחשב MOSQUITO למחשב VYPER זה מחשב שכבר נמצא איזה שנה בשוק ונראה כמו שעון. כל התשובות(החכמות)יתקבלו בברכה. כל התשובות הפחות חכמות(כמו "הצבע שונה")יתקבלו בבוז ולעג.

כאן זה התחום שלי...

ההבדל היחידי הוא במארז התכונות הן אותן תכונות, והפונקציות זהות. במוסקיטו יש גם שעון וסטופר וכו. אפילו הכבל חיבור לפריקת הנתונים הוא אותו הכבל...

למעלה