ציוד למכירה

ניב ד

New member
אלון - טעות קלה. אותך לרני...

יש הבדל אחד קטנטן - במוסקיטו אופציית הצלילה החופשית יותר מפותחת וקצב הדגימה שלו במצב זה הוא 2 שניות אם אני לא טועה בניגוד ל 20 שניות במצב רגיל. זה חיוני לצוללים חופשיים מקצועיים (לא סתם שנירקול וזה) שלהם כל רגע חשוב.

כמה מפתיע...

משום מה לא מפתיע אותי שדווקא אתה מצאת משהו איזה פרט קטן שצריך לתקן... לא הזכרתי זאת כי דובר כאן על צלילת מכשירים ולא צלילה חופשית. אם אתה רוצה את רשימת ההבדלים המלאה היא גם כוללת עיצוב כפתורים שונה, ועוד כפתור רביעי כך שהממשק שונה, וסוללה מסוג אחר, ומבנה הידרודינאמי יותר, ורצועה אחרת, וכוכ, וכו, וכו... אם לא הבנת, מסרתי כאן מידע כללי, ולא מפרט של המחשב.

ניב ד

New member
בחייך... ../images/Emo163.gif

דובר על רשימת התכונות הרלבנטיות לצלילה, לא על עיצוב, וזה בהחלט הבדל. ורק לידיעתך - יש לא מעט צוללים ותיקים, ולא מעט מדריכים, שחוטאים לפעמים בצלילה חופשית. אלה מבסוטים מאד מהמוסקיטו ולא מעט עונדים אותו בדיוק בזכות זה. את זה אגב הסביר לי מדריך (לשעבר) שהינו גם צולל חופשי. אז אם לדייק אז לדייק. אלוהים נמצא בפרטים הקטנים.

decompresion

New member
צלילה חופשית???

לצלילה חופשית עם SAFEAIR או אויר דחוס? (נאמר בבוז ולעג)

arik k

New member
התשובה באינטרנט מתנפץ חמוד שלי../images/Emo66.gif

http://www.suunto.com/pls/suunto/suunto2.pubmainpage.frameset גילעדין מתוק שלי, התאמצתי ומצאתי למענך את האתר שייתן לך תשובות בדוקות ומוסמכות (עם כל הכבוד למביני עניין) חוץ מזה אני מתגעגע לשטויות שלך(מתחת למים ועל פני...)ילד בוא לבקר, אני מבטיח ארוחת ערב אצלי
cookie the shark אגב, כריש הליוויתן הגיע לאילת

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ואללה ? הכריש באילת ?

אם אתה מארגן לנו פגישה איתו אנחנו מחר על הבוקר אצלכם. בעצם גם אם לא. ו ב ב ח י " נ

חי בר

New member
מה? רק כריש לוויתן אחד?

לא טוב היות הכריש לבדו. צריך לרגן לו חברה ויפה שעה אחת קודם! דרך אגב, מנסיון העבר, כמה זמן אפשר לצפות שהוא יסתובב באזור? שבוע? שבועיים? פחות? יותר?

אילוניק

New member
אריק אם לכריש יש בעיות

עם מס הכנסה מעמ או ביטוח לאומי גם אני יבוא מחר אילוניק היפה IHB

decompresion

New member
אם אתה רוצה למצוא את הכריש...

תעקוב אחרי הצוללים עם המצלמות הגדולות.(כאלה שהמצלמות שלהם עוד לא טבעו) לרוב אפשר לראות אותם עם מיכלים גדולים על סירות מחפשים דג בגודל אוטובוס. בהצלחה לאדונים גור צור,ש.ב., ואסף דר המכובדים שבטח יפרסמו את התמונות המרהיבות שיצאו מהכריש. (מהמתבגר באמריקה)

דקר

New member
ציוד חדש

אני מחפש מיכל 15 לי פלדה .ואתה מוכר מה? אפשר לקבל קצת פרטים ברצינות ? מעבר לזה נראה לי כמו שנאמר שכל מי שמוכר ציוד או שהכל חדש חדש ומחיר כמו בחנות ,או שהמחיר שנדרש הוא כזה גבוה כאילו שהמוכר סוחר. שלא לדבר על כך שלפעמים הציוד ישן והמחיר שדורשים עליו הוא 50%מחדש ובמיוחד שלא היה בשימוש נאמר כ-שנתיים וללא טסט רבותי קחו בחשבון שאנו חובבים לפחות אני,ואיננו מחפשים רווחים שיעשו עלינו כל מיני.(גם לא להפסיד)

דקר

New member
מיכל../images/Emo33.gif

שלום לך על איזה סוג מיכל מדובר האם יש טסט?לכמה זמן כמה ליטר?איזה חברה ,ברז יחיד? אודהלך אםתיצור עימי קשר: 057625984 בתודה

אני חדש בפורום

וכולכם נראים צוללים מנוסים בדקתי כבר אצל שני אנשים שפרסמו ציוד חדש למכירה ואם הציוד חדש אני כנראה אדיוט ממש לא חדש ואני לא רוצה לנקוב בשמות על מנת לא לקלל לי כי אני רק סיימתי את הקורס והבנתי שאפשר למצוא כאן פרטנרים לצלילה

asafh1

New member
ציוד חדש

אם אתה רציני בקשר לרכישת הציוד צור עימי קשר : 051888916 אסף

סילבסטר

New member
אם יורשה לי ......

שלום לכולם כמה עובדות ברשותכם : מכוניות היום שוקלות 20-30 אחוז יותר ממה ששקלו לפני עשור או שניים הסיבה - בטיחות .! A.B.S -מכירים - שוקל לא מעט כריות אויר - מצלצל מוכר למישהו ?? מערכת קריסת שלדה ?? אזורים סופגי אנרגיה ??? לגבי טיטניום - מתכת מדהימה ,רק יתרונות פרט לאחד מחיר למי שלא ניחש הואיל והשימוש בו הולך ונפוץ -המחיר יורד (הכל יחסי) מיכלים משומשים אפשר להשיג בכיף ,רק חשוב לבדוק : תאריך ייצור -מוטבע על המיכל -אחרי 15 שנה חבל על הזמן טסט אחרון - מוטבע וגם מודגש בצבע עם סימול מיוחד (כל 5\4 שנים) חלודה - ( במיכלי פלדה ) -מאד קריטי -לבדוק בשבע עיניים !!! המציאות הכי טובות הינן מדייגים אך חשוב לזכור - טחנו את האימא של המיכל - כנ"ל משומש ממועדון - חשוב לזכור נקודה אחרונה הינה המחיר - 150 ש"ח לדוגמא עבור מיכל בן 12 שנים במצב כללי טוב עם טסט לעוד שלוש שנים - מחיר סבבה 50 ש´ח לשנה ותזרוק\רקי אותו עוד שלוש . אם הציוד הוא במצב כמו חדש - מישהו ימכור אותו דרך חנות\מועדון סביר להניח ,לא ? בהצלחה ולא באתי להעביר ביקורת על אף אחד

asafh1

New member
אין מיכל בציוד הצלילה

רק מאזן VECTOR1000 של MARES ותיק חדש של MARES ולא ידעתי שאפשר למכור את הציוד דרך מועדון מסודר.....

דקר

New member
אם יורשה

לי לומר לך שהסברת היטב. בקשר למחירים לא לא נתקלתי עדייןבהרבה מיכלים(שלפלדה)ובכל אופן לא במחירים האלו פחות או יותר. אודה לך מאוד באם ידוע לך על מיכל פלדה של 15 ליטר ,במצב טוב + אני מחפש כבר הרבה זמן, במועדונים לא מתעסקים עם 15 לי והשאר מנסים לרכב על הגל שיש מחסור בסוג זה של מיכלים.

ממיכל 15 ליטר

לדקר שלום !!! לאחר שהוצאה תקינה חדשה לגבי המיכלים ניתן למצא מיכלים 15 ו-18 ליטר היום בשוק . תוכל לפנות לסקובפרו ,מדוזה , ידוע לי על המיצאות מיכלים חדשים למכירה במדוזה ניתן למצא גם מיכל 18 ליטר . בהצלחה

אילוניק

New member
דקר יקר

לעמית בסקוברו יש מיכלי פלדה אין לו מחסור והוא שילם כסף והעביר את מיכליו במכון התקנים זה לא משומש במחיר סביר ולהמון שנים יש לי רק 4 מיכלים מתוצרת סקובפרו והאחרים לא וההבדל שמים וארץ לטובת סקובפרו אילוניק היפה

המוגז

New member
האמת כבר נמאס

מהפרומושן האגרסיבי שלך לסקובה פרו כל מילה שניה שלך זה עמית מסנפיר מה שמעמיד בספק את אמינות העיצות שלך למען הסר ספק אין לי דבר וחצי דבר נגד עמית וסנפיר וסקובה פרו זו חברה מעולה אבל די זה כבר נמאס

אילוניק

New member
זה לא פרומושן זה עובדת חיים

וכל הציוד שלי סקובפרו שנית מה הבעיה שלך לא רוצה אל תקנה הבנדם שאל על מיכלים קיבל תשובה והעובדה שחוץ מסאני וסקובפרו לאף אחד אין תקינה למיכלי פלדה עם עובדות לא מתווכחים ואם נמאס לך חפס פורום אחר גם לי נמאס ממצלמות דיגיטליות ומתמונות ניסיון עם פילטר כזה וזום אחר והווזינג כזה או אחר אז מה וכן בשבילך עוד פעם עמית מסנפיר וסקובפרו הציוד בין הטופ שבטופ ואם נמאס לך איך אמר הראיס לך לעזה שתה את מי הים גם לי נמאס מההערות שלך אילוניק היפה IHB

למעלה