צ'טים לא רצויים

israelsze1

New member
שיחות טלפון זה לא וירטואלי זה

הדבר האמיתי... תחזירי לו באותה מטבע, זה יפסק מיד..

לא צריך לפרק-צריך לדבר../images/Emo141.gif

לי אישית יש חבר טוב מאוד ובעלי יודע שאנחנו מתכתבים ,מדברים וכו....... למה לעצור אותו מלעשות את זה........ זרמי עם זה

ס פ ו ר ט

New member
דעתי...

היא שחלק מהטעות היא בידייך.. ז"א: אם גילית, שכן הם מסתירים שיחות טלפון ומכתבים, 'כנראה' יש משהו כאן. העניין לדעתי הוא, שאחרי הפעם הראשונה היית צריכה לעשות את הצעד הראשון בלשים, כאן נקודת מוצא בסיסית בקשר שלכם לדעתך. אני מניח שההתנייה הייתה צריכה להיות חד משמעית בשבילו "אם זה באמת אנחנו"? - - או... אנשים חדשים. - זה, שהיא שולחת לו מכתבים ובשיחות הטלפון היא אומרת לו שהיא אוהבת ומתגעגעת זה לא בסדר מצידה כי זה ברור לה שהוא נשוי, אבל זה שהוא מקבל את המכתבים והטלפונים מציג אותו כשקרן. רק תזכרי, שעכב זה שאת עדיין\או באמת לא בטוחה בו ורצונותיו לגבייך צריך להיות לך כאבן דרך לשאול את השאלה הזאתי עד שתבוא על פתרונה מבפנים . ובנוסף לכל זה, הוא גם מנסה להעמיד אותך "במקומך" בכך שהוא מתעצבן עד כדיי שהוא מוכן "לפרק את החבילה" (אם זה לא נח לך) אז דעתי היא, שתעשי בדק בית - טוב טוב עם עצמך ורק עם עצמך!, מה את מרגישה ומי לדעתך עומד מהצד השני כאן. מח יודע לתכנן אבל עיניים לא יודעות לשקר. תבדקי.

התייחסות ל-ספורט

מסכימה עם כל מילה.אמת ויציב!!!ברגע שהם מסתירים את שיחות הטלפון שלהם ומיילים,זה שלט אזהרה גדול,והיא שמה חוצץ בינך ובין בעלך.במערכת זוגית תקינה אין מקום לצד ג'(ידידי נפש וכו')ברגע שצד ג' מתקיים,ישנו באופן מיידי משבר אימון,ספקות,חוסר וודאות,בדיוק הרגשות שאת נמצאת בהן עכשיו.ברגע שאישרת לו להמשיך לצוטט עם אותה בחורה,טמנת ראשך בחול וסרבת לראת את האמת.בעלך מסתיר ממך דברים וזה לא תקין במערכת זוגית תקינה שבה לא אמורים להיות סודות.מנסיוני בקצר בצ'ט ,רב הגברים אכן מחליפים את השיחות האירוטיות בתשלום בצורה זו,ומחפשים פורקן זול ומהיר לצרכיהם.היו לי מס'שיחות עם גברים בצ'ט ומהר מאד הן הובילו לקטעים אינטימיים,ותיאורים מפורטים מה הם מוכנים לעשות למעני ,ואיך לענג אותי.אני חייבת לציין שקבלתי בחילה מכך והגעתי למסקנה שרוב הגברים המצוטטים מחפשים דבר אחד -זיון קל.ולא שיחות נפש וחברים וירטואליים. כדאי שתעשי בדק בית ותתבונני אל עצמך פנימה.הפסיקי לפחוד,כי אחר-כך זה כואב יותר. בהצלחה.(ליבי ליבי איתך-הייתי בסרט הזה כבר-הכל מנסיון)

ronittt1

New member
סתם הצעה..

אם את מתכוונת לעשות כפי שהציעו לך כאן, ולפנות לגישה של עין תחת עין, ולדבר עם מישהו, שיכול להיות שזו הדרך, אני לא שוללת, אבל חשוב מאוד לדעתי שהוא לא יבין שזה נעשה מתוך כוונה כזאת. ולא לומר משפטים כמו: "אתה לא מספר לי עם מי אתה מדבר, אז אני לא אספר לך", את צריכה לעשות את זה בתחכום, שיבין שאולי את מדברת עם מישהו...

ארני28

New member
פשיטת הרגל של מוסד הנישואין...

מהי בעצם מהות הנישואין אצלכם ואצל דומים כמותכם? תסתכלו על הסיפור ,הדבר ממחיש בדיקנות את נפילת מוסד הנישואין החילוני-ליברלי... מובן הוא כי הנט רק מחריף את הבעיה... הפיתרון היחיד הוא פשוט לא להכניס את הנט לבית ובמידה וכן ...לשים לב לאן גולש הבעל ...

kill bill1

New member
משחקי אמון

אני אולי צעיר ממך בכמה שנים , אבל אני מוכרח לומר לך שאת עשית טעות מאד חמורה , איך שאני רואה את הדברים יש לך פתרון 1 בלבד והוא משהו שאני לא חושב שיש לך אומץ לעשות אותו אבל זה הפתרון היחיד את צריכה לומר לבעלך להחליט את הוא היא כי אם את חושבת שזה רק טלפון וציטוט באינטרנט את ממש טועה ,את חייבת לתת לו לבחור ,אין לך ברירה. החיים זה לא הכל שחור ולבן אבל את חייבת לעשות את זה בהצלחה חמודה.

הסתרה = בגידה

טיטי יקרה! רק על עצמנו אנו יודעים לספר. ומתוך כך, מתוך זוגיות הנמשכת כמעט 30 שנה, הסתרה, מבחינתנו היא בגידה באמון. המסתיר, אולי כוונתו טובה, אבל מעשיו אינם רצויים ועל כן אינם במקום. זוגיות, מושתתת גם ובעיקר על כבוד הדדי. הסתרה איננה ביטוי לכבוד שהוא רוכש לך. אפשרי מאוד שהוא אוהב אותך. אך דווקא אהבתו אליך היא זו שצריכה להניע אותו לשתף אותך בכל הקורה איתו, בוודאי במתחום כזה רגיש כמו הצ'ט, שיחות הטלפון והמיילים. אם הוא חכם, עליו להבין שדווקא "הגילוי הנאות" ימנע את חשדותייך, יגלה את טוהר כוונותיו. ההיפך מזה, רק מגביר את זכותך לעמוד מולו ולדרוש את חלקך בזוגיות ובאהבתכם זה לזו. אין כאן מקום לויתור מצידך. אם תוותרי הפעם - תאלצי לוותר גם בפעם הבאה שמהלכיו יסלימו וכוונותיו תעבורנה מוירטואליה למציאות, בהנחה שוירטואליה מקובלת עליך ומיאות בינו לבינה איננה תואמת את מערכת הזוגיות שלכם, מבחינתך. עמדי על שלך! מאחלים לך את מיטב האסרטיביות! ומקווים שההדורים ייושרו בינכם, על הצד הטוב ביותר והרצוי לשניכם יחד. בהצלחה.

parparit2

New member
ברור!!!!

היית צריכה למתוח את הגבול ברגע שהוא התחיל לדבר איתה בטלפון איזה מין דבר זה שבעלך מדבר אם בחורה אחרת ולכי תדעי על מה....אני מתארת לעצמי שהם לא מדברים על מי ומה אלא על סקס.. תפסיקי את זה לפני שהוא ירשה לעצמו לעשות מעבר למה שאת חושבת שהוא עושה

zarfatyh

New member
הצ'יטוט הוא התוצאה

לא הולכים לטיפול זוגי בגלל צ'יטוט, יש הרבה מעבר לכך. חישבי בכנות מדוע בעלך הגיע למצב של "שיחות נפש" עם מישהי שהכיר בצ'ט, הרי כמו שהיא מספרת לו את צרותיה הוא תורם משלו.זה היה צריך לקרות ואם לא היה מוצא אותה בצ'ט היה מוצא אותה בתור לקופה בסופרמרקט. אמצי לך את העצה שקיבלת כאן, מיצאי לך גבר "ידיד" מהצ'ט או דברי עם חברה בלשון זכר ונראה את התגובה של בעלך - אין גיבורים, קנאתו תבער כקנאתך.

lalaליהי

New member
אם האהבה שלו מתה, הוא לא יקנא!

זה ילדותי ממדרגה ראשונה, להיפך, הוא יקבל לגיטימציה שמש שהוא עושה זה נכון. אין כאן מקום למשחקים ול "אני אראה לו". זה לא הפתרון. הפתרון זה לשבת ולדבר, לנסות להבין, מה חסר לו בקשר עם אשתו שמביא אותו לוירטואליה----ואני מרשה לעצמי לאמר שמירטואליה, כי כמה שזה וירטואלי, הצורך בזה והרגשות הם ריאליים לחלוטין.

bomba90

New member
איבדתי את החברה שלי בגלל קשר כזה

אני איבדתי את החברה שלי בגלל שמישהו החל לדבר איתה באינטרנט. עולות מהסיפור הזה כמה בעיות: 1. בעלך לא מרגיש שלם בנישואין שלכם, אחרת לא היה מחפש ריגושים ברשת. גם אם הם מילוליים בלבד הם מרגשים. 2. חוסר נאמנות של בעלך כלפייך, לזוג נשוי אסור בתכלית האיסור להסתיר זה מזו בכוונה תחילה, כלומר, אם את לא מספרת לאן הלכת ביום מסויים זה תקין, אך ברגע שהוא שואל ואת לא מספרת זה מצב לא תקין בעליל. 3. לא ייתכן שבעלך ייסרב או שאת תסרבי לבעלך לנתק קשר עם ידיד/ה. אתם נשואים אחד לשני בראש ובראשונה, אחד מכן רוצה ידיד/ה אין בעיה, רק שלא יבוא על חשבונכם. במידה והוא עדיין לא מסכים לנתק את הקשר ניתן לבצע כמה פעולות: 1. לנתק את האינטרנט בבית, לא עולה כלום, אבל אפשר להחזיר את האינטרנט למחרת. 2. לרסק את המקלדת, עניין של 50 שקל, עיכוב של כמה ימים. 3. לשבור את המחשב, עניין של 2000 שקל אבל יש השבתה לזמן רב.

O R 3

New member
אתה צודק

אני מסכימה עם כל מה שכתבת לדעתי זוג שיש ביניהם קשר טוב לא צריך מחשב בבית זה דומה לתפוח אדום עם כל הדימויים והפיתויים במיוחד אם אחד מבני הזוג לא עומד בכל סוג של ריגושים אבל הייתי מציעה בימקום לישבור את המחשב להעביר אותו לאחד מבני המשפחה לתקופת מה צינון ואולי....

נ ע מ ה א

New member
זה לעולם חוזר

עד כמה שזה קשה, עדיף לך בלעדיו... אני חושבת שזה שווה ערך לבגידה

אוהבתת

New member
תראי...

אני מבינה את הלחץ שלך..... את הפחד ... ואת הכאב שבדבר! אני ממליצה לך ... לא להיכנס לזה... לתת לו את המרחב... את החופש לנסות....(אם את אוהבת אותו בכלל...) כי אם ירצה יעשה בלי שתדעי, ותאמיני לי את לא תדעי! אם את אוהבת אותו... תניחי לו... עדיף שיחשוב שאת לא יודעת , מאשר יודעת ולא עושה עם זה כלום! אם הוא חשוב לך... שמרי עליו.. אל תפרקי כלום! סבלנות... לא סתם מילת קסם! שתמשי בה! אוהבתת... המון!

netnelaa26

New member
סליחה אבל בעלך מעצבן אותי

אין כזה דבר אם זה מפריע לך הוא צריך להבין אותך מזה מתגעגע לשיחות בצאט חסר לו ריגושים חסר לו עם מי לדבר ? שמעי אנ ילא יודעת מה קורה בקשר איתכן ואם את באמת נותנת מעצמך המון בקשר הזה או לא אני מאמינה שלמטבע יש שניי צדדים אבל הקטע שלדבר עם בחורות בטלפון ממש מעצבן אותי ומגעיל סליח לי אבל זאת התחלה של בגידות ניפלאה הכל עניין של זמן זה אחד הסיבות שאני לא רוצה להכיר אף אחד מהאינטרנט אני לא אומרת שכולם כאלא אבל רוב הסיכוים שזה מה שיקרה במידה ואני אפגוש מישהו מהאינטרנט כמו שהוא הכיר אותי ככה הוא יכיר אחרות ואני לא מדברת על אתרים שאנשים באמת מעוניינים להכיר אלא צאטים למינהם לא מבינה למה צריך את כל הדבר הזה אני יודעת שברגע שיהיה לי חבר אין כזה דבר צאטים ? לא מהצד שלי ולא מהצד שלו כנראה שבעלך לא מבין את זה והקטע שהוא מציב לך אולטימטום ולפרק את המשפחה ממש בוגר מצידו זה רק מראה כמה הוא באמת רוצה את הקשר הזה איתך סליחה כן אבל או שאת חלשת אופי וחס וחלילה לא מתכוונת להעליב פשוט כנראה שהוא ידע להגיד את המשפט הזה כדיי שאחר כך תשתקי ותגידי אוקיי מקובל עליי ולדעתי זה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את לא צריכה לשתוק לו על זה זאת דעתי אם יש לכם בעיות בזוגיות לכו לפסיכולוג שיעזור לכם

אמממ...

גם לי היו קטעים כאלה. אני מנהלת קשרים עם אנשים ברשת וגם התקשרנו אחד לשני לפעמים. אני מרגישה צורך להסתיר את זה מבעלי רק בכדי שהוא לא יקבל את הרושם הלא נכון. אני רק מחבבת את האנשים שאני איתם בקשר, גברים ונשים, ואין לי שום כוונה להכיר אותם מעבר לוירטואליות. אולי אצל בעלך זה לא המצב והוא כן מת להכיר אותה... רק הוא יודע את האמת. מה שאת יכולה לעשות זה לדבר איתו, להגיד לו שאת סומכת עליו, אבל אם יתברר לך שהוא בגד בך את תשפכי לו מים רותחים על האיבר מין כשהוא ישן. חחחחחחח זה בטוח ירגיע אותו מכל מחשבת זדון אם יש לו.

למעלה