צ'טים לא רצויים

47גרציה

New member
הכי טוב

לקשור את הבעלים האלה לעץ בחצר. ושלחצר תהיה גדר גבוהה ושער נעול. אין לזה סוף. מה מותר ומה אסור. אולי כדאי לחפש פחות. מה שלא יודעים לא כואב. אז בשביל מה לחטט כדי לדעת?

seeyou

New member
אז בשביל מה לחטט כדי לדעת?../images/Emo8.gif

בגלל שזה טבע של נשים! המשך יום נעים! keep smiling יוסי

seeyou

New member
ברור!../images/Emo24.gif מה זה גברים?

גברים זה לא רק הגדרה ביולוגית זאת הגדרה חברתית עם הרבה משמעויות כאשר ב"יסודו" הוא לא רחוק מאישה... אם נגבר זה הדגם הראשוני של הבורא - רק כפתור אחד בתמונה הקודמת האישה זה דגם חדיש עם הרבה כפתורים הבעיה שהבורא לא מסר לו את האישה עם הוראות הפעלה

47גרציה

New member
אז אולי

אין קשר בין נשים/גברים. אולי טבע האדם לחטט. אז מה אני? כנראה לא בן אדם

meshi4

New member
סליחה?

לצערי הרבה נשים נרצחו רק בגלל הקינאה והרכושנות של גברים.

seeyou

New member
הרבה נשים נרצחו רק בגלל הקינאה ?

אני בדעה שאסור להרים יד על אישה בכול מיקרה-ובטח לא להרוג אותה לא מתאים לגבר איך היא מתנהגת שתתגרש ממנה. קראתי ביטוי האומר... "אני לא שונא אותך בגלל שאתה כושי אני שונה אותך בגלל שאני לבן.. " אותם נשים שנפגעו נפגעו לא בגלל קינאה של הגברים כמה בגלל התנהגותם, מעשים שלהם.. או ה"מוסר" באותה מדינה מה קורה לנשים הבוגדות בבעלים בחלק מארצות המוסלמיות?

אילת27

New member
זה לא פיתרון

הרי פירצה לבגידה יש בכל מקום ומה עם נשים? הםן לא בוגדות?

טיטי10

New member
גבולות ברורים

קראתי את כל מה שכתבו אחרים בנוגע לבעיה איתה אני מתמודדת. הפתרונות לא היו זרים לי כי שקלתי את כולם . דרך אחת היתה להחזיר באותו מטבע כך שבעלי ירגיש מה שאני מרגישה. אבל אנחנו כבר לא ילדים ומשחקים אני חושבת כבר מאחורי. כמו שאנחנו גולשים באינטרנט כמה שעות כך גם אפשר לצוטט כל עוד שהזמן המוקדש לכך לא מפריע לצד השני. כמובן שתוכן השיחות צריך להיות גלוי וכבר שמעתי על גברים שברגע שהאשה מתקרבת מקטינים את חלון הצט או סוגרים אותו. כאן לפי דעתי יש בעיה וזה דבר שלא קיים אצלי היום כי בעלי הבין את העניין. הגבול בנושא צריך להיות שהקשר חייב להשאר וירטואלי אפילו אם עוברים לאימיילים. רק בדרך כזו. וכמובן גם אם ישנם נושאים אישיים שהחבר הוירטואלי משתף את הבעל ,אני חושבת שלאישה יש זכות לראותם. זה בטח לא מתפרש כבגידה בחבר הוירטואלי ,הרי אף אחד מאיתנו לא ממש מכיר אותו וזוהי בעצם אחת המחלוקת שלי עם בעלי שרואה בעצם ה "הצצה שלי בתכנים של אותה בחורה כבגידה בחברות.-אדיוטי לפי דעתי. בעלי מרגיש שהיא צריכה כתף כדי לפרוק את תסכול גבי הזוגיות הקשה שלה וחשוב לה שרק הוא יידע ולא אני ולצערי בעלי מכבד את בקשתה. אין מעבר לכך כלום-עדיין ,והחשש שלי שהקשר הזה בסוף כן יתחזק ויגיע רגע המפגש. מישהי כתבה שכאשר נשואים זה הקשר האינטימי היחיד שצריך להיות והכוונה היא לא בהכרח לסקס. בעלי טוען שהקשר אותו עכשיו תיארתי עם הבחורה ממש לא אינטימי או שלא נחשב מאיים. הוא אומר שכמו שאני בוחרת את חברותיי בלעדיו כך הוא יכול ולא משנה אם מדובר בגבר או אישה וכאן אני חולקת עליו . הוא טוען שזו ראייה מיושנת. לי אין תשובה מעבר למה שאמרתי. עכשיו פשוט נתתי אולטימטום.ואני מחכה לתשובה

נוGה

New member
את צודקת מאד,המדיה הזו,,,

ממילא נימצאת בבית,מה לעשות? אם בעלך גולש מידי פעם ומנהל סתם שיחות עם נשים וגברים והכל בגבול הטעם הטוב,אז זה בסדר.הבעיה ,שלעיתים אותן שיחות גולשות וחורגות לתחום האישי.(כפי שהבנתי מדברייך)וכאן הסכנה אורבת בפתח,וטוב עשית שהיתחלת להגדיר גבולות, אני רק מתפללת למענך, שבעלך יבין אותך,והוא יסכים להפסיק, מישהו היגדיר את ההתעסקות בצ'טים כממכרים, אני מקווה , שבעלך לא "מכור לצ'טים" אחרת ,,,, ההשוואה שעשה בעלך לגבי בחירת החברות שלך,די מגוחכת וממש לא לעיניין, אם היה מדובר בחברים,,,אבל לא. הצעה קטנטנה, אולי תתחילי גם את לגלוש ,ואולי בצורה זו בעלך יבין שהוא טעה,לפעמים צריך להמחיש לגברים (וגם לנשים) את הדברים כדי שיבינו, . בהצלחה,ושלאולטימטום שהיצבת לבעלך יהיה סוף חיובי.

m i k a3

New member
טיטי , את צודקת ב-100%

להחזיר באותו מטבע זה באמת לא בא בחשבון, צריך להתמודד עם הבעיה, לא לשחק משחקים. קשר של בעל ואשה צריך לדעתי להיות חזק יותר מכל דבר אחר. ובטח יותר חזק מאיזו מישהי שהוא לא מכיר בכלל ומחליט להסתיר מפנייך את מה שידוע לו עליה, כי הוא "מכבד" אותה. זה אפילו מעליב להשתמש בתירוץ כזה! ולגבי הטענה של בעלך שכפי שאת בוחרת את חברותייך בלעדיו,כך הוא יכול ואין זה משנה אם מדובר בגבר או אשה- את יודעת מה אולי זה נכון,אבל לא ברשת! אלא בחיים, אם נגיד את מתיידדת עם עמית לעבודה, או בעלך עם בחורה.וכשאין מה להסתיר, אולי זה בסדר. אבל לכי תדעי, אם הבחורה הזאת יודעת בכלל שהוא נשוי!! אל תתפשרי בנושא, אני מדברת מנסיון.וזה שבעלך ממהר לאיים בפירוק החבילה, מראה כמה הקשר חשוב לו. תעשי חושבים טוב טוב. זה נורא, אני יודעת. אבל אם הוא מחפש לו הרפתקאות עם נשים ברשת,אולי עוד מעט הוא יחפש את ההרפתקאות מחוץ לרשת. זה הכול. מקווה שתחליטי מה שטוב בשבילך!!

רוזט

New member
טעות חמורה לחשוב ש.....

שעדיין לא היה כלום לבעלך עם האישה הוירטואלית, קשה לי להאמין שלא היה כלום, אני אישית מצ'וטטת והרבה גברים נשואים מציעים להפגש, ומוכנים לבוא ממרחק רב, חוץ מזה דווקא בגלל שבעלך מתכת איתה באופן קבוע , זה צריך להחשיד , ושוב אני לא רוצה להכאיב לך אני כמעט בטוחה או אפילו בטוחה שהוא נפגש איתה, מכמה סיבות.: 1] במשך הזמן נקשרים וירטואלית, 2] הסקרנות הורגת,וודאי בעלך היה צריך לראות מי הבחורה , 3] עם כל הכבוד לך, אך כנראה שבעלך גם מצא למי לגלות את סודותיו, ולמי לספר מבלי לקבל תגובה חריפה תחשבי על זה ותהייה תקיפה

רונתי

New member
מה פתאום!!!

פורום זה פורום כללי, חוג ארובי-בעיקר נשים,צאט-פלירטוטים אינטימיים!!! אני מזמינה כל אחת ואפילו כל אחד להכנס לצאט בשם של בחורה ולראות מה הולך שם- שלא יספרו סיפורים אין שם אף אחד שסתם מעביר את הזמן!!!!

moribat

New member
כבר חרצת את דינם

של כל הבחורות שגולשות וכל הבחורים. כאילו עשית סקר ושאלת את כולנו...לא זכור לי שהשתתפתי בסקר כזה... מי שמעוניין ו"מחפש" לא זקוק לגלוש, אלא יכול לבגוד בכל מקום. אז אולי זה בעיקר בראשך..?

נוGה

New member
שתיכן צודקות,וכ'כ למה?,,,

צ'טים,זו מלכודת,והזמינות שלהם לכול אחד די מפחידה.ישנם חכמים שמצליחים לגלות את המלכודת בעוד מועד ולהחלץ ממנה בזמן.מדובר בגברים שניכנסים לצ'ט בשביל השעשוע או מתוך סקרנות,ולא מתוך כוונת "זדון".האהבה והמחוייבות שלהם כלפי האישה והילדים מעל לכל, ,מה, שאין כן עם גברים,שיש להם נטייה לבגוד. כמובן שהם יכולים לבגוד בכל מקום ,אלא שהצ'ט הוא זמין ונוח, כמין פגישה עיוורת וירטואלית שגולשת למפגשים אינטימיים בחיים.הם לא צריכים לבזבז הרבה אנרגיה וכסף כדי ללכוד את הקורבן. לא מזמן בתוכניתו של אמנון לוי שמענו על מפגשים שהיתנהלו בין גבר בן 50 לבין ילדה בת 13.שהיתחילו בצ'ט,,,והסוף מוכר לכולם.

רונתי

New member
moribat

אני לא זקוקה לשום סקר, כמו שכתבתי, הייתי כבר בצטים וראיתי לבד מה כולם רצו, חשבתי אם בעלי כל כך נהנה שם, והוא הפליא בשבחי ה"חברה" שם, אז בטח זה יעביר לי שעה בכיף, אבל הייתי צריכה להתנצל בפני כל מי שפנה אלי על בזבוז זמנו כי אני לא מעונינת להפגש, להחליף טלפונים או תמונות, בקשות שהגיעו די בתחילת הציטוט. אני ממש כבר לא מדברת על כל אלה שמחליפים את שיחות הסקס בתשלום בשיחות לוהטות בצאט או כמו שקוראים לזה היום- סייבר סקס- כיוון שכמעט כולם הוליכו אליו. אז למה בדיוק אני צריכה לשאול אותך? מה את נכנסת לצאט וממגנטת מיד את כל הבחורים ששם לא בשביל פלירטוט? מצטערת לא קונה. הנקודה השניה שאני רוצה להעלות, היא בעיה שכבר דנו עליה באריכות בפורום הזה- כל שיחה תמימה שנעשית חמימה ולאט לאט גולשת לאינטימיות, ואז מרגישים כמה הצד השני מבין אותנו ונעים לנו לשוחח, ואז אולי סתם נפגשים לכוס קפה ומשם הדרך קצרה לרומן, ככה פתאום בלי שחיפשנו , בלי שהתכוונו בכלל.נכון שבכל מקום אפשר אבל אני טוענת שבצאט בלי להתכוון נסחפים מכיוון שהקשר מתחיל משיחת נפש.

meshi4

New member
אגב.

הסכמתי עם דברייך.מנסיוני הקצר בצ'אט.אם אישה לא תרצה סוג כזה של שיחה .זה לא יקרה.

meshi4

New member
ועוד דבר.

בכל מקרה אסור לעשות הכללות.יש אנשים נחמדים ומנומסים.יש את גסי הרוח .שמצאתי את עצמי "מטיפה ומחנכת"עד שלמדתי לומר מיד בהתחלה לא מתאים לי סגנון כזה.והספיק לי נסיון קצר.כדי להיגמל מהצ'אט.

למעלה