צ'טים לא רצויים

אה! יש לי עוד רעיון..

והפעם יותר פראקטי. תעשי לו את אותו הדבר!!! תתחברי לצאט, תכירי מישהו, תדברו בטלפון, ושבעלך יגיד משהו תגידי לו בדיוק מה שהוא ענה לך! זה יתן לו קצת פרופורציות על מה שאת מרגישה. אם הוא אכן נאמן לך הוא לא יחשוד בך, אבל אם הוא יתחיל להזיע, תדעי שהוא לא בדיוק טומן ידו בצלחת...

netnelaa26

New member
אני לא חושבת שזאת השיטה

מה אנחנו משחקים בחתול ועכבר? הם בעל ואישה לא חברים למרות שגם בחברים לא משחקים בשטויות כאלו לדעתי גם כאשר את בזוגיות עם זה חבר ועם זה מעבר צריך להבין שלפעמים אנשים צרכים לוותר למען הבנאדם שהם אוהבים ככה זה בחיים אם יהיה לי חבר שהוא יגיד לי שמעי הידיד שלי לא מוצא חין בעניי בגלל א. ב. ג. ד. ה. ו. והוא דלוק עליך וזה מציק לו אני אנתק את הקשר איתו אבל אני אבדוק את הכל לפניי בכדיי לדעת שזה באמת נכון כי אם זה היה הפוך הייתי מצפה שיבין אותי. swinging on the moon תראי זכותך לעשות מה שאת רוצה אני לא חושבת שזה רע השאלה היא עם בעלך עושה את זה גם מה תרגישי? איך תרגישי? זה יציק לך ? אם יש הבנה בניכם אז סבבי אבל עצם זה שאת שומרת בסוד סביר להניח שאת מכירה את התגובות שלו ..... וכנראה שזה יציק לו אחרת לא היית שומרת על זה בסוד

shiritavlin

New member
../images/Emo18.gifמאיפה להתחיל...

אויי אויי אויי מאיפה להתחיל. יש לי כל כך הרבה מה להגיד לך שבא לי לתת לך את הטלפון שלי וזהו. גם אני נבגדתי והתרסקתי, ואז פניתי ביאושי לצאטים ונכנסתי למשחק וזה בדיוק המוקש, ברגע שטועמים נופלים. ואין גבר שלא מרגיש "מוזנח" "משועמם" "חסר ריגושים" , גם אלה שממש אוהבים את האישה שאיתם. בכל אופן כך כולם אמרו לי. אז מתוקה תשכחי ממה שהוא אומר ומהסיבונים שלו. אני חותמת לך כמצוטטת מומחית שכבר מהלילה הראשון איתה "על המסך" הוא טעם. אין מצב שלא. או שאת סוגרת לו את הברז ואת המחשב . מה שלא פותר כלום כי תמיד יש מאיפה לגלוש. או שאת מסבירה לו שהוא מכור ושזה הכל אשליה וללכת לטיפול דחוף. דרך אגב אני התגרשתי. מאחלת לך בהצלחה מכל הלב

תגובה לטיטי

טיטי! קראתי את מה שכתבת בעיון רב, אלה שאני מהצד השני, בתור האישה שחיפשה לה ידיד מהצאט שהפך לשיחות טלפון אני יודעת למה אני חיפשתי את זה ואני יכולה להבין אותך והייתי רוצה שבעלי יראה את הדברים האלה ויבין מה הלכתי לחפש לא בגדתי ואני בחיים לא יעשה את זה אני לא הטיפוס אבל חסר לי חום ואהבה בבית דברים שמה לעשות קורים לכולם ולכן חיפשתי לי ידיד נפש כזה סודי... אני לא מצדיקה את זה אבל הוא נותן לי אוויר לנשימה, הוא האוזן הקשבת שאין לי בבית... אני מחפשת בו את מה שחסר ומנסה להסביר לבעלי שרק זה מה שחסר. לכן אני אומרת על תסכימי לזה תנסי לפתור את בעיית הזוגיות כי הזוגיות חשובה... אני כותבת לך כי הכי בעולם הייתי רוצה שבעלי יראה ויקרא את מה שאני מנסה להגיד לו... אני מאחלת לך בהצלחה ומילת הקסם שלי היא לא לוותר.

shiritavlin

New member
ידיד נפש? הארי וסאלי?

ליבלובית מתוקית סליחה כן, אבל מדובר פה בשנה!!!!!!! אני לא מכירה עוד אף גבר שבין רגליו ... את יודעת מה.... והוא סטרייט ואף נשוי וכנראה לא כל כך באושר, שיתפקד כידיד נפש בלבד. לא קיים . סורי. ולמה ההסתרות והשיחות הסודיות. על מה נראה לך הם מדברים? על הבורסה ועל המקדמות שלא שילמה למס הכנסה? עם כל הרצון להבין את הצד שלך. גם אני שם כמעט כל לילה. ומה שזה מריח, זאת התאהבות אסורה ומתוקה, סקס פראי ולא חוקי שכמובן יותר טעים, ובקיצור שברון לב קטלני לכולם. את האמת מאז הצאטים ירד לי כל האוויר מהגברים בכלל וממוסד הנישואין בפרט. פשט את הרגל. זהו. קפוט. גם ככה זה משהו שכל הזמן צריכים לעבוד ולשמור עליו הגחלת הדורשנית הזאת, אבל עכשיו עם הפיתויים והאפשרויות האינסופיות לפתחי מילוט. קרב אבוד. המיואשת...

adifortwo

New member
אני גם נשואה עם ילדים

ומאוד אוהבת לצ'וטט עם כל מיני אנשים - גברים ונשים כאחד - עם גברים אף פעם לא קרה שלא הגענו לדיבורים על סקס כאלו ואחרים . מעצבן אותי שגברים תמיד מגיעים לסקס בסופו של דבר . לא פעם קרה שהוצאתי גבר מביתו בשעת לילה לא סבירה ולו רק כדי לספק את היצר הרע בתוכי שאם הוא מתכוון לבגוד באישתו אז מגיע לו . כמובן הם תמיד נשלחו לכתובת שגויה . אני ובעלי מאוד פתוחים בכל נושא שהוא , הוא לא מסתיר ממני דבר וגם בטוחה שהוא לא עושה משהו שעלול לפגוע בי . הצעתי לך , הציבי לו גבולות , יגיע הרגע שהם ירצו להיפגש , אל תשכחי שהוא גבר שנותן את כתפו לכל מכאוביה של אשה אחרת והיא מצידה טוב לה עם זה . היא לא תהסס לעשות כל צעד אם היא תדע שזה יעשה לה טוב . או את או היא !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

טיטי10

New member
תגובה לליבלובית

אין לי בעיה אם יש ידיד נפש דרך האינטרנט לי יש כזה כבר 4 שנים!!! אבל בעלי יודע עליו הכל .כל מה שאני אומרת לו וכל מה שהוא אומר לי. אין סודות בשום כיוון .לא אמרתי מעולם לחבר הזה שבעלי קורא ורואה כי זה ברור לו שככה זה. גם אישתו מהצד השני היתה שותפה מידי פעם לשיחות שלנו כך שזה בסדר. אני יודעת עליו דברים אישיים -מה שבינו לבינה שהוא סיפר לי ורצה את עצתי. אבל בעלי יודע מה קורה. ואם במקרה הוא לא ראה איזה מכתב אין לי שום בעיה לספר לו כי מבחינתי שנינו נחשבים לאחד.וכך רציתי שהוא ירגיש והוא לא שלם עם זה. הוא טוען שהיא לא רוצנה שאני אדע. אם ידיד הנפש שלך נוהג כמו בעלי והקשר שלכם פוגע בזוגיות שלו, איך היית מרגישה???

O R 3

New member
מספיק עם התמימות

לדעתי ומנסיוני צריך מלחתחילה לא לתת לקשרים כאלה ליגדול ולהיתפתח כי כל שיחה בצאט מחברת וכל פעם עולים שלב ואז זה עובר לטלפון ובהמשך למיפגש ואי אפשר לעצור את זה אפילו אם בעלך יגיד שהוא אוהב רק אותך זה לא ימנע מימנו לנהל רומן מהצד זהו רק מישפט להרגיע אותך ולנסות לבלבל אותך ולהרחיק אותך מהאמת והשיחות בצאט זוהי אפשרות קלה ליצירת קשרים ולדעתי זוג נשוי לא צריך את הצאטים זה מביא רק צרות את הדיבורים והקישקושים שישקיע בך ואת המילים היפות יגיד לך ואם לא אז שילך........ כל עוד את צעירה ויכולה להכיר מישהו אחר לקשר בריא יותר

מעשים מעידים על צורך

השיחות הן רק סימפטום ולא הבעיה נסי להבין על איזה צורך עונות השיחות כשהוא יכיר בצורך ותמצאו יחד מענה מתוך הזוגיות שלכם הבעיה תפתר אני מאחל לך בהצלחה

גליגולי

New member
מבינה אותך מאד

שלום לך, אני מבינה אותך מאד אך אני בעצם במקום בו נמצא בעלך. אני אוהבת לצאטט, יוצרת קשרים וירטואליים עם גברים, גם משוחחת לעיתים בטלפון. יש בזה המון קסם, ריגוש, אבל לא בוגדים כי הכל וירטואלי. אני מבינה את הרגשתך, גם בעלי מודע לציטוטי ולשיחות הטלפון, אומנם מפריע לו, אך הוא יודע שאין מה לעשות, הוא בוטח בי והוא צודק בכך. הכל נותר בגדר הפנטזיה, בגדר הוירטואליות, וההפך, הזוגיות שלי עם בעלי נעשית טובה יותר, כי ביננו, פנטזיות כלשהן אני מיישמת על בעלי... תראי, המדיה הזו ממכרת מאד, אך לאט לאט זה דועך. תהיי סבלנית, עם ראש פתוח, סמכי על בעלך, אולי תכנסי גם את לצאט...מה את אומרת? חיוך.

טיטי10

New member
תגובה לעוגת מילפה

גם על העיניין הזה חשבתי רבות. כנראה שחסר לבעלי משהו והוא משלימו ברשת. לפני שהיה אינטרנט אז הוא ישב על המחשב ועבד -פשוטו כמשמעו .הוא התלהב מהעיניין והתחיל ללמוד שפות תכנות וככה זה פשוט המשיך. הוא מצא תחביב שמשך אותו אליו. לפני המחשב את הזמן הפנוי היינו מעבירים בשיחות וגם בצפיה משותפת בטלוויזיה. לאחר שנכנס המחשב הוא בחר להחליף את זמן הצפיה המשותף בטלוויזיה שזמן האישי שלו עם המחשב . לא אהבתי את זה אבל הוא טען פתאם כי הטלוויזיה משעממת אותו. וכך גם היום .הוא טוען שאני רואה טלוויזיה אז משעמם אותו. לטענתי שזה מה שהיה פעם הוא עונה שעכשיו הטלוויזיה כבר לא מעניינת אותו בעבר. הצעתי לו שטלוויזיה היא משהו שעשינו יחד אז כדאי שנשב ליד המחשב יחד. בעלי לא סירב אבל לשבת ליד מחשב בחיבוק ידיים ולראות מה אחר מקליד זו לא בדיוק הנאה וכשרציתי אני לענות משהו בעלי באיזה שלב היה קם ואומר קחי את המחשב אנ הולך לישון. התחושה היא שכנראה משעמם לו אבל אני לא חושבת שאני אדם משעמם , פשוט הוא נסחף ולא רואה איזה עוול הוא גורם. אין לי בעיה שגם את הזמן הפנוי שלנו נחלק גם לזמן אישי לכל אחד והוא יישב במחשב אבל לא מעבר לזה. את הקשר הטלפוני שינתק ו אם הוא אומר משהו באינטרנט הכל גלוי ולא מעניינת אותי שום שבורת לב זו או אחרת שזקוקה לכתף. יש מספיק יועצים מובטלים במדינה . בעלי לא צריך לקחת משרתו של אף אחד ועוד בהתנדבות (קצת ציני אבל זה פשוט מתסכל)

קצת קשה

מכיוון שאני לא מכיר את בעלך קשה לי להציע כיוונים אבל בכל זאת אתן כמה דוגמאות בעקבות כל מיני שינויים באדם, (תעסוקתיים , תפישתיים, או כל שינוי אחר), מתעוררת בו לפעמים תחושה של חוסר הערכה כלפיו, הרגשה שלא זקוקים לו, אין לו סביבה להשליט בה מרותו, רגשי נחיתות ועוד מיני תחלואות. קשר עם אדם חלש יותר מספק לעיתים תחושות המכסות על בעיות אלה. כמו שאמרתי אני לא מכיר את בעלך או אותך או את סיפור חייכם ולכן אני מדבר בכלליות ומביא דוגמאות מעטות, לא בהכרח נכונות לגבי המקרה, שמסבירות כוונתי. מחצי משפט שרשמת (שבורת לב זו או אחרת...), אולי את לא מספיק נזקקת. לא שאת צריכה לההיפך לכזאת, אלה לברר למה בעלך מרגיש צורך לייעץ ושמישהו יהיה תלוי בו, (שוב לא בטוח שזה המקרה) ,לרוב הצורך יעיד על חוסר ביטחון, הערכה עצמית נמוכה,(גם אם האדם לא מרגיש כך) כל מיני חסכים באישיות, שאפשר לתקן ברגע שמבינים מהותן.

BeatAddict

New member
אני מצטער...

אבל לא משנה אם מערכת היחסים שלה עם בעלך אפלטונית או לא, את תסבלי מהקשר הזה ותסבלי ממנו הרבה. כשאנשים נפגשים ברשת ואז מעבירים את מערכת היחסים שלהם למישור הפיזי (פגישות על בסיס יומי, יציאות בסופישבוע וכו' כמו שעושים חברים שנפגשו בבית הספר או בעבודה או בקולנוע או בבורגר ראנץ' או ב... טוב אני חושב שהבהרתי את הנקודה) אז אין בעיה. הבעיה היא שמערכת יחסים וירטואלית היא מערכת יחסים בלי קשיים, זו חברות שאתה יכול לנתק. יש כאלו שיגידו שחברו כמעין זו אינה אמיתית אך לא כאן טמונה הבעיה. הבעיה היא שכשאדם מפתח רגשות לחבר אינסטנט שהוא יכול לכבות ולהדליק הוא יעדיף לעתים את הקשר הזה על קשר אמיתי ופיזי בו צריך להתמודד עם קשיים כל פעם שהם עולים ועם האדם כל הזמן, ולכן במקרה שיצטרך לבחור הוא עלול לא לבחור בך אפילו שאת אשתו. אני מדבר מניסיון אישי בלבד, יכול להיות שבעלך אינו כמוני, יכול להיות שהוא לא יבגוד אבל זו לא הנקודה... אני במקומך הייתי מתחיל לדאוג ברצינות... לצערי אין לי עצה לתת מכיוון שהסיפור שלי לא נגמר טוב ואני לא יודע איך היה יכול להגמר טוב יותר... אני מצטער

קרן210

New member
והסיפור מזוית ראיה שלי

אני הכרתי את בעלי מצ'ט. התחתנו לפני חודשיים. כשהיינו חברים נכנסתי במקרה לדפי ההיסטוריה של האינטרנט וראיתי שהוא נכנס לצ'טים ולתוכנות הכרויות ניסיוניות. הערתי לו על זה והוא הכחיש מכל וכל שזה הוא, הבלגתי אבל זה תמיד ישב לי מאחורי הראש החשד והתחלתי לבדוק את הפעילות במחשב מידי פעם ומאז אותה הפעם לא מצאתי כלום עד ש... לפני כמה חודשים חברי היקר קרא לי ואמר לי לראות איזה אתר מגניב יש- שנקרא "חברה" ובו ניתן לדבר עם כל מיני אנשים במצלמות (כמו במסינג'ר) וכמו כן ניתן לדבר ולמצוא חברים מהתיכון צבא וכו... חשבתי או קיי נחמד באמת וראיתי שהוא לא משתתף בשיחות האלה אלא רק מסתכל היוזר ניים שלו היה מחובר למייל הישן שלנו ששם הוא קבל מסר שכתבו לו הודעות אני מידי פעם נכנסתי לבדוק שם דואר ולפתע ראיתי ששמות של כל מיני בחורות מופיעות שם נכנסתי לתא דאר שלו באתר וכמובן שכל ההודעות היו מחוקות. נכנסתי לדאר היוצא- שכפי הנראה לא ידע שהיה קיים שם והופה ראיתי את כל ההתכתבויות שלו עם בחורה נשואה שגרה בחו"ל העובדה שהקשר הוא וירטואלי לא פיצתה על המילים שנכתבו שם כגון- חושב עליך כל הזמן, אוהב, מתגעגע וכו... כשפניתי אליו עם המידע בכעס הוא נבהל, הודה שנסחף ושבחיים לא יכנס יותר לצ'טים וכנ"ל הוא אף הודה לי שהמצב התגלה עכשיו ולא נמשך כך כי המצב יכל להחמיר... מאז הכל שקט ונראה לי שאת הלקחים הוא הבין דבר שלא נראה לי שקורה במצב הזה! בעלך לא מודה שמשהו לא בסדר ולא מתכוון לעשות משהו בנידון ומניסיון המצב אצלכם רק יחמיר. את לא מעמידה אותו מספיק על חומרת המצב והוא חושב לעצמו- אם היא לא חושבת שמה שאני עושה כ"כ חמור אז כנראה שמותר לי להמשיך הוא יסחף ויעמיק את קשריו עם אחרות ואת בסוף תמצאי את עצמך מאחור ולא תדעי איך הגעת למצב הזה קחי את עצמך בידים, תציבי אולטימטום ברור שיזעזע אותו כי כנראה זה מה שצריך הוא מנסה אותך ובודק את הגבולות שלך והמשפט שאמר- אם את רוצה תפרקי את החבילה, זה בידים שלך, רק מועיד על זה אם את תהיי חלשה הוא יהיי חלש ממך! ת ת ע ו ר ר י

ס פ ו ר ט

New member
אז מה תעשי טיטי10?

אני שואל, וממשיך את אותו דיון, אני רוצה לעזור ! תודיעי לנו מה את מתכוונת לעשות?

דבר אחד לא הבנתי אני רק צופה כן...

איך זה שבעלך מצו'טט בצי'טים, ואת לתומך מרפרמת בפורום...!!!

למעלה