חומד זה הכל במחשבה
שהייתי בת 27 והיה לי המון אחריוןת בעבודה וגם הייתי מפרנסת יחידה בבית של 5 נפשות הלכתי עם אחותי ז"ל לקניות , היא אמרה רגע אחותי מחכה לי נדבר מחר אמרו לה מב זו לא אמא שלך ? , לפי התחת הי\א בת 50 קצת אחרי זה עשיתי דיאטה ירדתי במשקל, אבא שלי התחיל לעבוד ירד ממני הנטל הכלכלי קצת וגם בעבודה הקלו עלי מעט , וכל העולם נפתח לפניי ושיניתי את חיי שהייתי בת 30 התחיל איתי בחור בן 18 שאל אותי מתי אני עולה לשמינית ובגיל 30 הצטרכתי כל פעם להציג תעודות עי חשבו שאני מתחזה לרס"ר במדים אפילו זכיתי בהתערכות עם חברים לכתה היו בטוחים שאני שוחרת כלומר לפני גיום התחתלתי לצאת עם חבר הלכתי עם שני צמות , אז שאלו את החבר מתי אני מתגייסת יקרתי הכל בסמחשבה , כיום אני נראית יותר רעננה וצעירה ממה שהיתי אז הכניסה לארינטרנט בכלל עזזרה לי להיות קלילה יותר וצעירה בראש .וכיום אין לי גיל , אני יכולה להיות בגיל שבא לי החופש הנפשי עושה את המראה, היום שבא נהג המונית לבית החולים לקחת אותי הביתה אמר לי שנעשתי חתיכה את מה שאת משדרת , אולי התץקופה האחרונה קצת קשה לך ולכן את מרגישה ככה ? אם תעשקי בפעילות גופנית, תנשמי עמוק כמה פעמים ביום , תקבעי לך זמן ביום לשיר ולצחוק כמו תרופה את תרגישי בעור ובאור של הפנים את הרעננות של הגף . בהצלחה אישה נחמדה עם פוטנציאל להמון אור כבר היום . אל תחכי לפנסיה תתחילי כיום , אז שתצאי לפנסיה תהיי פעילה וספורטאית לדוגמה