צומת החמישים

בוקר טוב

מממ ערדי... התקציב שלך נמצא באיזור השמים? ראבאק, ואני לא ידעתי. את חושבת שתוכלי לתמוך בי?

maxima

New member
עברתי מזמן את החמישים.....

מה שחשוב הוא איך מרגישים ומה עושים עם עצמנו אני יודעת שהחיים יכולים להסתיים בכל גיל אם בפיתאומיות ואם בסבל ארוך לכן לא חשוב הגיל...חשוב לשמור על הבריאות לנצל את החיים לעשות מה שאוהבים אם בעבודה ואם בתחביבים.

אשרייך מקסימה אשרייך ערדניקית../images/Emo140.gif

אני במשבר גיל מגיל 40 זהו....לא מקבלת את גילי שונאת אותו שונאת את המראה.. שונאת את הזקנה שמגיעה בצעדיי ענק.... שונאת את אי היכולת שלי לעשות דברים כמו קודם..שונאת שונאת את הזיקנה.. חושבת על זה שאיך שהזמן עף עף פשוט עף...

maxima

New member
קליאו חמודה...את צריכה לשלנות את קו המחשבה

שלך...לחשוב יותר חיובי את הגיל אי אפשר לעצור אבל אפשר להנות ממנו אני עושה יום הרבה יותר מאשר לפני 10 שנים

כמו שכבר אמרתי אשרייך מקסימה את יודעת שאני

מקנאה בך בהרבה תחומים בחיים...אבל אני מסתכלת ורואה ומנסה לשנות את קו החשיבה שלי...אני יודעת שייצא לפנסייה יהיה טוב יותר..כי יש לי המון תוכניות לעשות המון....ללמוד,,לטייל,,,לעשות כל מה שאני אוהבת,,,,

חומד זה הכל במחשבה

שהייתי בת 27 והיה לי המון אחריוןת בעבודה וגם הייתי מפרנסת יחידה בבית של 5 נפשות הלכתי עם אחותי ז"ל לקניות , היא אמרה רגע אחותי מחכה לי נדבר מחר אמרו לה מב זו לא אמא שלך ? , לפי התחת הי\א בת 50 קצת אחרי זה עשיתי דיאטה ירדתי במשקל, אבא שלי התחיל לעבוד ירד ממני הנטל הכלכלי קצת וגם בעבודה הקלו עלי מעט , וכל העולם נפתח לפניי ושיניתי את חיי שהייתי בת 30 התחיל איתי בחור בן 18 שאל אותי מתי אני עולה לשמינית ובגיל 30 הצטרכתי כל פעם להציג תעודות עי חשבו שאני מתחזה לרס"ר במדים אפילו זכיתי בהתערכות עם חברים לכתה היו בטוחים שאני שוחרת כלומר לפני גיום התחתלתי לצאת עם חבר הלכתי עם שני צמות , אז שאלו את החבר מתי אני מתגייסת יקרתי הכל בסמחשבה , כיום אני נראית יותר רעננה וצעירה ממה שהיתי אז הכניסה לארינטרנט בכלל עזזרה לי להיות קלילה יותר וצעירה בראש .וכיום אין לי גיל , אני יכולה להיות בגיל שבא לי החופש הנפשי עושה את המראה, היום שבא נהג המונית לבית החולים לקחת אותי הביתה אמר לי שנעשתי חתיכה את מה שאת משדרת , אולי התץקופה האחרונה קצת קשה לך ולכן את מרגישה ככה ? אם תעשקי בפעילות גופנית, תנשמי עמוק כמה פעמים ביום , תקבעי לך זמן ביום לשיר ולצחוק כמו תרופה את תרגישי בעור ובאור של הפנים את הרעננות של הגף . בהצלחה אישה נחמדה עם פוטנציאל להמון אור כבר היום . אל תחכי לפנסיה תתחילי כיום , אז שתצאי לפנסיה תהיי פעילה וספורטאית לדוגמה

maxima

New member
קליאו...פעם נתתי לחיים להוביל אותי

היום אני מובילה את החיים שלי

קליאוש את צריכה להיות גאה

על איך שאת נראית...ומתפקדת...שלא תביני לא נכון....את חושבת שלעיתים אני לא חשה תסכול?...בעיקר במה שקשור לפעילות ספורטיבית..שהגוף כבר לא גמיש כמו פעם..אבל אני מודעת לשינויים שמתחוללים בגוף. מנסה לשמר את הקיים ..על ידי אורח חיים כמה שיותר בריא...ן מ ש ל י מ ה...עם המציאות...אגלה לך סוד....בימים של הג'יפה....אני עוברת בגינה שליד הבית..שם יושבים קשישי השכונה..ואז אומרים לי,,,שלום מיידלע...כמה את יפה..מה את כבר סבתא מיידלע? אויש..חבל שאני לא צעיר יותר ...תצחקי..זה עושה לי קצת טוב...

נזכרתי עכשיו ..אתמול הייתי אצל הרופא שיניים ע

עם אמא שלי..והרופא מסתכל עלי ואומר לי "רואים שהיית יפה פעם" אומרים לי את זה בזמן האחרון די הרבה.. ובאותו רגע יש לי חשק להכניס לו אגרוף..
אבל אחרי כמה דקות אני צוחקת

emmy5

New member
קליאו,הגיל רשום בראש ..אם את מאמינה שאת

צעירה או זקנה .. זה בא מי הרגשה הפנימית שלך .. למדתי מאמא שלי , ואני מלמדת את הבת או הנכדות שלי .. אני עצמי בת 20 ..וחושבת אם להוסיף עוד שנה או עוד פלוס .. בגיל שלך את תינוקת . תטפלי ביופי שלך ,את יכולה להיות יותר יפה מי שנה לשנה .הכול בראש ..תנסי ..תחייכי ..אני מדברת עם המראה.. לפעמיים אני כועסת , אבל בדרך כלל ..אני צוחקת לעצמי .. ופלא "אני יפה" ברור ,הכול יחסי .. קליאו יקרה , אני סבתא בת 20+ הרבה פלוסים

ben 911

New member
קליאופטרה מונאמי../images/Emo140.gif את רק בת 20 עם 30 שנות

נסיון..
עד מאה ועשרים... אל תקחי ללב... נשים בוגרות הן הכי הכי יפות, מושכות, סקסיות, מעלפות.

maxima

New member
ערדניקית....האם עצם העובדה שאת שונאת

שונאת את נמראה הגחל והזיקנה עושים לך טוב? אני בטוחה שלא לכל גיל יש את האיכויות שלו וצריך לנצל אותם כבר כתבתי שאת הזמן אי אפשר לעצור אבל אפשר להנות ממנו אז תמצאי את הדברים המהנים ןתראי שהגיל לא יהיה כל כך חשוב

למעלה