צומת החמישים

MARCKO POLO

New member
צומת החמישים

נשים וגברים מגיעים לצומת הזאת מכיוונים שונים, תחושת האמצע זהה / שונה?

אני טרם הגעתי לצומת הזאת

בגיל 40 היה לי משברון של כמה ימים , מין תחנה כזאת של חשבון נפש .. האם אני היכן שאני רוצה להיות? מה ציפיתי להשיג ?מה השגתי? ... יש לי הרגשה, אם כי לא מוחלטת, שאת האקס שלי תקף משבר גיל ה-50 וחלק מהפרידה שלנו קשורה בזה. כנראה הסדקים ביננו היו מקודם אך כשהוא היה בן 50 הוא התחיל לבדוק יותר ולחפש יותר וכנראה גם למצוא
מה לא טוב לו בבית.

MARCKO POLO

New member
אהה ציפור זה כמו רעידת אדמה

רעידות קלות לפני הבום הגדול ואחר כך AFTER SHOCK?

ben 911

New member
צומת לב שתודה לאל עד כה הכל בסדר..

גיל שמיל הכל שטויות.. מאחר וחבר טוב שלי נפטר בגיל 40... כל יום שחולף אצלי מתקבל בברכה... ומדי בוקר בראותי שאני מתעורר בריא ושלם... אני מפריח נשיקה השמיימה כלפי הקדוש ברוך הוא. לפעמים תפרחת הנשיקות מלווה בתפילה חרישית, אך בקול בטוח : מודה אני לפניך מלך חיי וקיים שהפחת בי נשמתי אמונתך..

ben 911

New member
כן...הרעיון ברור. ../images/Emo3.gif

ואם גם אתה נושא תפילה הבוקר...אשריך.

פעם שהייתי צעירה יותר שהייתי

מדברת עם אמא שלי ומתחילה עם "הקיטורים" היא ניסתה לנחם אותי ואמרה: תגידי תודה לאל שאת קמה כל בוקר."..וכ"ו הייתי כועסת עליה..למה אני צריכה בגילי להודות לאלוהים שאני קמה חיה כל בוקר. מה אני איזה זקנה הייתי אומרת?..כיום כשאחות ,חברה שעבדה איתי נפטרה לפני שנה פתאום משבץ בגיל 56...או אותו אח בן 50+ ששוכב בימים אלו בבית חולים עקב מפרצת במוח ומשותק בפלג גוף שמאלי...אני אמנם לא מפריחה נשיקות השמיימה [עדין לא בטוחה אם אלוהים זכר או נקבה לא אוהבת לנשק נקבות] אני בכל זאת מודה לו /לה..שם למעלה..[וגם קצת לעצמי]שילדיי נכדיי בריאים...ושאני קמה כל בוקר [למרות הלומבגו] ומתפקדת..ורוקדת..ועובדת..אוהבת..ו............................................................

שירקאן12

New member
קצר ולעיניין בן.../images/Emo45.gif

עברתי את הצומת ולא חושב על כך. מאמץ את דברי בן. וכן צהריים טובים לכם ובעיקר לכן.....

בן..כייף לשכנה שלך מלמעלה

בטח היא כל בוקר גונבת את הנשיקה שלך בדרך לשמיים . גם אני כל בוקר וגם במשך היום מברכת על מה שיש כששואלים אותי לשלומי התשובה האוטומטית שלי : הכל טוב . לא תאמינו כמה אנשים מתפלאים על התשובה הזאת ותמיד יש איזה הערה כמו : איזה אופטימית את . וכן אני מחרטטת בשביל להקפיץ תשרשור ואוי לו אם הפעם הוא לא קופץ לי .

גאיה ק

New member
כן

בגיל 48 פלוס מינוס עשיתי פוס והתחלתי "מהתחלה".
גירושים היו הרבהההההההה לפני. אין שום קשר בינם לבין גיל זה.

MARCKO POLO

New member
זה נקרא RE-START

כמה הרבה לפני כן? והאם בצומת יש מחשבות על פרק ב?

זה מה קרה אצלי

הצינתור בגיל 50 נתן לי חיים חדשים שוב יכולה ללכת, לנשום לחייך החיים נראים אחרת כי הגוף במצב טוב יותר עבורי התחלה מחדש אחרי כמעט 16 שנים שנלחמתי על כל נשימה אני מרגישה צעירה וחזקה יותר , אבל מפוקחת ומציאותית יותר חיה בחיוך ובקלילות את החיים ללא משקל של אחריות חיה ונושמת את האויר ומחייכת לעצמי ללא סיבה

צלליתה

New member
גיל חמישים מצא אותי גרושה

בבלגנים מסוגים שונים בתחום העבודה מאוהבת ובמערכת יחסים סוערת למדי כך שלא היה לי זמן לתחושת אמצע. עסקתי בעיקר בהשרדות. אבל אם תאחלו לי עד 120 אני מבטיחה לעשות את צומת בגיל 60.

בוקר טוב..אני חושבת ש"צמתים בחיים" הם לא

פונקציה של גיל...הם פונקציה של מציאות שאותה חיים,, בקריירה.בזוגיות, ביחסים עם ילדינו, והכי חשוב בהרגשה ...כיום שנה אחרי חמישים אני דווקא חשה התחלה..הילדים גדלו...אוטוטו מסיימת לשלם משכנתא,המטרות שהצבתי לעצמי רובם ממושו [לימודים ,קריירה] יש בי מן תחושת השלמה...למדתי לקבל את עצמי כפי שאני..ואת הסובבים אותי [הייתי דון קישוט לא קטן] דבר שהוציא ממני המון אנרגיות...עכשיו אני רוצה לחיות בשלווה תחת גפני ותאנתי..בנחלתי..עם משפחתי...איפוא כאן "התחלה"?התחלה לתת גם לעצמי..וכאן....השמים [והתקציב] הם הגבול..

למעלה