צדק!

bimbush

New member
אממ היי

המשקיענית בהסברים זו אני נראה לי... נעים מאוד... אבל אני שמחה לדעת שגם את תתגברי... כל עוד אנשים מתגברים אז יופי... מקווה שאולי שינית את דעתך קצת בעקבות כל מה שאמרו פה... או לפחות הרהרת בזה לרגע...

SweetBerryGirl

New member
אהה נכון אני הגנבת

חח ושמעי, תאמת לא הרהרתי בזה אפילו לא לרגע.. אני פשוט לא מסכימה עם הנושא הזה

גניבה? נו באמת...

אם הורדת שירים דרך קאזה היא לא חוקית, אז גם כל העברה של קבצים דרך אימיילים היא לא חוקית, כך שבעצם מייקרוסופט עוברת על החוק! בכל מקרה,חלק גדול מהאמנים מתמודדים עם הבעיה הזאת ע"י...ריבוי הופעות. הופעות,בניגוד לשירים מוקלטים, אי אפשר לצרוב. אה,והיי...אני קובי,בן 18 מחיפה,מעריץ של מוניקה סקס בפרט ורוק ישראלי בכלל...

bimbush

New member
התחכמויות? נו באמת...

אממממ זה שהם מתמודדים עם התופעה עם הרבה הופעות זה בהחלט טוב לכולם, זה עדיין לא אומר שזה בסדר לצרוב...

Ohad18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנא לקרוא../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מעניין שיש כסף לקנות מחשב, מערכת ולשלם על אינטרנט, אבל לקנות דיסק אין כסף. זה באמת מוזר. מחשב זול עולה 3000 ש"ח, שזה כמעט 40 דיסקים שמחירם 80 ש"ח. ואינטרנט עולה בערך 150 ש"ח בחודש - שזה עוד שני דיסקים בחודש. אנשים אוהבים להסתכל על זה מהצד שלהם - אין כסף - לא קונים
המחירים של הדיסקים גבוהים בהחלט - אם כ"כ הרבה אנשים חושבים שזה לא מוצדק, שיפנו לחברות התקליטים, לגנוב זו לא השיטה. זה שזה קל להוריד מהאינטרנט - לא אומר שזה לא גניבה. אם אתם חושבים שלקחת משהו בלי לשלם זו לא גניבה, אז כנראה שלא חינכו אתכם כמו שצריך. מי שאין לו כסף לא ישמע מוסיקה
יש דברים חדשנים שכנראה לא שמעתם עליהם, אבל קוראים להם רדיו וטלויזיה, ומשמיעים בהם הרבה מוסיקה. יש חנות בת"א Musicaneto, שקניית מנוי ב-40 ש"ח לשנה בלבד, נותן הנחות על כל הדיסקים (מהנחה של 5 ש"ח עד הנחה של 20 ש"ח). הורדה לא חוקית
שווה לגניבה

SweetBerryGirl

New member
אהה כן?

בין כל התגובות הצדקניות כאן אני גם שמעתי שלצרוב דיסק מחבר/ה זה לא חוקי. לא חוקי??? מה לא חוקי בזה בדיוק?? עובדה שמכירת צורבים היא חוקית לחלוטין, משמע גם הצריבה עצמה, כל עוד לא נעשה בזה שימוש מסחרי. תיכף גם תגידו שלהקליט בוידאו זה לא חוקי. לאן הגענו...

SweetBerryGirl

New member
ועוד דבר..

למי שהמוזיקה באמת חשובה לו, יעשה אותה בשביל להפיץ אותה ולא בשביל הכסף.

Ohad18

New member
אההמממ...

לצרוב מחבר זה חוקי? מה ההבדל מלהוריד מחבר לבין לצרוב מחבר? בכל מקרה את לוקחת את השירים מבלי לשלם עליהם. צורבים נועדו בשביל לגבות מידע, לצרוב שירים חוקיים (לא מוגני זכויות יוצרים), לאחסן מידע, לצרוב שירים שקנית. איך הגעת למסקנה שלצרוב זה לא חוקי
לצרוב זה חוקי, צלוי מה אתה צורב. למי שהמוזיקה באמת חשובה לו, יעשה אותה בשביל להפיץ אותה ולא בשביל הכסף. אני לא יודע אם את מכירה מוסיקאים, אבל אני מכיר - והמצב שלהם לא כ"כ טוב, הם עובדים הרבה שעות ביום, ומקבלים משכורות נמוכות. את עוד רוצה שיעשו מוסיקה בחינם
איך הם יאכלו
איפה יגורו
איך ישלמו מסים
מים
חשמל
טלפון
לפני שאת כותבת הודעה כדאי שתשימי לב טוב מאוד לפני שאת כותבת.

SweetBerryGirl

New member
לההה במת..

אני מודעת למצב אבל יש דברים שאי אפשר לשנות וגם אני אשאר בלי מים ואוכל אם אני אקנה כל דיסק שאני ארצה. לצרוב מחבר זה דבר חוקי וכדאי גם לך לשים לב לפני כל דבר שאתה אומר.

תביני, זה לא יעזור

את יכולה לעשות מה שאת רוצה. בינתיים, לצערי אין חקיקה ואין ענישה נגב צורבים שהם גנבים, לכן את יכולה לצרוב כמה שבא לך בלי לפחד מעונש. אבל מהאמת לא תוכלי להתחמק, זו גניבה! לא משנה איזה תירוץ תכתבי עכשיו, יצירתי ככל שיהיה, המחירים יקרים, אין לי כסף, זה חוקי, אין חוק נגב זה, מה שלא יהיה את עדיין גונבת מוזיקה שאנשים עמלים עליה לפעמים שנים. קחי רק דבר אחד בחשבון, ככל שיהיו יותר אנשים כמוך, שגונבים מוזיקה, לאמנים לא יהיה ממה להתפרנס ועוד דיסק שלהם לא יהיה. ולא רק לך, אלא גם לי, שאני קונה מוזיקה מקורית ומשלמת עבור זכויות יוצרים! תחשבי שהיית עומלת על משהו שנים ואז היו באים וגונבים אותו ממך בלי שהיית רואה שקל על זה, לא היית כועסת?! לא היית ממורמרת?! ולגבי הופעות, אני הולכת להמון הופעות, לפעמים 3-4 הופעות בשבוע. אני יכולה להגיד לך בוודאות שגם לאמנים גדולים ומוכרים באים לפעמים 30-50 אנשים להופעה וגם חצי מהם לא תמיד משלם על הכרטיס. כך שגם שם כמעט אין כסף לפרנסה. שוב, את תמשיכי לצרוב כמה שמתחשק לך, כל התירוצים האלה לא יהפכו אותך לפחות גנבת.

SweetBerryGirl

New member
אוקיי

ואת יכולה לקרוא ללי גנבת כמה שבא לך אני יצאתי מהוויכוח המטומטם הזה יום טוב.

זה כדי לטלטל אותך קצת

לא כדי לפגוע. האמיני לי, אם תשני את דעתך בנושא תעשי לי את השבוע! ואני לא צוחקת בכלל.

Ohad18

New member
לצרוב מחבר זה לא חוקי...

נקודה, אין פה ויכוח בכלל, אני לא יודע מאיפה את שואבת את המידע הזה, אבל הוא מוטעה. מה ההבדל בין להעביר דרך האינטרנט לבין להעביר לדיסק

mmaayy

New member
ל-SweetBerryGirl

חחחח למה ניראה לך שלצרוב דיסקים זה חוקי?? מה לאן הגענו? תארי לך שאת עובדת על משהו מלא זמן,עושה עבודה קשה, וכל זה לחינם? האמנים מוציאים אלבומים בשביל שיקנו, ולא יורידו! הרגת אותי שרשמת "למי שהמוזיקה באמת חשובה לו, יעשה אותה בשביל להפיץ אותה ולא בשביל הכסף" סליחה??? זמר-מפיץ מוזיקה, וזאת ה-ע-ב-ו-ד-ה שלו!!!! הוא מתפרנס מהמוזיקה שהוא עושה! אז אם כל הזמרים יגידו-נוציא מוזיקה, כי אנחנו אוהבים את זה, אבל ניתן לאנשים לצרוב..אז ממה הם התפרנסו?? כל הקטע שהם מוצים דיסקים בשביל שיקנו! והורדה זה דבר לא חוקי! זאת גנבה!

../images/Emo26.gifאוייש שטויות!../images/Emo36.gif

כל מה שאתם אומרים זה בולשיט בפיתה!!! אם אני ארצה לצרוב דיסק אז אני אעשה זאת וכל עוד אני לא עושה בזה שום שימוש מסחרי כמו שאמרה הגברת למעלה אז זהו דבר חוקי לחלוטין!!! ואתם! אתם שקט! בעע

למעלה