ואני כן ארחיב...
הבעיה היא שהרבה אנשים לא תופסים מה התופעה של דיסקים צרובים עושה לאמנים. בין כה וכה קשה להרוויח כסף ממוסיקה. העלויות של יצירת דיסק גדולות מאוד, ולפעמים המחירים לא רק תלויים באמנים, כהוכחה לכך את יכולה לראות את אותו דיסק בהפרשים של אפילו 30 שקלים בחנויות שונות. ההסתתרות מאחורי המחירים של הדיסקים מגוכחת ואפילו מעצבנת, והיא רק מראה את האדישות וחוסרת התפיסה של מה זה באמת אומר לקנות דיסקים צרובים, או לצרוב בעצמך. שום אדם שפוי בדעתו לא יגיד "אין לי כסף לקנות טלויזיה, זה יקר מדי, זין על כל החברות שמרוויחות כסף על הגב שלנו, אני גונב טלויזיה".. אז למה בדיסקים זה שונה? למה אנשים לא מסוגלים לתפוס שגניבת טלויזיה וצריבת דיסק הם הינו הך?!?!? הורדה של מחירי הדיסקים לא בהכרח תעזור כשהתופעה כל כך מושרשת, כי אם אדם מוכן לצרוב דיסק כדי לא לשלם 50 שקל (ובמקרים רבים הרבה פחות) למה כשהדיסק יעלה 30 ש"ח פתאום הוא ירוץ לקנות אותו במקום לצרוב אותו במחיר הזעום של 2 שקלים?! את התופעה של דיסקים צרוביםצריך למגר והורדה של מחירים לא בהכרח תעזור, מה שיעזור הוא הסברה, וכן, נקיטת צעדים בסגנון שקראנו עליו.. קיצוני ככל שיהיה, ואני מסכימה שהוא קיצוני, אם הוא הצליח להרתיע כמה אנשים, הוא השיג את מטרתו.. העונש של האדם הזה לא היה רק כדי להעניש אותו על קניית שני דיסקים צרובים, אלא יותר למען יראו ויראו.. אז שכל אחד יעשה מה שהוא מוצא לנכון לעשות, ואת, בחורה יקרה, שכבר זכתה לכמה נקודות זכות אצלי בגלל האהבה לברי, חשבי אם המוסיקה חשובה לך, חשבי איך היה נראה העולם הזה בלי מוסיקה, חשבי על הטלויזיה, חשבי כיצד היית את מרגישה במקום האמנים.. כשתחשבי על כל זה ועדיין תחליטי שאת צורבת, אז זכותך, אבל העיקר שתחשבי לפני זה, כי אדם שחשב על הדברים לפני לא היה מנסח הודעה בסגנון "זין על המסחור וזין על כל הכסף שהם מרשים לעצמם לעשות".... יום טוב