צבעים

אלחר

New member
צבעים

הצילו, אני צריכה לצבוע את הבית לפני פסח ואני אפילו לא מצליחה להשיג צבעים עם המלצות לקבלת הצעות מחיר. אז אם למשהו יש פרטים על צבעים באזור השרון אודה אם תשתפו אותי במידע. תודה מראש מיה

טרהלהלה

New member
למה לא

תצבעי לבד. לא עם רולר...רק ספוג. הרבה פחות מלכלך. שישיבת וגמרנו. אחר כך תוכלי להיות גאה בעצמך. אני מתכננת לצבוע בפסח הזה את הסלון בגוון סגלגל... נשמע מוזר מדי? כשצובעים עם צבעי ההשקעה הכספית היא הרבה יותר.. ככה...כשצובעים לבד אפשר להתנסות בכל מיני צבעים חדשים... כי הרי כולנו יודעים מה שצבע יכול לעשות.. והמכסימום.. לא התרגלנו אחרי חצי שנה.. צובעים שוב. בית כמעט חדש כל פעם.. נורא נחמד ולא משעמם בעיניים ובנשמה.. נו... איתגרתי אותך? יש סיכוי שתנסי לבד?

אלחר

New member
יש לי שתי ידיים שמאליות ובכלל

אנחנו צריכים לצבוע את כל הבית ויחד עם העבודה וילדים זה פשוט לא אפשרי.

גלי®

New member
לפני שנה , התפתיתי לעשות את זה

"לבד" .... בן זוגי ואני התלבשנו על הפרויקט הזה ...התוצאה היתה בית צבוע "על הפנים" (ככה זה כשמתעצלים ולא מגרדים את הצבע כמו שצריך לפני הצביעה ...) , המון לכלוך (גבר , נו ...
) , זוג שכמעט נפרד , ומשהו שכתבתי ... תעשי את החשבון : שווה ?

גלי®

New member
והנה עוד משהו , המוקדש באהבה

לכל ה"מתפתות" לעשות זאת בעצמן ... ( אבא שלי בלאו הכי אמר , שנשים לא עובדות עם הראש , אז , כשהידים היו עסוקות , הראש חשב ...) והרי מס´ הגיגים , שעלו בראשי , בין סיוד לגרוד , רבי יהודה הי נותן בהם סימנים : ( נו , גבר ... אם לא ירשום בראשי פרקים , ישכח !!!! ) דצך , עדש , באחב דווקא , אני מכל העולם , צריכה היום להיות תקועה בסיודים ? צריך לסייד עוד חדר ? כמה חדרים יש לעזאזל בבית הזה...? עולה לי על העצבים הגרוד הזה ... דם , אני יורקת פה על כל קטע קיר ... שיו , איך בא לי לזרוק את המברשת , וללכת לישון ... בחיי , שב – 10 השנים הקרובות , אני לא חוזרת על זה שוב ... אם עוד פעם , הוא יגיד לי שאני מחפפת , אני מתחפפת מפה ! חבל שהתחלתי בכלל ... בחייך , רחמנות על בחורה מסכנה ! הלכו לי כל הציפורניים ! שיהיה לכן פסח כשר ...

גלי®

New member
בכיף , אני שמחה שהצלחתי לשעשע אתכן!

אם זה יציל ולו אחת מכן , מהסיוט ששמו "סיוד" , זה שכרי !

גלי®

New member
ביננו , לא קשור בעצלנות ... קשור

בחשבון פשוט של כל אחד :"בעד ונגד" ... ואצלי (מה לעשות ?!) יש יותר "נגד" מ"בעד" בעניין של צביעת הבית בעצמי ... עוד משהו שנדרתי שלא לעשות לבד , לפחות עד שיעלמו הצלקות הרגשיות , הוא לארוז דירה ... לעומת זאת , תני לי לחדש רהיטים , לפתוח צנרת , לתקן שעונים שנעצרו , ואני פורחת ... לכל אחד ה"באג" שלו , לא ?

NasTy GirL

New member
להלהלה, ושוב אני כאן...../images/Emo13.gif

אני, את החדר שלי צבעתי בעצמי. לבד לבד לבד. יצא מהמם, ובכלל היה כיף. אח שלי רק עשה למעלה-בקצה של הקיר עלים (משבלונה שעשינו בעצמנו!)-כי לא הגעתי לקצה של הקיר...
בלי להתלהב... אבל כל אחד שנכנס לחדר שלי זורק חמישים אלף מחמאות-על הקיר, על הריהוט... על הכל! אני כבר לא מזהה את החדר שלי... לפני חצי שנה הוא היה סתם לבן, מיטת קומותיים שולחן, ארון... עכשיו-הוא בצבע תכלת ספלאש, מיטה וחצי (שבנס לא תופסת לי שומדבר מהחדר...ה
יודע איך...), ארון יפה, שולחן פינתי, מלייאן פיצ´יפקס... אגב, עצה... אם אתם תרצו לרהט חדר לילדה בגיל ההתבגרות (זה ייקרה מתישהו...)-תשימו לה המון נרות יפים בחדר, מלאכים קטנים כאלו, וכל מיני פיצ´יפקס... זה כל העניין!!! והחדר שלי מפוצץ בהם...
קיצר, אני אומרת-תצבעו לבד! זו הנאה מובטחת, זה לא עולה כלום (חוץ מהצבע...), ותמיד התוצאה נראית יפה-כי אתם עשיתם את זה לבד. וכן... גם את הטיוח, צביעה של החדר לפני (כי הוא היה נורא מלוכלך...), שפכטל וכל מה שהיה צריך-עשיתי לבד לבד לבד!! ועוד טיפ... שימו על הרצפה ניילונים, בשביל שצבע לא יטפטף לריצפה (מזלי ששמתי...כי חצי מהכלי הזה של הצבע נשפך לי על הניילונים...
)

נירש

New member
ויש עוד כמה אופציות

אפשר לצבוע בלבן ולקשט את הקיר. קניתי ספר שנקרא Wall Dressing בסטימצקי והוא מכיל המון רעיונות ותמונות מה לעשות עם הקירות... אחלה דבר! עוד אפשרות לקישוט הקיר, היא לצבוע בלבן, ובמקום מסויים לעשות מלבן בצבע מסוים, ועל המלבן להדביק קישוטים או פסלים... בנחלת בנימין יש בחורה מאוד נחמדה שמוכרת לטאות חמודות בכל מיני צבעים, עשויות מ-das, שניתן לתלות על הקיר - וזה יוצא ממש נחמד (צרפתי תמונה מהחדר שלי, קיר אחד צבוע בצורת גל צהוב. לא יצא לי הכי טוב בעולם אבל זה נחמד).

ST

New member
איזה יופי!! ../images/Emo29.gif

תגיד, אפשר להראות את זה לאמא שלי? אולי זה ישכנע אותה שאפשר לעשות כאלו דברים לבד וזה לא יוצא כל כך נורא, ואפילו מאוד יפה.. :) רציתי גם לעשות משהו כזה בחדר, והיה לי רעיון של ים ודגים אבל עכשיו חשבתי קצת על הרעיון של עלים (שלכת ודברים בסגנון) מישהו יכול לעזור? צירפתי תמונה של הריהוט בחדר שלי.. (אגב, זה אחרי שיפוצים ומשחקים עם התוכנה.. כשצילמתי את החדר הארון יצא די כחול... יש הסבר? או שזה רק בגלל הפלאש והחושך?) לדעתי שני הרעיונות יתאימו מבחינת הצבעים, אבל אני רוצה לשמוע עוד דעות... וגם אם כדאי בכלל לעשות את זה לבד.. רעיונות?

נירש

New member
בטח שאפשר

להראות, בשביל זה העליתי את זה (שוויצר שכמוני). בכל מקרה, אם אתה רוצה עוד רעיונות, אני ממליץ בחום לבקר בסטימצקי ליד דיזנגוף סנטר, יש שם מגוון עצום של ספרים בנושא "עשה זאת בעצמך" לבית.

ST

New member
אם *את* רוצה.. אני בת... ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

ותודה על הרעיונות... אני לא ממש באיזור של דיזנגוף, אבל אני מניחה שאני אמצא ספרים כאלו בעוד חנויות סטימצקי... תודה!

למעלה