צבעים

גלי®

New member
זה הכל עניין של טעם , לא ? אחד יצבע

את החדר שלו בשחור , עם ניטים כסופים בתור ידיות לדלתות הארון , והאחר יצבע את החדר בורוד , עם מלאכים ונרות ... עניין של טעם ...

טרהלהלה

New member
לא רק לגיל ההתבגרות...

אני כבר עם ילדודס משלי ומתה על מלאכים שמפוזרים לי ברחבי הסלון... הילדות שלי כל שנה בוחרות צבע חדש לחדר ומרעננות לעצמן קצת את האווירה.. וגם הן מתות על פיציפקס אז אנחנו תמיד קונות אחת לשניה כל מיני... אוטוטו פסח והחלטתי שהשנה יש לי כוח לשיפוצים.. כבר כמה שנים שאני מתה לזרוק את פינת האוכל שלי ולשים משהו אחר...אז השנה זהו...קכבר מצאתי מי שיקח את הריהוט ובמקום אני קונה לי כורסת קש מהממת ...מהתקרה אני אתלה עששית עם חבל או שרשרת נחמדה... הקירות יקבלו צבעים חדשים... עלויות קטנות ותוצאות גדולות... העיקר...לא לפחד ולנסות...צבעים וצורות...

גלי.. את גם עושה תריסים?

אם כן אז את מוזמנת לפסח...

גלי®

New member
קודם אני צריכה לעשות את שלי ...../images/Emo3.gif

איכססססס ....

טרהלהלה

New member
תריסים=איחס...

הכי אני שונאת לעשות תריסים.. והכי הכי...יש לי תריסי גלילה אז ניקוי השלבים הוא קל אבל אם רוצים להיות מעמיקים ולנקות בין לבין...ממש ברררררררר גלוש...את מוזמנת...

NasTy GirL

New member
זה לא ממש מלאכים...

זה יותר דברים מתוקים כאלו... יש לי 23 נרות בכל הצורות הקיימות (נרות רגילים, עם ריח, בלי ריח, קטנים, גדולים, בצורות יפות, הכל הולך!)-על השולחן. יש לי פסל מתוק של תפוח עם ידיים מקפיץ כזה, ויש לי גלובוס עתיק נורא (בערך מ1910) על ציר, ויש לי אגרטל כחול נורא יפה (בלי פרחים...) ששמתי על השולחן לפני כמה ימים, ויש לי מקל גשם עם ציור של לטאה עליו (משהו ממש יפה וייחודי!), ויש לי קופסה כזאת עם ציור של חתול וכלב עליה (של יוקנובה-מי שמכיר...), שבתוכה אני שמה את כל המכתבים שאני מקבלת... היא כבר מלאה!!! ויש לי שתי בובות-אחת שלי, שקיבלתי בגיל 7. אחת של אמא שלי-בערך משנת 47 (כמובן שאמא שלי לא נולדה ב47-היא קיבלה אותה ב"ירושה"...)-בצורת דובי מתוק עם פרווה... ואני שומרת עליו מאד מאד מאד!! כשצבעתי את החדר שלי בהתחלה (לפני שריהטתי איתו) ישר צעקתי "אמא! אני לא רוצה את החדר הזה!"-כי הצבע היה נורא רועש... אבל למדתי קצת מה לעשות עם החדר שלי, שמתי בו וילונות יפים מבד טוב, ריהטתי אותו בIKEA ועשיתי דברים ממש יפים. ברגע שהסורק שלייחזור לחיות-אני אשים לכם תמונה של חלק ממנו...

גלי®

New member
רוצה עיצה ? לפני הפסח הקודם

התלבשנו הבת שלי ואני על הבית ב"יום מים" כזה ... הרבה מים רככו את הג´יפיאדה שהיתה בין השלבים , ואחרי זה היה ממש קל ... אני יודעת , מפלס הכנרת וכדומה , אבל , פסח או לא פסח ?

NasTy GirL

New member
גליה...@ ../images/Emo108.gif

את נשמעת לי ממש אמא בסדר... למרות ההודעה הקודמת...*מסמיקה*
בכל מקרה... מה שטוב עם הבת שלך זה שאת מבלה איתה קצת... שני ההורים שלי לא בבית-לא היו בבית, וכנראה גם לא יהיו בבית הרבה זמן. אני המון זמן לבד בבית. אמרתי לכם-אני פוגשת אותם בערך שעתיים שלוש ביום ממוצע (חוץ משבתות, כמובן...וגם זה לא תמיד, רק בד"כ). הפסיכולוגית שלי אומרת שאני מבלה המון זמן לבד-אפילו קצת יותר מדי זמן לבד...
לירי

גלי®

New member
הבת שלי , לעומת זאת , טוענת שאני

על ידה יותר מידי ... אבל ... עד גיל 18 , היא תהיה על ידי , כמה שאני ארצה ...

למעלה