להלהלה, ושוב אני כאן...../images/Emo13.gif
אני, את החדר שלי צבעתי בעצמי. לבד לבד לבד. יצא מהמם, ובכלל היה כיף. אח שלי רק עשה למעלה-בקצה של הקיר עלים (משבלונה שעשינו בעצמנו!)-כי לא הגעתי לקצה של הקיר...
בלי להתלהב... אבל כל אחד שנכנס לחדר שלי זורק חמישים אלף מחמאות-על הקיר, על הריהוט... על הכל! אני כבר לא מזהה את החדר שלי... לפני חצי שנה הוא היה סתם לבן, מיטת קומותיים שולחן, ארון... עכשיו-הוא בצבע תכלת ספלאש, מיטה וחצי (שבנס לא תופסת לי שומדבר מהחדר...ה
יודע איך...), ארון יפה, שולחן פינתי, מלייאן פיצ´יפקס... אגב, עצה... אם אתם תרצו לרהט חדר לילדה בגיל ההתבגרות (זה ייקרה מתישהו...)-תשימו לה המון נרות יפים בחדר, מלאכים קטנים כאלו, וכל מיני פיצ´יפקס... זה כל העניין!!! והחדר שלי מפוצץ בהם...
קיצר, אני אומרת-תצבעו לבד! זו הנאה מובטחת, זה לא עולה כלום (חוץ מהצבע...), ותמיד התוצאה נראית יפה-כי אתם עשיתם את זה
לבד. וכן... גם את הטיוח, צביעה של החדר לפני (כי הוא היה נורא מלוכלך...), שפכטל וכל מה שהיה צריך-עשיתי לבד לבד לבד!! ועוד טיפ... שימו על הרצפה ניילונים, בשביל שצבע לא יטפטף לריצפה (מזלי ששמתי...כי חצי מהכלי הזה של הצבע נשפך לי על הניילונים...
)