--- צבא ---

a 90s Noah

New member
יפה לך להיות ב-14:30 בבית ../images/Emo3.gif

אגב לקחתי את 369 השני שבא אחריך כי היה מפוצץ, לא חיכיתי הרבה והיה לי מושב מעולה עם סער. חחח ואחלה סיבוב הוא עשה באמצע
. לא ונרא להיות תוך שעתיים בת"א זה לא נורא. בקיצורר אני אצטרף אליך כי אין לי הרבה מה להגיד יותר מזה. יותר משקשה פיזית קשה מנטלית, להתרגל שאי אפשר לעשות מה שבא ושכל היום (שהוא נמשך בכיף 18 שעות) אתה מתוזמן כל הזמן, לא נוח, חם ומגעיל, אבל אני מרוצה מאוד..אחלה חבר'ה (בעיקר זיו. גם אתה אחלה חייל :p ), מפקדים לא הכי רעים שיש, בסיס לא הכי דוחה שיש..סבבה. עכשיו אני הולך לישון, אולי מחר אני אשים תמונות עם מדים למרות שאני מעדיף למחוק אותן מהעולם. לילה טוב

K e R e N18

New member
../images/Emo24.gif

עוד חייל לאוסף
שיהיה בהצלחה!! ולילה טוב
אהה ותשים תמונה

a 90s Noah

New member
אה ואנחנו באותה כיתה גם לא?

המפקד מתן אמר לי שאני בכיתה 1. גם אתה לא? ואני עוד מחכה למסר עם הטלפונים..סתם רק כשיהיה לך כוח לא לחוץ

../images/Emo176.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

שחורצ'יק
געגעתי!!
קולה כבוד לך! ובהצלחה בהמשך!!
|מחכה לתמונה|

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifמורניייי מי אמוררררר ../images/Emo99.gif

איפה התמונות??? אני מחכה! יש לך עד כניסת שבת להעלות אותם יאללה 1 2 1 2
ההודעה שלך ריגשה אותי שבזבזת עליי כמה שניות מהשעת ט"ש! [עד שגיליתי ששלחת לחצי פורום הודעות
נגמרה המיוחדות שלי
אבל סלחתי
] תקרא את מה שרשמתי לזיו, מאחלת לך בדיוק אותו הדבר! תשמרו על עצמכם חיילונצ'יקים שלי

מורןןןןןן ../images/Emo24.gif

יאאאאאאאא יפה שבאתם לעדכן! בהצלחה בהמשך!! הלוואי שיילך לכם בקלות ושתהנו שמור על עצמך

צליל88

New member
יאאאא מורן../images/Emo99.gif../images/Emo179.gif

שיהיה ב"הצלחות!
[ואגב למה 369? 370 ישיר לת"א
] יאללה, שים תמונה

shiran™

New member
מורןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יום שישי.. אין לי זמן בכלל להגיב אבל התגעגעתי!!!!!!!!!!!!! ברוך השב! תנוח טוב טוב תאגור כוחות לשבוע הבא!!!
ותעלה תמונות!!!

shiran™

New member
מורןןןןןןןן ../images/Emo120.gif

אני לא מאמינה שאתה עם מדים, יאווווו
היה לי משהו להגיד לך ושכחתי.. אוף... מעניין מה זה היה. אוףףףף.. בעעעע.. לא משנה, שבוע טוב שיהיה לך
ותשמור על קשר! אני באמת מתגעגעת!

a 90s Noah

New member
אנשים ../images/Emo99.gif

מת עליכםםם! תודה! צליל היה לי גם את 380 אבל הוא ו370 היו מה מפוצצים. הרחבה של שניהם היתה מלאה באנשים שלוקחים 2 אוטובוסים לפחות ולי לא היה כוח להידחף שם עם כל העם. הלכתי ל369, גם היה איתי עוד מישהו מהמחלקה היה נסיעה סבבה.. הבאסה היא שלא היו רכבות מב"ש זה היה חוסך לי את כל הכיף הזה של התחנה המרכזית. נקווה ששבוע הבא יהיה.
תמונות|זיהרות| ראו הוזהרתם אז תודה על הבהצלחות, לא נראה לי שאני אצליח לנוח ממש למרות שאני מת מעייפות כרגע. מחר אני מקווה לישון כל היום לפחות :p. סופ"ש נעים סעו בזהירות!

a 90s Noah

New member
ולכל הפז"מניקים שבינינו

ממחר הכומתה שלי תהיה משופצרת אז לא לכעוס.

למעלה