הופה
E EcstaZ New member 29/7/06 #55 בואנה הכומתות האלה מעלות לי ת'סעיף! תסדר אותה כבר! אתה נראה כמו הטטניקים אצלי בבית ספר [בית ספר לשעבר]
בואנה הכומתות האלה מעלות לי ת'סעיף! תסדר אותה כבר! אתה נראה כמו הטטניקים אצלי בבית ספר [בית ספר לשעבר]
I IkMfNiY New member 29/7/06 #60 גם לך מתאים ../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif
L LuLiLoPiLaTo1 New member 29/7/06 #62 ../images/Emo99.gif איזה חתתתיךךך!! תאגור הרבה כוח לשבועות הבאים ושיהיה לך המון בהצלחה!!
צ צליל88 New member 29/7/06 #64 יאא../images/Emo99.gif../images/Emo179.gif ומוזר שלא היו רכבות. מה עם 371?
S shiran™ New member 29/7/06 #67 מורןןןןןןןןןןןן עכשיו תסתכל על התגובה שלי להודעה של הנושא מורןןןןןןן תודה
S shiran™ New member 29/7/06 #68 אהההההההההההההההה נזכרתי מה רציתי להגיד!!!! שמורן (ווסטלייף) שמה פה לינק השבוע לשרשור משמיניסטים שאתה ויבגני הגבתם אחד לשני. והרסת אותי מצחוק! (הרסתם..)
אהההההההההההההההה נזכרתי מה רציתי להגיד!!!! שמורן (ווסטלייף) שמה פה לינק השבוע לשרשור משמיניסטים שאתה ויבגני הגבתם אחד לשני. והרסת אותי מצחוק! (הרסתם..)
E EcstaZ New member 29/7/06 #54 הופההה וואלה אני מקווה שהיה ויהיה טוב אתה תתרגל לזה מהר ותוציא הרבה גימלים! יאללה אני רוצה תמונות! ואני מקווה שהסבון עדיין לא החליק לך מהידיים בהצלחה בהמשך
הופההה וואלה אני מקווה שהיה ויהיה טוב אתה תתרגל לזה מהר ותוציא הרבה גימלים! יאללה אני רוצה תמונות! ואני מקווה שהסבון עדיין לא החליק לך מהידיים בהצלחה בהמשך
D Dawson girl New member 28/7/06 #19 איזה צעיר חמוד ../images/Emo7.gif יא חברה שלי עשתה קורס בביסלמש (תצפיתנית), מגניב מפקדים בטירונות אמורים לעשות את זה! זה בקטנה בהצלחה בהמשך!
איזה צעיר חמוד ../images/Emo7.gif יא חברה שלי עשתה קורס בביסלמש (תצפיתנית), מגניב מפקדים בטירונות אמורים לעשות את זה! זה בקטנה בהצלחה בהמשך!
O orush המאמי New member 28/7/06 #23 ../images/Emo176.gifיאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo99.gif קולה כבוד לך! בהצלחה בהמשך!!
L LuLiLoPiLaTo1 New member 28/7/06 #26 יפה לך עם המדים מגניב שאתה עם מורן!! מאחלת לך המשך קל יותר והרבה בהצלחה
L L i N o Y a New member 28/7/06 #27 ../images/Emo41.gif../images/Emo99.gifיעעעעע אתה חייל [יענו בוכה מריגושים] אני בטוחה שאתם עוד תתרגלו לזה... לכו תגנו לנו על הארץ ותשרתו אותה בכבוד אין לנו ארץ אחרת. אבל הכי חשוב-תשמרו על עצמכם ותחזרו לנו בריאים ושלמים!!! וקחו הכל בקלות, זו חוויה שלא תחזור!
../images/Emo41.gif../images/Emo99.gifיעעעעע אתה חייל [יענו בוכה מריגושים] אני בטוחה שאתם עוד תתרגלו לזה... לכו תגנו לנו על הארץ ותשרתו אותה בכבוד אין לנו ארץ אחרת. אבל הכי חשוב-תשמרו על עצמכם ותחזרו לנו בריאים ושלמים!!! וקחו הכל בקלות, זו חוויה שלא תחזור!
J jenngirl New member 28/7/06 #32 יאאא[:../images/Emo82.gif בהצלחה בהמשך הדרך. איזה כיף לכם שאתם יחד!
M moran filan for ever New member 28/7/06 #34 יאאאאאאאאאאא ../images/Emo99.gif|מתרגש| אתה כבר ממש חייל!! כאילו בלי התרעה כ"כ מהר עם מדים בהצלחה בהמשך, קח בקלות!!! שמור על עצמך
יאאאאאאאאאאא ../images/Emo99.gif|מתרגש| אתה כבר ממש חייל!! כאילו בלי התרעה כ"כ מהר עם מדים בהצלחה בהמשך, קח בקלות!!! שמור על עצמך