--- צבא ---

--- צבא ---

אחחח אנשים .. ביליתי את השבוע הראשון שלי כחייל בבסיס בבסלמ"ש בצאלים (דרומה) , ועברו עלי דברים רבים... אפשר רק לסכם שהמעבר הזה הוא מעבר קשה מאוד ותהליך לא קל... לא תמיד נחמד ... מוותרים על מלא דברים שמתגייסים... הופכים לרכוש צהל... ונהים מעין עבדים של מפקדים... אבל מכירים אנשים חדשים... מגלים דברים חדשים... חווים דברים חדשים (שמאל ימין שמאל) דרך אגב אני ומורן באותה מחלקה ונחמד איתו:) הוא חייל טוב זזתי לישון.. לילט שבוע נעים בהצלחות

K e R e N18

New member
יאאאאאאא

חייל!
איזה מגניב שאתם ביחד! [יש איתכם אולי מישו מניצן?
] שבוע נעים!ולילה טוב!

בהצלחה לך! ../images/Emo13.gif

אני לא מעכלת שאנשים בגילנו לובשים כבר מדים. אני מרגישה זקנה... לדעתי הכינוי שלך מתאים לדברייך- באמת הצבא הוא כוכב אחר, עולם אחר, כללים אחרים, אבל כמו שכתבת, לכל חוויה שאנו עוברים יש יתרונות וחסרונות, פשוט צריכים לקחת את הטירונות בפרופורציות (קל לדבר, קשה לעשות...אני יודעת שאני אבכה שם). אני שמחה שהכרת אנשים חדשים ושהם עוזרים לך להעביר את הטירונות בנעימים (עד כמה שניתן). תהיה חזק ואל תיתן שישפילו אותך. לפני שאתה חייל אתה קודם כל בן אדם ומגיע לך יחס אנושי והוגן. שיהיה לך בהצלחה. שתהנה מהחוויה הצבאית ושתפיק ממנה רק טוב וכלים להתמודדות בעתיד.

m i r u s h i

New member
*מצדיעה*../images/Emo108.gif

רוב החיילים הטריים של הפורום באו לבקר :) חוץ מMr.מנהל [לשעבר
] שיהיה לך המון בהצלחה ותישאר חזק

אני לא מאמינה

שהפכתי לכזאת, אבל אתה חייב לסדר את הכומתה ;[. מזל טוב, בהצלחה בצבא. צבא זה כיף, בעיקר טירונות קורסים. אל תלך בגישה שאתה עבד, לך בגישה שאתה מועיל לך ולמדינה שלך.

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifניק גדול ../images/Emo6.gif

נראה לי ראיתי אותך פעם המתגייסים וגם התלהבתי מהניק או שלא בכל מקרה ניק גדול!

n k

New member
טוב, אתה בטח לא יכול להוסיף את

החתימה שלנו
. [אולי 1320 ימים עד לשחרור? :X] מגניב שבאת לבקר
המשך כך. פתאום בא לי קצת גם להתגייס כבר אבל אני חושב שאני אקח את הזמן

Drorrrrrr

New member
חייל לתפארת מדינת ישראל!

אל תשים על המפקדים, הם כאלה שגדולים ממך אולי בחצי שנה- שנה וכל מה שהם עושים זו הצגה אחת גדולה.

LuLiLoPiLaTo1

New member
מורנושששששששששש../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

התגעגעתי
ותשאל את כל מי שבצ'אט שיעיד.. איך היה??:):)

צליל88

New member
הופה../images/Emo195.gif../images/Emo179.gif

איזה מגניב ששניכם ביחד! ועוד בצאלים
[פה קרוב
טוב, רק קצת
] ב"הצלחות
.

למעלה