+צא הצ1ם!!!

netaleone

New member
+צא הצ1ם!!!

איך היה לכם?
הצלחתם לצום בכלל?
חברייםםם התגעגעתיייייי!!!! היה לי את הצום הכי קלל בעולםםםםםםםםםםםםםםםם!! יצאתי אם חברים עד 6 בבוקר! וישנתי עד 4 וחציי!! היה מזההה קללללללל!מקווה שגם לכםם!!

צמתי הכל!!

היה לי כייף ללכת ביום כיפור יצאתי עם מלא חברות וחברים והיננו עד 3 ומשו בבןקר בחוץ ואז באתי וישנתי עד מאוחר והצלחתי לצום אבל היה קצת קשה!!

anahi y rachli

New member
צמתי עד הסוףף

הצום היא טוב , לא ממש הרגשתי אותו, רק קצת כאב לי הראש וזהו , איך היא אצלכם?.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifהיה צום קליל ב"ה......

קמתי ב1 וחצי... ואז היה הפסקה בביכנ"ס אז רק ב3 הלכתי... וזהו.. מ3 עד 6 עבר דיי בקלות...

Hadas 87

New member
גם אני צמתי

היה בסדר עד החצי שעה האחרונה, התחלתי להרגיש ממש רע. הכי היה חסר לי המוזיקה :( בלי לאכול זה עוד בסדר אבל בלי לשמוע מוזיקה אני באמת לא מסוגלת חח אחרי הצום, אחרי שאכלתי והכל הרגשתי מזהההה רעעע.. כאבה לי הבטן בטירוף! חח אין אם אני לא נותנת לגוף שלי אוכל כל כמה שעות הוא כבר מתחרפן חח גמר חתימה טובה כולם!!! :)

חניניתה

New member
צמתי.. גמר חתימה טובה לכולם!!!!

השנה היה לי דיי קל.. אתמול היתי עם חברות אז לא הרגשתי בכלל קמתי היום ב10 וחצי סתם יהתי עם ההורים שלי ואז ב12 נפגשתי עם חברה שלי הכלב שלי והכלבה שלה והסתובבנו כמה שעות בחוץ.. היתי ממש צמאה היה לי קשה לא לשתות זה היה חסר לי יותר מאשר האוכל.. בשעה וחצי האחרונות (והכי קשות) ראיתי את הסרט של החתונה של אחותי אז זה העביר לי את הזמן

לי היה קללללללללללללללללללל

צמתי עש הסוף ולא כאב לי הראש ולא הבטן כאילו אכלתי מהבוקר! ככה זה כל שנה אצלי בלי עין הרע!

וואלה עבר ממש קל!!!!!!!

קודם כל ביום שלישי בלילה הלכתי לכותל בשעה 12 בלילה חזרתי ב5 ישנתי עד איזה 3 ואז אכלתי וישר התחיל הצום יצאתי עם חברות עד 2 והייתי גמורה וקמתי ב2 וחצי היום וב4 הלכתי לבית כנסת...וזהו עבר ממש מהר!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאז כן היית בסוף בכותל???

אני הייתי עד 11 בערך.. (ככה זה כשתלויים באוטבוסים
) וסורי על המסן... עניתי!.. אבל משום מה זה לא שלח לך

מה קורה???

עכשיו מתקנים לי את המחשב והיה לי צום ממש ממש קל... אני יספר לכם אחר כך כשיתקנו את המחשב לגמרי כי עכשיו אני מפריעה חחחחחח... ממואותתתתתת

למעלה