חברייםםם התגעגעתיייייי!!!! היה לי את הצום הכי קלל בעולםםםםםםםםםםםםםםםם!! יצאתי אם חברים עד 6 בבוקר! וישנתי עד 4 וחציי!! היה מזההה קללללללל!מקווה שגם לכםם!!
היה בסדר עד החצי שעה האחרונה, התחלתי להרגיש ממש רע. הכי היה חסר לי המוזיקה בלי לאכול זה עוד בסדר אבל בלי לשמוע מוזיקה אני באמת לא מסוגלת חח אחרי הצום, אחרי שאכלתי והכל הרגשתי מזהההה רעעע.. כאבה לי הבטן בטירוף! חח אין אם אני לא נותנת לגוף שלי אוכל כל כמה שעות הוא כבר מתחרפן חח גמר חתימה טובה כולם!!!
השנה היה לי דיי קל.. אתמול היתי עם חברות אז לא הרגשתי בכלל קמתי היום ב10 וחצי סתם יהתי עם ההורים שלי ואז ב12 נפגשתי עם חברה שלי הכלב שלי והכלבה שלה והסתובבנו כמה שעות בחוץ.. היתי ממש צמאה היה לי קשה לא לשתות זה היה חסר לי יותר מאשר האוכל.. בשעה וחצי האחרונות (והכי קשות) ראיתי את הסרט של החתונה של אחותי אז זה העביר לי את הזמן
קודם כל ביום שלישי בלילה הלכתי לכותל בשעה 12 בלילה חזרתי ב5 ישנתי עד איזה 3 ואז אכלתי וישר התחיל הצום יצאתי עם חברות עד 2 והייתי גמורה וקמתי ב2 וחצי היום וב4 הלכתי לבית כנסת...וזהו עבר ממש מהר!