+צא הצ1ם!!!

osh360

New member
צמתי עד הסוף

בלי עין הרע היה קשה ממש קשה כימעט היתעלפתי אבל אני לךא יכולה יצאתי ממש ממש על אבא שלי..כול המישפחה שלי צמה..אני הכי קטנה..אבל אבא שלי ממש דתי כאילו שומר והכול ואני רציתי לצום{שנה שלישיתתתתתת פחות או יותר חיחי} היה קשה אבל הצלחתי >יתברך שמווו

sapir1000

New member
נישברתייי=//

בבוקר ההיתי רעבה חח

פעם ראשונה שלי ולא נשברתי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

פעם ראשונה שאני צמה בחיים שלי אפילו לא עשיתי ניסיונות בשנים קודמות עכשיו זו הפעם הראשונה והצלחתי הכלללללללללללללל
אה אה, איזה ענקית אני חחחח
שמחה שגם לכולם היה קל... לי היה מ-ז-ה קל לא הייתי רעבה לא הייתי צמאה וישנתי הרבה ות'אמת? גם לא הישתעממתי. כל היום יצאתי עם הכלבה שלי לטיול אז גם היה משו שיסיח את דעתי.חוץ מהכלבה,קמתי ב-11:00 ב-ד-י-ו-ק על השעון ועד 12:45 ככה בערך קראתי ויוה פלוססססססססס את הכתבה על דולסהההההההההה
חמודה שכמותה... קיצר היה לי קל כל הכבוד לכם וכל הכבוד לי וכל הכבוד לכולם!!!!!!!!!

sapir1000

New member
חח גם אני קראתי ויוה

אבל לא תכתבה גל דולסה כי כבר קראתי אותה, סתם כתבות אחרות שלא קראתי...

חחח../images/Emo6.gif

אבל כתבה יפה עשו עליה לא? ובכלל,כשסיימתי את כל הכתבות שלא קראתי אז הלכתי לבהות בתמונות של דולסה ואנהי בלוח שנה...
יצאו כאלה מדהימות
ואחר כך עשיתי מחשבון אהבה עם חברה שלי על הילד שאני אוהבת
האפשרויות שהיו הן:
אהבה לנצח
,
ממש מעולה
,
לא ברור
. אז לי וילד שאני אוהבת יצא
אהבה לנצח
נשבעת...ואחרי יום כיפור אני לא ישקר!חחח

Ripelll

New member
אוביו שצמתיייי

אבל השנה היה לי ממש קשה כי אני חולה... קמתי באמצע הלילה ולא הפסקתי להשתעל.... בקיצור היה מזעזע
אבל אולי ככה הקב"ה ימחל לי יותר (???)

blondi rebelde

New member
צמתי הכול

זה לא פעם ראשונה כבר צמתי איזה 4 פעמים אולי יותר והשנה היה ממש קל (נראה לי שכל שנה אני אומרת שהיה קל חחח) אבל באמת הזמן עבר מהר האמת שבלילה לא הסתובבתי עד מאוחר בסביבות 12 ומשהו עליתי לישון קמתי ב11 הסתובבתי קראתי ספר הלכתי לבית כנסת ואחרי זה ב4 חזרתי לבית כנסת קיצקץ עבר ממש מהר

צמתי הכל../images/Emo178.gif

ב-4 השעות האחרונות היה ללא ספק הכי קשה, אבל החלטתי ללכת לישון ולא ללכת לבית הכנסת בפעם ה-3 בחג וזה מה שהיה הכי טוב בשבילי
התעוררתי חצי שעה אחרי סיום הצום ושכחתי בכלל שצמתי... לא הייתי ממש רעב

למעלה