צ'ארלי גולד

vanilate

New member
דולי?.. ../images/Emo122.gif

בייס מפינק לנד.. צריכה עזרה.. השיער עלוב ביותר כנ"ל הנעליים והפונצ'ו היא ממש לא יפה.. אבל..

../images/Emo163.gifנו באמת ../images/Emo4.gif

סליחה שאני כזאת מטומטמת ורעה, אבל הגיעה הזמן להפסיק להגיד שלא מבינים לכן, כלומר אנחנו לא כל היום על המחשב, במיוחד לא יום שישי, ואולי תנסו גם אתן להגיב לאחרות ?
ועכשיו לתגובה: דולי נחמדה מאד שיער: בפלטה הבדלים קטנים מדי. תורידי קווי מתאר, ובכלל בקשר לפיקסלים כפולים תראי בקובץ דוגמא ולמקרה שלא הבנת סימנתי לך בכתום כמה פיקסלים כפולים ומיותרים (לא סימנתי לך ת'כול כי יש הרבה יותר
) בקשר לשוונץ הגדול הזה מן השיער, תעשי לו צורה קצת יותר מעוגלת כמו שאני עשיתי לדוגמא. (בירוק מוזר כזה
) בשחור/ירוק תוכלי לראות את השביל. ככה הוא אמור להיות לצד, כי הפנים לצד. ותשימי לב, השביל של השיער תמיד מתחיל בקו של האף. (כאילו יש לה מצח יש קו דמיוני שמה, תדמייני אותו ותראי במדויק איפה צריך להיות השביל. באדום- יפה השארת לה מצח
אבל קצת יותר מדי לטעמי, תקתיני את השטח בערך כמו האדום שעשיתי לך. בתכלת- עשית קצת מדי קבוצות, בתכלת הראתי לך בערך איך צריכות להיות הקבוצות
בסגול באזור בית השחי- עשית לה שיער בצדדים, אבל יש לה גם שיער מאחורה
והוא צריך להיות בערך בקו של השיער שעשית מהצדדים. חולצה- את רשת הלבבות בכלל לא הצללת, תצלילי. בחזיה בורוד הראתי לך על כמה פיקסלים על החזה שדילגת, שחייבם להיות בתוך החזיה. לפי דעתי החזיה צמודה מדי לחזה. מכנס- קצר מדי לטעמי, ובכחול תראי ששמת שם פיקסלים בצבע הג'ינס, אבל למה הם פתאום בולטים ככה מאמצע שום מקום? *-0 נעליים- תפסיקו לעזאזל לעשות כבר כפכפים אדיוטים
נו זה מעצבן, אתן לא כל היום אם כפכפים
ואם כבר כפכפים: תורידי את קווי המתאר ותשתמשי בפלטה אחרת לפי דעתי. באזור הרגליים ריק מדיי, תוסיפי שם משהו
זה כל מה שיש לי להגיד על הדולי
על תעלבי ממה שתכבתי, הכל בא לעזרה
ואני רוצה לראות תיקון! כי השקעתי

vanilate

New member
אני לא מכחישה כלום ואני מצטערת

אם הצקתי או משו
אני יודעת שהיא די נוראית ואני מבטיחה לתקן כמה שאני יכולה כי אני עדיין מתחילה, מתחילה פוזלת אבל מתחילה.. ותודה רבה!!

תגיבו לי פלייייייייזזזזזזזז

תגיבו לי פלייז אני ישפר עם צריך רק תגיבו! ביס מסיולוויר(החולצה היא חלוצה עם כתפייה אחת!!)

הייאאאאאאאאאאאא

היא מסיולור משהו כזה האמתי כתבי אבל שפותחים בגדול רואים נדמה ועם לא כתבית אז
ועכשיו כתבתי פירסמתי אותה פעם ואף לא הגיבה לי פרסמתי אותה פעמיים בפורום הזה כדיי שיראו סוף סוף פעם ראשונה שאני עושה קפליים אז........

טוב את מבינה יותר ממני ונראה לי שאת

+צודקת נארה לי אז קיצר היא מגראפיק דולז ועכשיו סופסוף יגיבו לי?

PakoLina

New member
מעו.../images/Emo118.gif

בייס דספיריט אלמנט טיוט לסוודר של אופיר, וזה דומה לו כמו קקי. פלטה לגינס הטיוט של עירית, והגינס הזה מכוער תחת ): הגוש הזה שנמצע איפה שהרגליים שלה אמורות להיות אמור להיות נעליים >> אני אוהבת את את השיער :)

../images/Emo163.gifממש מקסימה../images/Emo99.gifוממש השתפרת!

המ.. השיער ממש יפה
אין לי שום דבר נגדו! ובמיוחד זה כי הוא יותר יפה ממה שאני אוכל לעשות אי פעם
אבל אין בו שוונציק, אפילו לא אחד. בחולצה ביד המתוחה, החולצה נגמרת צמוד מדי ליד
*מנסה למצוא הערות כדי לפצות אותך* אבל זה במאת די מציק בעיין
וזה דווקא די דומה לטיוט'! אני כשראיתי אותה ישר אמרתי "טיוט' של אופיר" בג'ינס, לפי דעתי כדי לך ללכת אם כל השיטה של עירית.. כלומר עשית פה כמה דברים שונים מהטיוט' אבל לא כל כך אהבתי אותם
בסוף יש יותר מדי קפלים. ואני יודעת שיש הרבה מקרים שזה ככה אבל זה פשוט יותר מדי
חוץ מהלמטה שזה כבר לא בדיוק נחשב
ובברכים תעשי עוד קפלים בג'ינס.. את הצבע האור (לא האחרון) תעשי בצורה קצת פחות מרושלת.. כאילו הכוונה יותר, פחות גושי כזה.. עזבי אני גרועה בהסברים
והנעליים יפות
למרו תשבקושי רואים, הם מדהימות
וגם כל הדולי פשוט יפה
מקודם, הייתה תגובה הרבה יותר טובה ויעילה
מה אני אעשה שזה נמחק

shmeksit

New member
פינקיז

כותרת מעניינת, הא?! לתחרות של מאיה.. אני צריכה לבחור אחת ולשפר אותן.. תגובה למגיבה!

vanilate

New member
אני לא יודעת אם זה עונה על השאלה

או על מה שרצית אבל לדעתי אם את לוקחת לתחרות קחי את השמאלית, אהבתי יותר

shmeksit

New member
תודה ../images/Emo25.gif

אני רוצה לשפר אותן, אבל זה פסדר.. אני חייבת בשביל התחרות את הכתר אז זה לא משנה..

Negg108

New member
השיעררר!! ../images/Emo99.gif

השמאלית הכי יפה לטעמי :]]]]] אבל תוסיפי גם לה כתר- רק קצת עדין יותר

למעלה