צ'ארלי גולד

P N 4 E

New member
השיער../images/Emo99.gif

אולי תחזקי את ההצללה בגלימה?
גם לי יש יומולדת עוד מעט!
יומראשון ^^

shmeksit

New member
היא מדהימה! ../images/Emo99.gif

אבל מציק לי הלבן הזה באיזור החזה, תטשטשי את זה קצת..

hhx2

New member
../images/Emo9.gif

בייס מאחורה- ILCK בייס מקדימה- צ'ירוויל טיוט' לחולצה של תמי[בערך]. לתחרות מאחורה. לא גמורה כפי שבטח שמתן לב

shmeksit

New member
החולצה ../images/Emo99.gif

בחלק העליון של המכנסיים, פחות תצלילי את איזור המפשעה (או איך שלא כתובים את זה) זהו תמשיכי אותם..

אאמממממממ

בייס מסילויי יכול להיות שיש את זה מאותו מקום כי זה לא בייס שהם יצרו תקנו אותי עם אני טועהה תגיבו תגובה למגיברה ו

רחלי03

New member
מגיבה../images/Emo98.gif

אני ממליצה לך לעבוד על פי טיוטריאלים...הם ממש עוזרים! *רחלי עצלנית* למשל,טיוט לחצאית----->

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני עצובה.

ומדוכדכת. וסורי שאני לא מגיבה לכן >>; אני פשוט שונאת את עצמי ;| באניסטיק,יש לי חיים גרועים D:

../images/Emo163.gif../images/Emo99.gifממש יפה

אהבתי את השיער והנעליים במיוחד
אומ.. לפי דעתי בחולצה הצבע של הכפלים חזר מדיי
ובנעל ברגל הארוכה יותר, החוטים האלה צריכים להיות בצד השני חבול| לא ככה? טוב אין לי בדיוק הרבה דברים להגיד, אבל היא פשוט

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif../images/Emo99.gif

נו לא יקרה כלום מציון אחד;[ והדולי מדהימה נו
אממ...תעגלי קצת את הצורה של הנעל למטה כי היא נראית לא חלקה כזאת>< הצללה בפלטפורמה?
בחולצה בקטע החום ליד החזה תעשי גוונים כהים><

ההצללות בחולצה..../images/Emo99.gif

ממ כן. היא מקפצת. הצמה לא אמורה להיות בפוזה ישרה כ"כ. ולא קופץ ממנה שום שוונץ, זה קצת לא הגיוני. הגוף שלה טיפה מוטה ורוכן קדימה, הריץ' רץ'[?] ישר מדיי לתנוחה הזו. לחזק את הגוון הכי כהה במגפיים, אבל יכול להיות שזה רק אני והקטנוניות שלי, אז לשיקולך.>< כמעט לא מבחינים בהצללות בחלק הלבן בחולצה, וחבל, כי הן ממש יפות. תחזקי את הגוון הכי כהה בו או לחלופין, תוסיפי יותר משני הגוונים הבהירים האחרונים. הוא גם לא מצליל בכלל על החולצה. ]; זה בכוונה? אהבתי את הרעיון הכללי.D: אולי תציירי מאחור עגל? *.* שינסה לאכול את הכובע? *.*; [אגב, לבייס יש רגליים שבורות/עקומות או שזה רק אני?
] ואל תשנאי את עצמך, אחרי הכל, את תאלצי להיות תקועה עם עצמך עוד הרבה זמן. אלא אם כתצאי אנש מטורף עם גרזן יחכה לך בפתח הדלת, בוהאהאהא.><

Negg108

New member
ואוווו לאה!!

כמה השתפרתת!! בהמוני המונים!!
הרעיון של הכובע ממש מגניב!! אהבתי את הסגנון של הבגדים וההצללה שלהם נוראא!!

../images/Emo163.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*|צוומיייייייי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בייס מרום פור סקוורס משהו כזה
נוו לאה תיקנה אותי אבל שחכתי
אני לא מאמינה שעשיתי את השיער הזה
פשוט לא!
וגם הג'ינס מאד יפה.. אני מרוצה מאד
:]- :] הומ.. תנו תגובה? תגובה למגיבה אני כבר הולכת להגיב לכולן
אני אשתדל תגובה בונה אבל זה פשוט בלתי אפשר בגלל כל היופי הזה
המ.. אני עשיתי את השיער הזה
אני מגעילה! *מגיבה לעצמי* (נוו מה
סוף סוף יוצא לי שיער
)

למעלה