צ´יפ ושמו MAGIC3.1

loopster

New member
צ´יפ ושמו MAGIC3.1

שלום לכולם. יצא לי לקרוא הרבה על צ´יפים ל - PS2 הקיימים בשוק. אני לא יודע למה, אבל בארץ ישנה מגמה להתקין אך ורק משיח! המשיח הוא צי´פ מצויין במיוחד גרסא 2. אבל קיים היום בשוק צ´יפ שקוראים לו MAGIC3.1 והוא מוביל היום את שוק הצי´פים באירופה. בכל הפורומים ה"נחשבים" בחו"ל MAGIC3.1 הוא הצ´יפ הטוב ביותר בשוק היום ושלא יטעו אתכם. המשיח אמנם טוב, אבל לא הכי טוב. MAGIC3.1 הוא לא חיקוי ולא זיוף. הכרטיס הותקן על מילוני קונסולות בעולם ואנשים מאד מרוצים. הייתה איזושהי בעיה עם גרסא קודמת אבל גרסת 3.1 טובה. הוא מסוגל להריץ הכל!! RIP \DVDr PAL.NTSC והכל ללא BOOTDISK. ברשותי PS2 גרסא 3. אני יודע שאם אתקין משיח עלולה להווצר בעיה לטווח הארוך עם עיינית הלייזר. מה בנוגע ל - MAGIC3.1? איני יודע! יבואו עכשיו אנשים ויגידו מה פתאם מה אתה מקשקש משיח הכי טוב הוא המלך וכו... אלה אינטרסנטים המעוניינים למכור לכם משיח בסכומי עתק (לפי דעתי החברה כבר מזמן פשטה את הרגל). דברי הם אמת לאמיתה . מי שמתעניין יכול לפנות אליי אני אשמח להפנות אותו לפורומים הנכונים! מי שרוצה יכול להכנס לערוץ #PS2 ב- EFNET . לפחות 200 איש בערוץ ולשאול איזה צ´יפ יותר טוב ולהווכח בעצמו. אין לי שום אינטרס כאן. אני לא מתקין ולא מוכר ציפים. אני עוד אחד שמתעניין ורוצה לעשות הסבה למכשיר שלו. לכן חקרתי קצת בנושא. האמת, אין לי מושג היכן ניתן להשיג את MAGIC3.1 בארץ. אשמח אם מישהו כאן יודע ומה עלות ההסבה? תודה לכם יניב.

loopster

New member
את זה גם אני שואל :)

ניתן להזמין מחו"ל אבל אני צריך מישהו שיודע להרכיב את זה

אוי חבר ישנם דברים גרועים יותר...

לצערי גם אני בעל דגם 3 והייתי בין הראשוןנים שרכשו אותו בארץ. לא חשבנו שנידפק ככה חחחחחחח. ובכן המג´יק עדיין רחוק אבל כדי לך לדעת שיש פיתרון. אני התקנתי צ´ים S-BOX אבל הוא לא ידידותי במיוחד. הוא עובד אבל צריל לעשות סוואפ והוא מוגבל מאוד... ממש .. מבחינת משיח אפשר להתקין אותו על דגם V3 כמו שלנו אבל זה כנראה יצור בעיה על העינית ונצתרך להחליף אותה יעני לשלם עוד 600 שקל. אני בנתיים נשאר עם הS-BOX לא יודע מה לעשות. ימים יגדו מה לעשות.

game boy

New member
שי-אתה קשה הבנה באופן בולט../images/Emo10.gif

כל ציפ שקיים בעולם,לא יפעל טוב במכשירך בגלל שעיינית הלייזר שלך שחוקה מעודף שימוש. החל מהציפים הזולים ביותר ועד ל-
(שימותו הקנאים
). שום דבר לא יגרום נזק נוסף לעיינית שלך,כי היא כבר "גמורה".. ולכן,קודם יהיה עליך להחליף עיינית,ורק אח"כ לבצע הסבה שהיא יחסית יקרה(בדומה ל-
,טפו,טפו
)-כי אחרת אתה זורק כסף לריק. כולי תקווה שכעת הבנת למה הייתה הכוונה..

game boy

New member
תשובה ל"קורא החומר על ציפים"../images/Emo11.gif

צר לי להודיעך שאתה טוחן פה בשכל לאנשים נתונים שגויים ומטעים
. (את הקישקושים שלך כבר קראתי היום בפורום אחר,אבל היות וכאן אתה מתפרץ לדלת פתוחה-הנני חייב "לאפס" אותך,ומייד תבין גם למה) בשביל להעמיד דברים על דיוקם הנה הן העובדות בשטח
: (ואלו עובדות שניתנות ע"י אדם שמתעסק בתחום זה מידי יום ביומו,ומאחוריו ניסיון בהרכבת כל ציפ שיצא בעולם כולו מאז היום הראשון של קונסולת ה-ps2,כולל ה"תגלית"
שלך:ה-ניאו 3.1(אבל "רק"
בשבוע האחרון-ומייד תבין גם למה)
: 1."בארץ ישנה להרכיב רק משיח"- היות וציפ זה הינו הטוב בעולם מהיום הראשון שיצא לשוק העולמי(מזה שנה וחצי),וזרק לכל הרוחות את כל מתחריו:ניאו 4 וכד´.. 2."MAGIC3.1 והוא מוביל היום את שוק הצי´פים באירופה"-תגיד,אתה שיכור או מה?
ה-MAGIC3.1
יצא לשוק למכירה החל מתאריך:5.1.03(מייד אחרי הקריסמס). על איזה "הובלה" של שוק הציפים בעולם אתה בדיוק מדבר??????????
אחרי שבוע ימים בלבד??
תפסיק לזבל בשכל.המשיח מככב בעניין הזה כבר שנה וחצי!
3.כשיצא המשיח לשוק,מישהו בכלל ידע משהו על מג´יק? שום כלום. מדובר על חברה שביצעה חיקוי של תוכנת המשיח,וייצרה ציפים יירודים ברמתם מהמשיח כאשר תחילה יצא המג´יק 2 שעשה אין ספור בעיות במכשירים,הוא שופר למג´יק 3-שנתן מענה ר-ק למכשירים שעבורם המשיח 1 לא נתן מענה(כגון דגמי v7-שעבורם משיח 2 כן נותן מענה מושלם),ורק החל מתאריך 5.1.03 יתא הציפ המעודכן של חברה זו-מגי´ק 3.1. 4."לפי דעתי -החברה שייצרה את המשיח מזמן פשטה את הרגל"
תגיד:אתה רציני במה שאתה כותב?? אז מה אני מרכיב כבר שנה וחצי??!! עדיף שתשתוק. 5."הפנייה לפורומים הנכונים"-של מה,של 200 איש???!! בוא,אפנה אותך לפורומים שמהללים את ציפ המשיח שמאחוריהם 200,000 איש
. 6."אין לי מושג היכן ניתן להשיג את MAGIC3.1 בארץ"
כרגיל,אין לך ב-כ-ל-ל מושג,והנ"ל מתקשר ל-כ-ל מה שקישקשת כאן
. אז בוא ואגלה לך סוד קטן: ניתן להשיג אצל מתקין מאיזור הצפון-חיפה,מג´יק 3.1
מזה שבוע ימים תרצה להתקין אותו-בבקשה! מחירו זהה למשיח 1 או 2.. המלצה:חבל לך להתקין ציפ זה. למה? כי הוא חיקוי של המשיח המקורי!! אבל בטח תשאל: למה אתה מחזיק אותו?? והתשובה היא: שקשקשנים כמוך שחושבים שהמציאו את הגלגל,במידה וידרשו אותו,אז גם יקבלו אותו..כל אחד יבחר את מה שמתאים לו. אבל מה לעשות-אתה בעמדת נחיתות רצינית,ולמה? כי אתה חושב שאתה חכם-אבל אתה ל-א. הצעה לסיכום: תפסיק לקשקש.אין לך מושג בעניינים האלו, אז רצוי שתלמד מאחרים-שלהם יש ניסיון רב בתחום

loopster

New member
טוב, זה היה צפוי ...הזהרתי אתכם!

תשמע חביבי. 1. אני לא אמרתי שצ´יפ המשיח אינו טוב. הוא מצויין אבל... 2. MAGIC3.1 הוא הבחירה העכשווית וזה ללא עוררין. ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר. במקרה, אני מקושר מאד חזק עם המפיצים של המשחקים האלה באינטרנט (אני יודע שאסור לדבר על זה כאן) אבל בינינו זה מה שהאנשים רוצים. ואם הם ממליצים פה אחד על MAGIC3.1 ,גם בלי לדעת שום דבר על הנושא...אני הולך על זה! 3. אמת אין לי מושג. הכל מקריאה בלבד של פורומים פיראטיים והתייעצות עם אלה שעושים "RIP" למשחקים האלה. שכל אחד יעשה את החשבון שלו. אני את דעתי אמרתי. אני עדיין טוען בלב שלם. MAGIC 3.1 הוא הצ´יפ העכשווי. למרות שהנך בקיא בתחום ואני מאמין שבאמת עברת כבר הרבה התקנות, עיצה לי אליך, במקום להתעסק בהשמצות של אחרים לך,תשאל,תתעניין,תבדוק,תשווה ולא רק אצלך. שאל גם אחרים. צא מביתך הקטן (או אולי גדול :) ) בישראל וראה מה קורה סביבך בעולם ובחן מקרוב את משתמשי הפלייסטיישן ה"כבדים". אני לא אחשוף פה את שמות האנשים או את המקורות בהם קראתי את הדברים אבל לדברי יש סימוכין אם תרצה או לא תרצה. אין לי שום דבר נגדך רק תן גם לנו להשמיע את קולנו ברבים ואל תסתום פיות. תודה

game boy

New member
לא חידשת דבר בתוספת שרשמת..../images/Emo4.gif

עם עובדות(חביבי)-אין מה להתווכח. עם ניסיון-אין מה להתווכח גם-כן. ואת שניהם-הצגתי בדבריי הקודמים. הצעתי לך היא,שבמקום לפטפט וללכת סחור סחור, תענה על העובדות שהוצגו לך אחת לאחת,כי אחרת...כל מה שתוסיף ותכתוב יהיה בגדר "השערה(מוטעית כמובן) בלבד"... וזה מה שאני טוען מהרגע שקראתי את דבריך... ובמילים אחרות:צא ולמד,ממנוסים ממך.תאמין לי שרק תרויח. נ.ב ואם אתה לא מתקין שרכש "סטוק" של מג´יק 3.1- אני עציץ

loopster

New member
טוב אני לא אתנצח אתך

אני לא מתקין ולא בטיח. אני נשבע בכל היקר לי ( לא שיש לי משהו יקר) :) הידע שלי באלקט´ או בקונוסולות הוא אפסי לחלוטין. מודה. מצד שני, אני אדם שעורך השוואות,בודק,שואל ומגיע למסקנות לבד. אולי הגעתי למסקנות מוטעות...יכול להיות. יכול להיות שלאלו שמפיצים את המשחקים האלה באינטרנט אין שוווווום מושג. אין להם ידע, הם מעולם לא פרצו משחקים כאלה, מעולם לא שחררו כאלה לאינטרנט. העולם הפיראטי בכלל לא קיים...והאנשים האלה בכלל לא נחשבים לא קיימים. אתה יודע מה אם נתעלם מכל שאר העולם...אולי אתה צודק. אני לא אתנצח אתך. סה"כ גם אני מחפש את הציפ הטוב והמתאים ביותר ל - PS2. אין לי שום כוונה לשכנע פה אף אחד. פשוט רציתי להביע את דעתי בנושא. מותר לי לא? שחברה אחרים פה יעשו בדיקות מקיפות בנושא בפורומים בעולם ויגיעו לבד למסקנות בנושא ויפרסמו כאן ללא חשש. אני חוזר ואומר שוב. משיח - ציפ מצויין ויתן מענה לכל. מצד שני יש גם ציפ אחר יותר חדש שכרגע מועדף על אנשים יודעי דבר בחו"ל אתם דברתי.

game boy

New member
תגובה לדבריך..

כמובן שזכותך היא להביע את דעתך. אבל... משום מה(כר נדמה לי),לאחר כל תגובה חותכת שלי-אתה משדר בדבריך פחות החלטיות "אולי הגעתי למסקנות מוטעות","אולי אתה צודק","הידע שלי באלקט´ או בקונוסולות הוא אפסי לחלוטין" וכד´. נו מה הפלא?? 1.טרם קיבלתי ממך תגובות ענייניות לעובדות שהצגתי בפניך(מה שכן קיבלתי זה:"שמעתי""דיברתי עם" וכד´... 2.האנשים ש"מפיצים את המישחקים הפירטיים" ו-"אלו שמבצעים את הריפים"- הם לא פונקצייה חביבי! מי שכ-ן מהווה פונקצייה-הם אותם אלו שמתקינים יום ביומו את כל סוגי הציפים שקיימים בעולם,דגש על:כ-ל הסוגים-כי אחרת איך הם ידעו איזה ציפ מתנהג כטוב יותר,לאיזה ציפ יש את הביצועים הטובים ביותר,ובמילים אחרות:אלו הם אותם אנשים ש "עורכים השוואות"(בפועל,לא ב"שמעתי"-"דיברתי"),בודקים(בפועל,לא ב"שמעתי"-"דיברתי"), ומגיעים למסקנות (בהניסיון שלהם,שוב..ב-פ-ו-ע-ל). 3.ואני שוב חוזר ואומר: צא ולמד מבעלי המקצוע שעובדים ומתקינים ציפים-ורק להם הידע המהימן והבדוק ביותר,ולא מאלו שמפיצים את אותם דיסקים פירטיים-שבנוסף לזה שאין להם מושג בתחום שבו הם א-י-נ-ם עובדים,גם לא מעניין אותם איזה ציפ יורכב באיזו קונסולה:בשבילם כל ציפ,ואפילו הפשוט ביותר-יתאים לצרכיהם,כי הוא בסופו של דבר יתרום כמעט אותו הדבר למימוש הרווחים שלהם..

loopster

New member
זו בעצם הבעיה

אין הרבה אנשים שמתקינים בארץ MAGIC31 :( וחבל. שנית לא הבאת כאן שום עובדות חותכות. הבאת רק את העובדה ש"אתה" מתקין מילונים כאלה וכו... אני לא מתיימר להיות מבין גדול בהסבות מעולם לא אמרתי זאת. זה לא שאתה מערער על דברי. הלוואי ויכולתי להביא לפורום הזה מישהו שיוכל להתעמת אתך ב - LEVEL שלך. אבל קטונתי. הפורום הזה שווה בעיני כקליפת השום מול פורומים גדולים יותר בחו"ל. אנשים פירטיים אלה הם גם צרכנים ולא רק יצרנים. ברור שמעניין אותם איכות ה- צ´יפ אותו הם מרכיבים. הפירטים שאני מדבר עליהם הם לא הפירטים המוכרים משחקים בתחנה המרכזית בת"א. אני מדבר על הגרופים! טוב זה עולם אחר ...אולי אינו מוכר לך. על כל מקרה עייפתי להיום. שורתי האחרונה. אם יש מישהו שמתקין MAGIC31 (לא CLONE) ולא זיוף באיזור המרכז תמורת מחיר ריאלי, אשמח אם יצור אתי קשר. תודה לכל האנשים ששלחו לי תגובה לתיבת המסרים. ביי

game boy

New member
רק לידיעתך:

קיימים בארץ רק 3-4 מתקינים רציניים ומקצועיים. השאר-חאפרים.. דע לך שדעתם של כל המתקינים הרציניים והמקצועיים האלו-היא אחידה לגבי זהות הציפ הטוב בעולם בשנה וחצי האחרונות(כולל השבועיים האחרונים..)ולכן הם מצטיידים בציפים אלו בלבד. (שים לב: אני מדבר אך ורק על ציפים מקוריים... מגי´קים יש זיופים בשפע...) זו גם הסיבה שיהיה לך קשה להשיג ציפ נחות בדומה למגי´ק 3.1.. אבל- שמעתי שבאיזור חיפה תוכל להשיג עת מבוקשך כעת.

game boy

New member
אוהווווווווו.. loopster :שים לב -

הרגע "נכנס לתמונה" ידידנו kastro ..שלא מזמן התקין את ה-
תאמין לי שבנושא:מחקרים מעמיקים,בחינת מוצרים באינטרנט,וכד´-
-הוא "מכניס אותך בכיס הקטן"(ותסלח לי על הביטוי)
. ואם הוא הגיע למסקנה שהמשיח הוא השולט בעולם כולו,וללא עוררין,- אז זהו המצב לאשורו

kastro

New member
האמת . . .

אמיר בהחלט צודק. אכן כן, הותקן אצלי במכשיר משיח ואני בהחלט מרוצה. אם תשאלו אותי מי יותר טוב, אין לי הרבה מושג אבל בהחלט אני יוכל לומר שאמיר צודק בדבריו, את מי שבאמת צריך לשאול זה המתקינים ולא את המשתשמים, כי הם באמת יודעים הרבה יותר טוב. אבל אני חושב שאתה, "לובסטר" יכול בהחלט להפנות אותנו לפורמים שחושבים אחרת. אני עדיין חושב שאמיר צודק עד שיוחלט אחרת. אני אישית חושב ששניהם עושים את אותה העבודה השאלה היא : 1. מי יותר אמין ? 2. האם באמת ה-Magic 3 עושה נזקים לעינית כמו שהרבה מדווחים ? 3. ואיך זה שאלפים של אנשים באמת חושבים שהמשיח באמת טוב יותר . . .? 4. הרי המשיח כבר קיים לא מעט זמן אז איך פתאום צצו להם צ´יפים זולים, יותר וטובים יותר . .. לא קצת חשוד ?! חומר למחשבה . . . אז שיהיה לכולם אחלה שבוע והעיקר . . מדובר רק במשחקים !

game boy

New member
עשית אותו:"לובסטר"?../images/Emo3.gif

מזל שלא קרפיון..
שמו בישראל: "לופ-סטר"

loopster

New member
איני יודע מה האמת

אני יודע דבר אחד. משיח - ציפ מעולה. נמצא בשוק כבר הרבה זמן. MAGIC31 ציפ יותר חדש מתאים לכל גרסאות ה - PS2 כולל גרסא 7 ונחשב אף הוא לצ´יפ מעולה. כאשר יש באפשרותי לבחור בין שני צ´יפים הטובים בתחומם ..אני בוחר בחדש משופר ומתאים לטכנולוגיות חדשות יותר. מה גם שמומלץ ע"י קהל משתמשים כבד. מה שאני קורא "פריקים של משחקים" וכן אלו שמפיצים את המשחקים האלה ברשת. אגב, טעות בידך - מדובר לא רק במשחקים כי אם ב - DVD בכלל.

game boy

New member
ראבאק!!!(ריבונו של עולם-בלע"ז)../images/Emo5.gif

על סמך מה אתה קובע שציפ שנמצא שבוע וחצי בלבד(!!!!)
(החל מה-5.1.03)-הוא ציפ מעולה???????????????????????? כמה אנשים כבר הספיקולהתקין אותו בזמן הזה??????????????????? 100,200,10000????? את המשיח התקינו כבר מאות אלפים!!!!!!!!!!!!!!. חלאס,תודה ש"קפצת מעל משוכה גבוהה מדי"

loopster

New member
נו מה יהיה אתכם? :)

ימים יגידו.... יש לי שאלה מה זה פורמט dvd9? האם המשיח "אוכל" את זה?

למעלה